Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוד הכי טוב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

"וגם שבאמצע המישחק יחבו את האורות בבלומפילד יענו זה בכלל יחניס את הטורקים לפאניקה החושרמוטה וככה הם יפחדו הרבה ומכבי ינצלו זותי לסאלים קלים ואם צריח אז הרבה אחוקים מהמיזרחי יעסו להם הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו הו קמו שעוסים אצלינו בטדי " גדול....... :roflmao:

פורסם

חם חם מהתנור:

היום יום השקר 1 במאי אז לא להתרגש

היום משעמם טיכו בלי כדורגל אז קראתי ספרות על פיזיקה גרעינית ועל התפתחות מדע החלל כמו כל אוהד ביתרי ממוצע משלנו עושה את זה

היום התקנתי עם העזרה של אישתי כפרה עליה את תוכנת העל בילבולון ולא תימצאו אצלי טעיות בכתיבה ולא תצחקו ממני

כולם כותבים שהיום יש משחק בין ביתר לכפר סבא אבל תהיו זהירים החושרמוטה למה היום ה1 במאי שזה יום השקר יענו עושים סתלבט אחד על השני וגם אומרים שקרים ועובדים אחד על השני וגם אני כול היום משקר שקרים מהסרטים ואני מבזוט החולמניוקי מזה

אז שלא תלכו למשחק בטדי למה אין היום שמה משחק וזה רק בשביל הצחוקים יענו סתם אז ייייאאאלללאאא בבבבייייתתתרררר

רציתי לספר לכם אחוקים ואחוקיות שלי מהמיזרחי סקופ גדול החושרמוטה

שעדיין לא פירסמו אותו בקשר לבחירות שהיו למה עשו קומבינה החולמניוקי על התחת של אוהדי ביתר ועל המועלם שלנו גינדיק כפרה עליו

השם של גינדיק כפרה עליו מתחיל ב אות ג ו מפלגת המבוגרים יענו הגמלאים מתחיל גם באות ג שזה עושה סבוטוחה בשכל של המוח של האחוקים והאחוקיות אוהדי ביתר למה יש פה שתי אותיות ג ואמרו לכול החמולה של אוהדי ביתר לשים פתק של גינדיק כפרה עליו יענו אות ג בפתק והיו במקום זותי פול פתקים עם אות ג של הגימלאים וזה בלבל את קו המחשבה של השכל הישר של אוהדי ביתר ששמו פול פתקים של ג של גמלאים בקלפי יענו במקום לבחור בגינדיק כפרה עליו לראש הממשלה שמו לגימלים יענו הייתה פה קומבינה החושרמוטה למה לא רצו את גינדיק שיהיה ראש הממשלה והיו צריכים להיכנס לכנסת גינדיק כפרה עליו פרנסיס וגיא עזורי ושקלר והקפטן איציק קורנפלד ונציג האוהדים מהמזרחי וגם דני גראפס יענו 7 מנדטים בדיוק

פורסם

1. שמישהו יסביר לי מה זה שעון ביולוגי

דוד (31.03.06)

display_tb_blue_right_up.gif1. שמישהו יסביר לי מה זה שעון ביולוגי display_tb_blue_left_up.gif אני מקיר שעון קיץ יענו שעון קדימה ושעון חורף יענו שעון אחורה ושעון אורלוגין שאישתי כפרה עליה קנתה לי יענו בהפתעה שננתי לה רשות לעסות זותי אז מה זה שעון ביולוגי זה כנירעה עוד לא ניחנס לחוק בישראל שחייבים להרביץ חתונה לפי שעון ביולוגי כי כנירעה לא יודעים באיזה שעה זו ולמה צריח להילחץ מימנו למה מי הוא שיעסה דאווינים ופלאבות עלינו

אז קמו שאומרים ייייאאאלללאאא תעסו חתונות ושמחה

פורסם
24. לא פרנסיס כפרה עליך אל תרחיק את ביתר מטדי display_tb_blue_left_up.gif מה אתה רוצה שניסע קול פאם רחוק מהבית זה יעסה סבטוחה ביחסים בין האישות שלנו לאחוקים שהם אוהדי ביתר פרנסיס כפרה עליך אתה יודע שפות צרפתית ומורוקאית ואתה לא מבין את הקהל ששר שירי סבבה בעיברית וגם כצת בכורדית וככה אתה חושב במוח של השכל שלך שמרביצים עליך קילולים קול החוקים שרים לך יא פרנסיס בו הביתה יענו מזמינים אותך שתבו אלינו הביתה ואתה מבין בסעיף של השכל שלך שאנחנו שרים לך פרנסיס לך הביתה יענו המתרגם שלך לא עוסה תירגומים מדוייקים לך יענו הוא עוסה סטלבת עליך

