Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד הכי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתגובה לנצחון של הפועל ת"א על בית"ר י-ם בגביע הטוטו

12. הפועל תוחלו את הלב הרבה display_tb_blue_left_up.gif פיני גרשון אצלינו ותוחלו את הלב כי גינדיק כפרה עליו הביא לנו את השחקנים אחי טובים של הארץ כמו פיני גרשון ומיכאל זילברמן וטוטו תפוז ועוד שמות של שחקנים שלא מארץ שלנו שאני זו זוכר את השמות שלהם כי הם חדשים אבל קול האחוקים מהמיזרחי נילמד אוטם מהר ונשיר להם שירים בישראלית ובכורדית שיתרגלו למי שאנחנו

לא הלחתי למישחק היום למי זה עולה פול כסף יענו 120 לירות לכרטיס יענו מה אני פראייר לשלם זותי אז אני ירעה את המישחק בשלם ותירה כי אף אחד לא יעסה קומבינה על התחת שלנו

אני יודע שיש כמה אחוקים שנסו למישחק זותי אז לא לשכוח לעסות לאביקסיס הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו למה אנחנו אחי טובים בלעסות זותי למה זה בטבע שלנו ואז זה יעסה לו לחץ לביפנוחו של הגוף בתוח ב100 מעלות

אז ייייאאאללללאאאא בבבבייייתתתררררררר

ובינתיים קחו מתכון לחולבלוע של הביפנוחו של הבטן

למתכון קורעים אגבניות עם טונה המלעונה

3 אגבניות גדולות ואדומות החולבלוע

טונה 3 ב10 שקל יענו זול החושרמוטה

מלפפונים חמוצים

גרגירי תירס

מיץ לימון

מיונית

מורידים את ה1/3 העליון מקול אגבניה ומרוקנים את מה שביפנוחו של העגבניה עם כפית יענו נישרת רק הקליפה של האגבניה מסביב עם קצת מה שביפנוחו

לוקחים טונע מוציאים את השמן מימנה וסמים בפיילה

חותחים מלפפונים חמוצים לקוביות קטנות וסמים אוטם לטונה ביחד עם מיונית ומיץ לימון ותירס.

עוסים תיבול מה שברוש שלחם וסמים את העיסה לביפנוחו של הקליפה של האגבניה

יוצא טעים החושרמוטה וממש אפשר ללקק את הכפות ידיים וככה לא צריח לשטוף אוטם למה טעים לביפנוחו של הבטן ולאחוקים הכורדים שלי מהמיזרחי אפשר גם ליבלוע זותי בלי פחד למה

בליעה היא תהליך העברת מזון ו או נוזלים מהפה של השיניים דרך החולבלוע והוושט ועד לביפנוחו של הקיבה זה הולח טוב עם קובה חמוסטה ומגדרה

ואחוקיות הפאם אני ממליץ לחם ליקרוע ספר לשבת שיעסה לנו חחמם במוח של השכל שלנו ולספר קורעים האלגברה הלינארית תוך מתן דגש על על מיספרים מוחלטים ועוקבים בסדרות הניגזרות מסדרות הנדסיות

אחרי ספר זותי אני ואישתי כפרה עליה הבנו הרבה על החשבון אוטו אנחנו משלמים לרחמים במכולת

דוד (05.08.06)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פנייה נרגשת למאמן מכבי ת"א החדש (כדורסל)

17. יניב ספיחאס צודק ב100 מעלות display_tb_blue_left_up.gif

מכבי ישארו חזקים אבל יש איזה בעיה למה

איזה שמות אתם מביאים למכבי הי סליפ שזה באמריקאית שלום לישון

רק שלא תביאו שחקנים בשמות לא יפים קמו דיק חאד או מאדר פאקר או פוסי מאן יענו שמות לא יפים החושרמוטה

גם שלא תביאו שחקנים עם שמות ארוכים כי ככה לאחוקים מהמיזרחי של טדי יהיה קשה להחניס לזיכרון שיש לנו בשכל ברוש

