Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד הכי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי מהיום:

display_tb_blue_right_up.gif7. קול הכבוד למכבי על הניצחון display_tb_blue_left_up.gif רציתי לחתוב פירשון שלי אבל רעיתי שיש נגדי אויבים בתגובות אז החלטתי בשכל של המוח שלי לא לכתוב אז יייאאאלללאא מכבי בכדורסל ויייאאאלללאאא בבבבייייתתתררר בכדורגל אני הולך להעיר את אישתי כפרה עליה מהחרופים שלה בפינה שלה בסלון שתחין לי תה עם פלפוליה להרגעה של הסעיף במוח

:-D

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא לא נח לרגע

4. סימו לב מכבי מנצחים את האיטלקים

גם אם ברוטשטיין ישחק או לא ישחק מכבי תסים בחמישיה של החמש את שרון סוסון או את דרק שרף או בינקו הם יהיו חזקים החושרמוטהאז ייייאאאלללאאא מכבי בכדורסל וייייאאאלללאאא בבבבייייתתתתרררר בכדורגל רעיתם איזה ניצחון הבאנו בעוונתה בסכנין ואיזה אוטובוסים הביאו את האחוקים לסכנין עם מיניברים וטלויזיות יענו משהו דאלוקס החולמניוקי מחמוד גנאיים אמר לא אמת למה חבר שלי רחמים לא הביא בקלאוות הוא רק קנה לי חומוס עסלי וערק זחלאווי יותר זול אצל הגזע הערבי בכפר שמה ועוד דבר אני קורע כותרת על כדורגל של ביתר וכתוב שמה שיש התנפלות על קופות בירושלים מה זה הדיבור הליכלוכי הזה על האחוקיות של ירושלים וקורעים להם קופות זה דיבור שמביא סעיף בשכל של המוח ולא יפה למה יש לנו אחוקיות מה זה כוסיות אז להרגיע ולא לעצבן את גינדיק כפרה עליו

דוד (14.03.06)

פורסם

מוכר...

כל כך מצחיק עד שבYNET ספורט עשו סקר עליו..לא זוכר מה היה כתוב בסקר

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הוא בסדר...

4. אני מעודד את מכבי תא display_tb_blue_left_up.gif אבל אני היום מה זה עצבן החולמניוקי למה עוסים בעיות לרוש השבט ולמועלם ולמוביל הדרך ולרועה צאן ולנדבן ולכוסון שלנו שקורעים אוטו גינדיק כפרה עליו ורוצים לקחת אוטו למשפט ולישעול אוטו פול שאלות קשות בעיברית ושמה לא יודעים שהמועלם שלנו גינדיק כפרה עליו לא יודע טוב עיברית והוא מדבר רק רוסית אנגלית וצרפתית יענו מורוקאית והוא לא יבין את השאלות ויעסה פאדיחות עם התשובות שלו יענו רוצים לעשות פו קומבינה על התחת של מישהו אבל מה קול הכבוד לאחוקים ואחוקיות מהמיזרחי שרוצים לעזור לגינדיק לעסות מסיבת פורים בפסח שהוא הפטיח לנו וכבר התחילו לאסוף קרשים בישביל לשרוף את המדינה יענו זה ביטוי לקומזיץ החושרמוטה עם בשרים ובטטות ופיתות וחומוסים וסלטים טורקיים אז יייאאאללללאאא בבבבייייתתתתרררר

אחוק שלי מביתר סיפר לי אתמול שאחי טוב להביא לאישות שלנו כפרה עליהם פרחים יפים החושרמוטה שקורעים לפרחים רקכאפות והאישות שלנו יהיו מבזוטיות החושרמוטה למה הירגלנו אוטם לזותי ולא יביאו לנוסעיפים של עצבנה במוח

גם קרעתי כתבה אחרת במדור אחר על שפיכה מוקדמת אצל אחוקים מביתר מהמיזרח יאני בשכל של המוח שלי לא מבין כתבה הזותי על לשפוך מוקדם אצלי אישתי כפרה אליה קול הזמן אומרת שאני מאחר לישפוך יענו לשפוך את הזבל ולישפוך כילים ולישפוך כביסא וגם במיטה אז כנירעה יש לי בעיה של איחור ואחרי כתבה זותי זה הדעיג לי את הסעיף של השכל במוח למה אולי משהו לא בסדר

פרחים רקכאפות...:-D

פורסם

וולוו, חבל שאתה מגיב בלי לקרוא..:roll:

:wink:

זה אותו דוד תמיד? לדעתי התפתחו מספר וואריאציות מאז פרץ לראשונה לתודעת Ynet.

קיים מעט הבדל בנוסח (אם זה נקרא נוסח ).

פורסם

גאון.. פשוט גאון...

תענוג לקרוא.. :)

שעשוע כזה לא קראתי כבר ימים שלמים בפורום הזה ובפורום האטמוספריות בעלי השלדות המטורפות :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

מקפיץ - יש חדש....!