גם פרנסי אני יודע שאתה אוהב ליטחון אוכל צרפתי לביפנוחו של הבטן אבל אין לי מתכון לאוכל צרפתי אבל אני ילך לאחוק שלי שקורעים אוטו פול ויקח ממנו איזה מתכון החולמניוקי טוב אז ייייאאאללללאאא בבבבייייתתתתרררר לאליפות ופרנסיס נירעה לי גם שאתה לא מרוצה מצוקריות שאתה לוקח במישחקים כי אחוקים זרקו לך צוקריות אתמול ולא לקחת וגם חתפתה עיצבון אז אתה חייב לבקש מגינדיק כפרה עליו המועלם והרוש שבט שלנו שיקנה לך פול שלגונים וארטיקים של קרח למשחק שתרביץ אותם לביפנוחו של הבטן במתי שמשחקים וככה זה ירגיע לך את הסעיף

:-D מסע הצלב נמשך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עופר הפירשון לא רע אבל קצת קשה להבנה display_tb_blue_left_up.gif קול הכבוד לשחקני מכבי ולשמעון גרשון ולצוות הרפואי שגרם לזותי ש שאכילת מצות לא השפיעה על תיפקוד מערחת העיכול של השחקנים ולא גרם להם לכבדות יותר מידי וגם לא לנפיחויות וגם לא לגרפצים אכשיו מכבי משחק נגד קבוצה עם שם מצחיק שקורעים אוטה טאו קמו שם של דובי רק אני לא מצליח להבין בשכל של המוח שלי מאיזה ארץ היא יענו חיפסתי פול זמן איפו זה ארץ ויטוריה ולא מצאתי צריח לשים לב שלו יהיה פו איזה אבו עלי

הסטטיסטיקה שלי הפאם היא

בטיסטון היה עייף החושרמוטה למה הוא טחן פול מצות ולכן הוא עסה מהר עבירות ששמעון גרשון יסים אוטו על הספסל והוא יוכל לנוח וליטפוס חרופ קטן

ויציק גם קמו בטיסטון היה עייף החושרמוטה מהאוכל אבל הוא העדיף דרך אחרת להוריד את האוכל ונישאר על המיגרש ורץ קצץ והלך הרבה וקפץ כך עד שהאוכל של ערב פסח ירד

וילסון ודרק שרף עשו מה שהיה צריח לעשות וזה לעצבן את ביבי ציקן ליטל והם קול הזמן ניכנסו לו

לביפנוחו של הבטן עם ראסיות ונגחות ועיצבנו אוטו ווילסון חוץ מלהיכנס עם הרוש לבטן שלו גם שר לו you no אתה שמן וyou no אתה שמן ובבטן יש לך בן

ברטשיין עדיין לא חזר לכושר יענו עדיין לא הכשיר את עצמו לפסח

פאקר כנירעה אחל פול חריימה ופול אוכל חריף יענו זה גרם לו לקיפוצים וזינוקים החושרמוטה גבוהים והוא טפס פול כדורים מהקרש שנפלו

ארנולד היה חייב לשחק טוב למה אמרו לו שהוא לא יקבל אזרחות אם לא ישחק טוב ולא יחליפו לו את מה שקורעים אוטו לארנפלד

ססון היה ביישן מידי אתמול

גרין המשיח לחמם עם הפולקס שלו את הספסל של מכבי כדי שלשחקנים שיורדים לנוח לא יהיה קר מידי

פיני קירק סוף סוף שמעון גרשון הבין שלמרות שפיני קירק ישראלי מתאילנד הוא עדיין לא למד הרבה עיברית וצריח להסביר לו באנגלית וככה הוא הבין שהוא צריח לסים את הכדורים בסל של הקרש ולא בסל של הסופר

אז ייייאאאאללללאאא מכבי בכדורסל וייייאאאללללאאא בבבבייייתתתררר בכדורגל

רעיתם איזה חחמים בביתר וגינדיק כפרה עליו אמר לפרנסיס שחוץ משחקנים הוא חייב להביא גם מאמנים מחליפים קמו שמעון גרשון ממכבי יענו בשבת אין כדורסל אז שיהיה על הספסל של ביתר בשבת וגם את זלצר שיתן לפרנסיס קונטרות מהספסל יענו שלביתר יהיו גם שחקנים על הספסל וגם מאמנים

הרבה אחוקים מהמיזרחי והאישות שלהם עייפים הרבה היום למה אתמול הרבה מהם ישבו וטחנו לביפנוחו של הבטן את החמץ שנישער בבית שלא ישער לפסח כי אסור

אני ואישתי כפרה עליה טחנו פול לחמניות ולחם קימל ובגט והחלקנו את זה עם שתיה שלא יתקע בגרגרת ובפוקס גמרנו את זה ליפני שפסח בא למה אנחנו לא פריירים ואף אחד לא יעסה קומבינה על