אז ייייאאאללללאאא מכבי בכדורסל וייייאאאאללללאאא בבבביייתתתרררר בכדורגל

אתמול ליצי מנחם עסה עלינו קומבינה החולמניוקי למה הוא דחה את הליגה שזה אומר שהלך לנו מישחק אחד בניקוב של המנוי לתאריך זותי זה נרעה לי שיש פו ריח של בשר וחלב יענו משהו לא כשר

גם משהו לדורון קשטן מאמן הניבחרת

קרעתי בעיתון של האינטרנט ששחקני ביתר מתלוננים שהאימונים שלך קשים החושרמוטה יענו זה עוסה להם פול כאבים ביפנוחו של הבירכיים והפולקעס שלהם וככה אין להם כוח ללכת לקזינו למה הם עייפים החולמניוקי ועוסים גיהוקים מרוב עייפות

ראיתי גם שלשחקן ביתר לא היה כוח ביפנוחו של הידיים להחזיק את תיק הרחצה שלו את המיזוודה והיא נפלה לו במדרגות שעולות ויורדות על החשמל וזה כימעט פגע בדוד אמסלם כפרה עליו ועסה לו פצע של איה הניתוח ברגל

וגינדיק אתה המלך שלנו וקול האחוקים מהמיזרחי נותנים לך בוסות רטובות לביפנוחו של הלחי שעל הרוש

דוד (14.08.06)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291111,00.html

להחזיר את המשחקים לארץ!

8. קול הכבוד לליצה מנחם display_tb_blue_left_up.gif חייבים להחזיר את המישחקים לארץ וגם חוץ מהכדורגל חייבים פו לעסות קזינו ומישחקי רולדה עם כדור של פינג פונג ביפנוחו וקלפים של טקי והקול בישביל שחקני ביתר למה תמיד דופקים אוטם בקצינו של חוץ לארץ למה ההוראות שמה באמריקאית על מכונות והם לא קול כך יודעים לשון זותי ופו ההוראות יהיו בעיברית ואם אפשר קצת בכורדית ובברזילית וככה שחקני ביתר כפרה עליהם יעסו רווחים גדולים החושרמוטה

אז יייאאללללאאאא בבבביייתתתרררר וגינדיק אתה המועלם שלנו וקול האחוקים מהמיזרחי נותנים לך בוסות רטובות לביפנוחו של הלחי שנימצא ברוש

דוד (14.08.06)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291191,00.html

פורסם

מדבר שני השפות :shock:

7. קול הכבוד לדרור קטש והיום מנצחים את יוגוסלביה display_tb_blue_left_up.gif דרור קטש עסה לעצמו חישובים והבין שבישביל לא להסתבך עם האחוקים מהיציע המיזרחי הוא צריח לסים בהרכב של הניבחרת את קול שחקני ביתר כפרה עליהם יענו שחקני בית ורק ליד העמודים שיש שמה רשת הוא סם שחקן זר שמשחק בספרד שקורעים אוטו קמו שקורעים אוטי דוד אוועת שמשחק בספרד שנימצאת לא בארץ

גם קול השחקנים הם עסלים החושרמוטה חוץ ממיכאל זילברמן ומומי ארביטמן יש גם עוד שחקן שפאם היו קורעים אוטו עומרי אפק אבל בישביל לשחק בביתר שינה את השם שלו לעמר פקא וככה השם שלו נהיה מפחיד החולמניוקי והוא יחול שחק גם בביתר וגם בניבחרת

רק אני מקווה שהשחקנים של ביתר לא יהיו עייפים למה דרור קטש לא נותן להם לישון למה הוא רוצא שהם קול הזמו יתמנו וירוצו

אז ייייאאאלללאאאא ניבחרת ישראל וייייאאאלללאאאא בבבביייתתתררררר

אישתי כפרה עליה שלחה אוטי לקורס אנגלית למה סמתי שולחן חדש בסלון והוא קצת גבוה והוא מסתיר לי את המילים שכתובים בעיברית שרצות למטה בסרטים יענו התירגום וככה שאני לא יפסיד משהו שאומרים בסרט

תירו מה למדתי ליכתוב באמריקאית ואני מבזוט החושרמוטה ומציע להרבה אחוקים מהמיזרחי גם לעסות ככה

GINDIK KAPARA OF HIM IS A MUALM FOR ALL BITAR FANS AND WE WONT TO GIV HIM A BUSSA IANU KISS TO HIS CHEEK THAT ON HIS FASE IT IS WERY GOOD AHUSHARMUTA

פורסם

מסכים עם כל מילה שלו!