מתוך הכתבה: "סרטי פורנו: סכנה ברורה ומיידית"

להלן התגובה:

1. אם יש שלום בבית אז רואים סרט ביחד

אם אני בעצבנה החולמניקי אז כדי להרגיע את הסעיף של המוח בשכל שלי אני הולך לסיפריה ולוקח סרט כחול משהו גוטה גוטה בא הביתה סם פול אוכל מהמקרר מה שאישתי כפרה עליה החינה מקודם ומתחיל לטחון לביפנוחו של הבטן ונהנה מהסרט אבל כאשר אישתי כפרה עליה חוזרת מקניות ומהסידורים שאמרתי לה לעסות אני סם את הסרט עוד פאם למה כדי לשתף אותה בחוייה גם וחוץ מי זה מה אני פראייר למה שילמתי על הסרט אז קול הבית חייה לירות אוטו אבל אחרי שאני רואה את הסרט 4 או חמש שעות זה כבר משעמם לי את השכל וגם ליפעמים אני נירדם ולאישתי יש רשות ממני לכבות את הטלויזיה שזה חלק מהאצמעות שאני נותן לה בבית לכבות את הטלויזיה בכוחות עצמה יענו שתרגיש טוב

יש מתכון החולמניוקי טוב שהולך עם סרטים של פורנו

פשטידת גבינות על ארטישוק ירושלמי אסלי החולבלוע

לוקחים

לוקחים 2יחידות ארטישוק ירושלמי עסלי החולבלוע מהמכולת של רחמים קלופות ופרוסות במנדולינה

חצי גביע קוטג

1 גביע שמנת חמוצה לא מקולקלת יש גם שמנת שקורעים אוטה חמוצה

1 גביע גבינה לבנה 9 מעלות

מספר טיפות טבסקו

2 ביצים שלא עוסות אפצי יענו בלי שפעת

3 כפות קמח

3 כפות רוטב ברביקיו

מלח ופלפל

משמנים החושרמוטה טוב תבנית פיירקס שנתנו לנו עכשיו לפסח מסדרים את פרוסות הארטישוק הירושלמי בתחתית התבנית ובצדדים מערבבים בקערה את הגבינות הביצים הקמח הטבסקו ורוטב הברביקיו ממליחים ומפלפלים את הארטישוק הירושלמי שבתבנית יוצקים מאל את תערובת הגבינות ומחניסים לתנור שחומם מראש ל180 אחוז למשך 45 דקות

אחרי זותי צועקים לאישה שתביא טת האוכל כשהוא חם ומתחילים ליטחון לביפנוחו של הבטן עם קולה למה שלא יהיו תקיעות בגרגרת של הגרון בצוואר

עריכה:

מתוך: "איווניר הציע להתפטר אחרי ההפסד להפועל פ"ת"

יש פו קומבינה החושרמוטה שאף אחד לא מגלה

יש לי סקופ החושרמוטה שעדיין לא פירסמו אוטו בקשר לבחירות שהיו למה עסו קומבינה החולמניוקי על התחת של אוהדי ביתר ועל המועלם שלנו גינדיק כפרה עליו

השם של גינדיק כפרה עליו מתחיל ב אות ג ו מפלגת המבוגרים יענו הגימלאים מתחיל גם באות ג שזה עוסה סבוטוחה בשכל של המוח של האחוקים והאחוקיות אוהדי ביתר למה יש פו שתי אותיות ג ואמרו לקול החמולה של אוהדי ביתר לסים פתק של גינדיק כפרה עליו יענו אות ג בפתק והיו בימקום זותי פול פתקים עם אות ג של הגימלאים וזה בילבל את קו המחשבה של השכל הישר של אוהדי ביתר שסמו פול פתקים של ג של גימלאים בקלפי יענו בימקום ליבחור בגינדיק כפרה עליו לרוש הממשלה סמו לגימלאים יענו הייתה פו קומבינה החושרמוטה למה לא רצו את גינדיק שיהיה רוש הממשלה והיו צריחים להיכנס לכנסת גינדיק כפרה עליו פרנסיס וגיא עזורי ושקלר והקפטן איציק קורנפלד ונציג האוהדים מהמיזרחי וגם דני גראפס יענו 7 מנדטים בידיוק

א ייייאאאללללאאא בבבבייייתתתתררררר אחי חחמים

מתוך: "מנכ"ל אולימפיאקוס: "אנחנו לא מפחדים ממכבי""

שמעון גרשון צריח להגיד לשחקנים שלו שבמשחק יעסו פרצופים מפחידים יענו שהטורקים לא יבינו מאיפו זה בא להם ושוילסון קול הזמן יגיד להם you no you no you no יענו זה יעסה להם בלבלה בסעיף של השכל שלהם וגם שבאמצע המישחק יחבו את האורות בבלומפילד יענו זה בכלל יחניס את הטורקים לפאניקה החושרמוטה וככה הם יפחדו הרבה ומכבי ינצלו זותי לסאלים קלים ואם צריח אז הרבה אחוקים מהמיזרחי יעסו להם הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו קמו שעוסים אצלינו בטדי אז ייייאאאללללאאא מכבי בכדורסל ויייאאאללללאאא בבבבייייתתתררר בכדורגל

