Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

אני יודע שמחירון לוי יצחק מתעדכן כל ראשון בחודש. רציתי לדעת אם אתם יודעים באילו חודשים העדכונים הכי משמעותיים. אני יודע שבחודשים האחרונים (פברואר ומרץ) היו עדכונים די גדולים בגלל מסירות רכב חדש.

 

תודה.

פורסם

למה אתה חושב שבפברואר-מרץ נמסרו יותר רכבים חדשים מאשר בחודש ממוצע?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני לא ממש בטוח בזה למעשה. אבל ממה שראיתי (חבר שקנה אוטו חדש מהמשלוח הראשון) קיבל אותו בפברואר. יכול להיות שאני טועה..... :-)

 

בכל מקרה זו בדיוק השאלה - יש איזה סדר בדברים או שמר יצחק עושה מערב פרוע?

פורסם

משלוח ראשון של מה?

שנת הדגם מתחילה בחודש מאי ולא בינואר.

 

ובכל מקרה כל עניין שנת הדגם החדשה רלוונטי אולי לשנתון או שניים האחרונים, לא הרבה מעבר לזה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

×
×
  • תוכן חדש...