10. למי מי אלה אופא שיגידו לנו איפו לשחק display_tb_blue_left_up.gif אחרי שאני בקורס אנגלית אז אני יחתוב באנגלית למה שיבינו אוטי שמה בחוץ לארץ

AOFA YOU DONT GO TO SAY TO US WHERE TO PLAY כדורגל OLL THE AHYKIM FROM DE MIZRAHI OF TEDY ARE MED AHYSHARMYTA

אחרי שכתבתי זותי אבי בתוח ב100 מעלות שיחזירו את המישחקים לארץ ואז קולם יהיהו מבזוטים החולמניוקי

למה מה מנסים להעביא את המישחקים של ליגת על לחוץ לארץ יענו מה מכבי תא ישחקו מול ביתר כפרה עליהם בקונגו או בקפריסין אץ אחד לא יעסה קומבינה עלינו

אז יייאאאלללאא בבבביייתתתרררר וגינדיק כפרה עליך אני ואישתי כפרה עליה נוסעים לנופש אני רוצה שתעסה לי מימון עליו יענו הקול קלול

דוד (16.08.06)

פורסם

7. מכבי מה איתחם עוד פאם עכשיו אטם מנסים להביא שחקן שקורעים אוטו גומי גונסי ויש לא שם של איזה זמר ראפר יענו אחת שעוסה ראפים לקולם יענו הוא קול הזמן שר פאק יו ניגר ומאדר פאקר יווו תירו את התמונה שיש ביפנוחו של הצילום הוא מצליח ליתפוס כדור שיש לו מול הידיים בגוף יענו הרזולוציה שלו לא טובה אז מכבי ליפני שאטם לוקחים שחקן תיבדקו מי אטם לוקחים

אז ייייאאאאללללאאאא מכבי בכדורסל וייייאאאללללאאא בבבבבייייייתתתתררר בכדורגל והפעם אחוקים שלי מהמיזרחי אני ממליץ לחם ליקרוע ספר משהו גוטה גוטה החושרמוטה ליפני החרופים של השינה לספר קורעים השפעות הצימחיה על האקלים הארץ ישראלי והעולמי ביחלל יענו ספר שיביא אותחם לריחופים החולמניוקי

דוד (17.08.06)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1. קול הקבוד למיכל זילברמן display_tb_blue_left_up.gif

אבל מיכל מה נההיתה מעבול שאתה אומר שבטונה יש כישרון למה טונה אוכלים לביפנוחו של הבטן אז על איזה כישרון אתה מדבר כפרה עליך יא עייוני נרעה לי הירבצתה גלו גלו של ערק זחלאווי עם דגים מלוחים החושרמוטה

יאאא וואאררראאאדדדייי רעיתם איזה ניצחון רעיתם איך קול האחוקים מהמיזרחי קפצו בכיסאות של המיגרש רעיתם איזה שירים של דוסטוייבסקי שרו האחוקים ואיזה הצגה של צכוב נתנו האחוקים יא סאאללאאאםם כפרה עליהם רעיתם את פאבלו פרנסיס ואת מיכל זילברמן כפרה עליהם ורעיתם איזה בוסה לביפנוחו של הלחי הביא ברק יצחקי מתי שחררדו פסאדובלס החליף אוטו