בינתיים אחוקים שלי קחו מתכון ל פשטידת גבינות על ארטישוק ירושלמי אסלי החולבלוע

לוקחים 2יחידות ארטישוק ירושלמי עסלי החולבלוע מהמכולת של רחמים קלופות ופרוסות במנדולינה

חצי גביע קוטג

מספר טיפות טבסקו

3 כפות קמח

3 כפות רוטב ברביקיו

מלח ופלפל

משמנים החושרמוטה טוב תבנית פיירקס שנתנו לנו עכשיו לפסח מסדרים את פרוסות הארטישוק הירושלמי בתחתית התבנית ובצדדים מערבבים בקערה את הגבינות הביצים הקמח הטבסקו ורוטב הברביקיו ממליחים ומפלפלים את הארטישוק הירושלמי שבתבנית יוצקים מאל את תערובת הגבינות ומחניסים לתנור שחומם מראש ל180 אחוז למשך 45 דקות

אחרי זותי צועקים לאישה שתביא טת האוכל כשהוא חם ומתחילים ליטחון לביפנוחו של הבטן עם קולה למה שלא יהיו תקיעות בגרגרת של הגרון בצוואר

הבנאדם לא מקורי.... טוב לפחות הוא יודע להשתמש בהעתק+הדבק.

מתוך: "הדרך של מכבי ת"א לפיינל פור סלולה"

עופר הפאם לא כתבת מישפטים מסובחים שעוסים סבטוחה בשכל של המוח ואפשר להבין הרבה ממה שרשמת יענו זה פירשון לעמך כולם קול הכבוד

יש לי פירשון החולמניוקי משלי על מה שהיה אתמול

מכבי ניצלו עד הסוף את זה שליוונים לא היה מאמן ששקרעתי בעיתון של האינטרנט שהביא לאישתו 2 כאפות למצח וגם זונגילה ולאטמה ומרפקיה ובירכיה ולסיום קינח בראסיה טובה ובריאה יענו הביא פול מקות לאישתו וביוון זה לא מקובל ואמרו לו להתפטר וליפטוח דוכן של קובה חמוסטה בשוק ביוון ואכשיו שחקני יוון היו מבולבלים החושרמוטה למה לא היה מי שיגיד להם מי פותח ומי ניחנס מחליף ומתי לוקחים שוקולד נו שו אסמו נו פסק זמן וזה בעיה גדולה מאוד והם היו צריחים להחליט בעצמם ושמעון גרשון ניצל זותי הרבה ואפילו שיחקו שמה שני אפשנאים גדולים מאוד למה הם ניצלו שאין מאמן ועלו בלי לישאול אף אחד אז ייייאאאאלללללאאאא מכבי בכדורסל ויייייאאאאלללללאאא בבבבייייתתתתרררר בכדורגל

יש לי סקופ החושרמוטה שעדיין לא פירסמו אוטו בקשר לבחירות שהיו למה עסו קומבינה החולמניוקי על התחת של אוהדי ביתר ועל המועלם שלנו גינדיק כפרה עליו

השם של גינדיק כפרה עליו מתחיל ב אות ג ו מפלגת המבוגרים יענו הגימלאים מתחיל גם באות ג שזה עוסה סבוטוחה בשכל של המוח של האחוקים והאחוקיות אוהדי ביתר למה יש פו שתי אותיות ג ואמרו לקול החמולה של אוהדי ביתר לסים פתק של גינדיק כפרה עליו יענו אות ג בפתק והיו בימקום זותי פול פתקים עם אות ג של הגימלאים וזה בילבל את קו המחשבה של השכל הישר של אוהדי ביתר שסמו פול פתקים של ג של גימלאים בקלפי יענו בימקום ליבחור בגינדיק כפרה עליו לרוש הממשלה סמו לגימלאים יענו הייתה פו קומבינה החושרמוטה למה לא רצו את גינדיק שיהיה רוש הממשלה והיו צריחים להיכנס לכנסת גינדיק כפרה עליו פרנסיס וגיא עזורי ושקלר והקפטן איציק קורנפלד ונציג האוהדים מהמיזרחי וגם דני גראפס יענו 7 מנדטים בידיוק

אחוקים ואחוקיות שלי אני יודע שאתם בהלם מי מה שכתבתי אכשיו וגם אני הייתי חייב איזה תה עם פלפוליה חזק כדי להירגע אז אחוקים אולי תירגעו ותחינו לכם איזה מתכון שקורעים אוטו

פשטידת גבינות על ארטישוק ירושלמי אסלי החולבלוע

לוקחים

חצי גביע קוטג

מספר טיפות טבסקו

3 כפות קמח

3 כפות רוטב ברביקיו

מלח ופלפל

דיי נו זה כבר מוגזם....

• תוכן חדש...