אז יייאאאלללאאא בבבביייתתתרררר

אחוקים שלי אני עצבן החושרמוטה למה הייתי צריח לינסוע למשחק וחזרתי עייף החושרמוטה בצוהוריים הביתה והלחתי לחרופ שינה ואמרתי לאישתי כפרה עליה שתעיר אוטי מתי שהווישר הקטן של השעון יהיה עקרוב לשש והווישר הגדול של השעון יהיה על 8 יענו 20 לשש ואישתי כפרה עליה היתבלבלה בשכל של המוח שלה והעירה אוטי ב20 לשמונה ומהר עסיתי חישובים בשכל של המוח שלי שאני לא יספיק להגיע למישחק ישר הבאתי לה 2 כאפות קטנות למצח שלה כדי ליישר את קו המחשבה הרציונלי שלה כדי שתלמד בפאם הבאה ומחר אני הולך ללמד אוטה ליקרוע על השעון למה היא רגילה לשעון אלקטרוני שיש לה ברגל ולא לשעון עם ווישרים

אחוקים שלי כדי להירגע מהמישחק אני ממליץ לחם על ספר שצריח להיות בקול בית ביתרי לספר קורעים אנשי האסכולה והפילוסופים ביון העתיקה וברומא מן המאה הרביעית לפני הספירה ועד למאה השניה לספירה

דוד (27.08.06)

הווישר הקטן והווישר הגדול :lol:

פורסם

דוד מכה שנית:

3. אבוס דינקום יא ביתרים display_tb_blue_left_up.gif איזה קבוצה חחמה החושרמוטה נהיינו מביאים לקבוצה פיזיולוגים ומדענים ופסיחולוגים ורופאים ופרופסורים לקובה חמוסטה יענו נהיינו קבוצה החושרמוטה חחמה

אז יייאאללללאא בבביייתתתרררר

יאאא וואאררראאאדדדייי רעיתם איזה ניצחון הבאנו על מכבי אתמול רעיתם איך קול האחוקים מהמיזרחי קפצו בכיסאות של המיגרש רעיתם איזה שירים של דוסטוייבסקי שרו האחוקים ואיזה הצגה של צכוב נתנו האחוקים יא סאאללאאאםם כפרה עליהם רעיתם את פאבלו פרנסיס ואת מיכל זילברמן כפרה עליהם ורעיתם איזה בוסה לביפנוחו של הלחי הביא ברק יצחקי מתי שחררדו פסאדובלס החליף אוטו

אחוקים ביתרים שלי מה שמבדיל אוטנו מאחרים זה התרבות שלנוהנהוגה בקול בית ביתרי טוב ולכן ממליץ לחם על ספר שצריח להיות בקול בית ביתרי לספר קורעים אנשי האסכולה והפילוסופים ביון העתיקה וברומא מן המאה הרביעית לפני הספירה ועד למאה השניה לספירה

תודה לקול התומחים שלי ומספיק להגיד שאני מ ויי נט למה אין לי שום קשר איטם ואטם עוסים עוגמת מפש גם להם וגם לי רק מה נהיו לי פול אויבים ואישתי כפרה עליה כואסת החושרמוטה

דוד (28.08.06)

הפתעה נוספת, לאחרונה יש מגיב סידרתי נוסף, לא ברמה של דוד, אבל משעשע:

1. בשם יהדות כורדיסטן בכורדיסטן הכבושה display_tb_blue_left_up.gif ובחו"ל ובגולה ובמעלה אדומים ובקטמון ובירושלים ובטבריה ובמבשרת אני רוצה להגיד כל הכבוד לקבוצה על הנצחון אתמול זה אני כותב רק עכשיו למה הייתי במשחק ביפו ובבלומפילד ולא יכלתי לרשום לפני עכשיו .בעזרת השם והקדוש ברוך הוא ובעזרת חכמינו זכרונם לברכה שזה דוד עארק וחפוטה וסבא מאיר רוח השם תניחם בגן עדן גם נחגוג בסוף העונה בכיכר ספרא ובירושלים ואני רוצהלהגיד למאמן שלשחקנים יהיה כושר לא צריך להביא את המאמן כושר דראו.אפשר להביא את השחקנים כל יום בצהריים לחצר של דודה שלי חוג'ה בקטמון שאז היא יושנת ולתת להם לעשות רעש ואז היא כבר תיתן להם לרוץ כמו שהם לא רצו בחיים שלהם או שגם אפשר לתת להם לשים חולצות אדומות שמאחורה מספר 8 ולתת להם להסתובב בשוק במחנה יהודה ואז הם גם ירוצו הרבה

כורדיסטני (28.08.06)

פורסם
14. איצחק שום צודק ב100 מעלות display_tb_blue_left_up.gif הקבוד זה הדבר אחי חשוב למשל אצלינו בבית ביתרי טיפוסי חשוב שהאישות שלנו יתנו לנו הגברים קבוד הרבה החושרמוטה למה אנחנו המועלמים של הבית ומי שלא יתן לנו קבוד יגורש באררראאא פיל ביית קמו שאומרים אצל הגזע הערבי

אבל אם שום ילך אז הפועל חייבים לסים בימקומו את דוד כי קורעים אוטו כמוני דוד וזה שם החושילינג חזק

אז ייייאאאלללללאאא בבבביייתתתרררררר

הפועל ביתר לא רועה אותחם מקילומטר

לא יחלתם לנצח את בני יהודה אז את ביתר כפרה עליהם אתם רוצים לנצח

אני שלחתי את אישתי כפרה עליה לעסות קניות של אוכל לביפנוחו של הבטן בסופר והיא התקשרה אלי לאלחוטי שלי שהיא גמרה את הקניות והיא מיתבאסת לחזור את קול הדרך לבית שזה מרחק איזה 2 קילוגרם מהסופר עם העגלה ברחובות אז אני בא לאסוף אוטה ואת האוכל

בינתיים אחוקים שלי מישהוא ניסע להיתאווז עלי ואמר לי שאם אני פוטר את התרגילים האלה אני מקבל מנוי ל זורנאל שקורעים אוטו מושגי יסוד בגיאומטריה אנליטית ונירעה לי שזה מעניין החושילינג התרגילים הם אלה

sqrt(1+x^2)

ln(1+cos(x/2))

exp(x)

sin(x)/abs(x)

sin(pi/2-arccos(x))

קמו שאומרים שמעון עזור לי כפרה עליך

דוד (29.08.06)

אני חייב למצוא עבודה שגם עובדים בא :roll:

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3300223,00.html

5. קול הקבוד לשמעון מיזרחי display_tb_blue_left_up.gif סוף סוף מכבי החתימו זר שלפי מה שרשום בעיתון של האינטרנט היו לו בשנה ליפני זותי 36 סלים במישחק ו15 בישולים שזה דיאליזה החושרמוטה אבל מה קורעים אוטו בוידם יענו אלטזכאן ואני מקווה שהוא לא שחקן זבלה

מכבי צריחה להחתים קמו שאומרים עוד 2 פאקן ניגרס ואז יהיה למכבי קבוצה החולמניוקי טובה

קרעתי גם שיעקוביציוס לא חוזר למכבי ויש םו פאשלה החושרמוטה גדולה למה

אני בתוח ב100 מעלות שאחרי ששמעון מיזרחי שיכנע את סיגל אבירגיל לעסות חתונה עם יעקוביציוס היא תשכנע אוטו בהרבה סקס סיגריות ורוקנרול שהוא יחזור למכבי אבל כנירעה זה לא הצליח ואני בעצבנה החושרמוטה מזותי

אני לא מבין מה יש ליעקוביציוס לחפש בקבוצה של אינדיאנים יענו הם חיות החושרמוטה וגם בקבוצה שיש להם מאמנת שקורעים אוטה קרלייל יענו זה חירפון החולמניוקי

יעקוביציוס היה בה למכבי והיה לו מאמן בשם סאפיחס שיודע לספר דאחקות קמו של שבי זרעיה והיו צחוקים קול אימון שהיו צוחקים על דרק שרף הגמד והוא היה מלח ועכשיו אצל האינדיאנים הוא מלכה

אז ייייאאאללללאאא מכבי בכדורסל וייייאאאללללאא בבביייתתתרררר בכדורגל

חארם עליך יא יעקובי חראם יא זאלמה

עכשיו אני הולך לישמוע מה קורע עם אברם לוי הכפרה שלנו בביתר למה הוא הפטיח לאחוק שלי רחמים קמה הזמנות למישחק ביום שאחרי שבת והמנהל שלנו ולדימיר קלארה אמר לו היו באררא יענו אידי נאחוי בלשון הרוסית

תודה לאחוקים התומחים בי אבל אני בקול זותי חושב לימחור את המחשב שלי יחד עם הטלויזיה של המיחשב יענו קומפלקט

דוד (06.09.06)

ויש מישהו שמנסה לתת לו קונטרה

8. אוי לעיניים שכך קוראות display_tb_blue_left_up.gif אבוי לנו, חינוכו של הדור הצעיר על ברכי השפה הקלוקלת של מגיבים דוגמת דוד.

אנא אנו באים. נסתתמו מעיינות השפה היפה הקולחת. ואין פוצה פה ומצפצף, מנהלת האתר נדמה. הכל ראוי על מסכינו ? . מוקצה, דוד, מוקצה מחמת מיאוס. מוקצה אתה. מי יתן ותיבשנה אצבעותיך בבואכה להקליד את הנפיחות המהופכות שלך. הצחנה פושה בתגובותיך, ומכתימה את המסך כולו. אשמת בשוביניזם גזענות והרס השפה העברית. גזר דינך יובא בהמשך..........!

יהויכין (06.09.06)

שמר, השארת אותי לבבבבבבבבבבבד

פורסם

display_tb_blue_left_up.gifdisplay_tb_blue_right_up.gif13. אני לא מאמין שמה שהאוזניים שלי רועות ולדימיר קלארה עסה יאלא באררא לאברם לוי אחד האחוקים הוותיקים שלנו בביתר אבל נירעה לי שאולי אברם לוי לא הבין אוטו כי ולדימיר קלרה מדבר ברוסית ואולי הוא אמר לאברם ברוסית אברם לך תחין לי איזה נס עם אחד סוכר וביסקוייטים ואברם אולי חשב שקלרה אמר לו אידי נאחוי שזה ברוסית לך תתנייק יא זאלמה וככה אברם חשב שהוא פוטר ויש פו אי הבנה גדולה החושרמוטה למה מה יהיה אכשיו עם ההזמנות שאברם הפטיח לאחוק שלי רחמים מהמיזרחי מה הוא יצטרך ליקנות כרטיסים למה מה האחוקים מהמיזרחי פראיירים מספיק שאנחנו באים וקורעים את הגרון שלנו במישחקים עם קילולים וצעקות של חיות קמו הוהו הו הו הו הו אז גם נשלם על זה ויי למה מה קרע

אם האחוקים מהמיזרחי עוסים הפגנה אז צריח להביא מישהוא שיודע שפה של אמריקאית שיחתוב לנו שלטים וגם ללחת לימצוא איזה שומר מרוסיה שיחתוב לנו שלטים ברוסית למה בישראלית ובכורדית אנחנו ניסתדר לבד

הקילולים ברוסית צריחים להיות כאלה

סוקה בלאט

נאחוי

פיזדייץ

זופא

יבן בולה

הו הו הו הו הו הו הו הו ברוסית

אז ייייאאאללללאאא בבבביייתתתררררר

אם אברם ילך אנחנו כעונש ישר נביא שחקן מהגזע המוסלמי לקבוצה שקולם ידעו מי אלה האחוקים מהמיזרחי כפרה עליהם

בינתיים אחוקים שלי תיקרעו ספר שקורעים אוטו המאבק הצודק של הרפובליקות הבלטיות בשילטון הרודני של הצאר איבן השלישי בתקופת צייד המכשפות בצרפת

יענו זה בידיוק מתאים למאבק שלנו

תודה לאוקים התומחים בי

דוד (05.09.06)

אופיר- פספסת את התגובה הרצינית שלו להיום.

• תוכן חדש...