התחת שלנו

יש לי מתכון החול בלוע וקורעים אוטו לביביות לפסח

לוקחים

½ כוס קמח מצה שקונעים אוטו בקול מקום של מכולת גם אצל רחמים

2ביצים שניבדקו במחון תקנים ויש להם חותמת של רופא המשפחה שהם לא חולים

1 כפית מלח

1 כף סוכר

¾ כוס חלב או מים מה שיותר זול

חמאה לטיגון

עוסים עירבוב של קמח המצה המלח והסוכר מפרידים את הלבן של הביצה מהצהוב של אוטה ביצה

מקציפים את הצהוב של הביצה מוסיפים להם חלב או מים מערבבים יחד את שתי התערובות

מחקים חצי שעה עד שהתערובת תתפחיענו תהיה אבו נפחה

מקציפים את הלבן של הביצה לקציפה מוצקה מוסיפים בזהירות לשתי התערובות יחד המעורבות

אחרי זה מרביצים טיגונים בחמאה ויוצא החולבלוע טעים

סמים על השולחן אם רוצים אפשר להזמין אורחים ומתחילים לטחון לביפנוחו של הבטן

פשות ללקק את האגודלים

אחרי זה כדי להוריד את האוכל אני מציע לקרוע ספר שהרבה אחוק ממוצע מהמיזרחי של טדי קורע אוטו ושמו הנדסה גנטית בצמחים ושימושיה בהווה ובעתיד יענו זה פותח אופקים של המחשבה הרציונלית טוב החולמניוקי

.....
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

המונדיאל בתשלום, דוד מקבל ת'סעיף

7. אני כבר רץ ליקנות כבלים

דוד (04.05.06)

display_tb_blue_right_up.gif7. אני כבר רץ ליקנות כבלים display_tb_blue_left_up.gif יענו אם יש איזה 40 מישחקים אז אני צריח איזה 40 כבלים אני רק מקווה שזה לא פול כסף עולה ואני יצטרך מילון של הרבה לשון של אוטם הארצות בישביל להבין מה הם אומרים בפירשונים שלהם אבל עזבו אותחם מאליפות אירופה של העולם בכדורגל יש לי עדיים באסה לגבי מכבי בכדורסל

אני עוד פאם רוצה להגיד תודה לשחקני מכבי ולשמעון גרשון על מה שהם עסו בעונה הזותי ורק במשחק האחרון ביעסו לי את הסעיף למה שמעון גרשון לא אמר לשחקני מכבי שלרוסים יש גם שחקנים שמבינים אמריקאית והם יבינו את שחקני מכבי יענו אם באטיסטון אמר לוילסון גיב מי דה בול יו פאקינג ליטל שיט אז הרוסים יבינו אוטו ויחסמו מהלך זותי וגם שמעון גרשון היה צריח לשנות שמות של הגנות יענו בלי מאצ אפ זון או פיק פיק רוקן רול וליקרוא להגנות בעיברית כדי שהרוסים לא יבינו זותי וכשהקהל שר אם פיני הולך רוצים את בלאט זה יצבן את הרוסם למה הם חשבו ששרים להם סוקה בלאט פיזדייץ ונחוי וזה היה לא טוב למכבי אבל למרות קול זותי אז תודה לך מכבי שעסיתם עונה יפה החולמניוקי

יפה גם שרישון התנדבה לשחק נגד מכבי ביום חמישי כי שחקני מכבי רגילים לשחק ביום חמישי וככה הם יהיו עסוקים בלשחק בימקום להיסתובב ברחובות כי זה רק יכול לדרדר אוטם למה צריך לישמור על אנשים שלא יסתובבו ברחובות למה אפשר להיתרדר חוץ מזה שאין מה לעסות בעיר רחובות הרבה

אז יייאאללללאאא מממממככככבבבביייי בכדורסל וייייאאאלללאאא בבבבייייתתתרררר בכדורגל וקול הכבוד לגינדיק כפרה עליו למה הוא יודע שהאחוקים במיזרחי יודעים לדבר בלשון בעיברית והכורדית ואחרי העונה הזותי עם פרנסיס גם צרפתית כצת בניב מרוקאי ועכשיו הוא רוצה שילמדו אוטנו אנגלית יענו השכלה החושרמוטה גדולה

אני לא מאמין אישתי טפסה עוד דיל ונישערה עוד קמה ימים כנירעה עד יום שלישי בחוץ לארץ אחרי שכמובן הרשעתי למה למה אני הרי המועלם של הבית אבל אני לא פראייר ואני לא ישפוך את הזבל ביומיים הקרובים למה זה הטור שלה

בינתיים קחו אחוקים ואחוקיות שלי מתכון לאוכל מפורסם ברומניה שאישתי כפרה עליה שלחה לי באי מייל אבל היא שחחה שהמפטח של אימייל אצלה אז אני הוצאתי את המתכון מאי מייל עם מברג יענו טסטר ולאוכל קורעים מרק עדשים יש עוד מרק אבל הוא לא כשר והוא ניקרע מרק צורבה ולא נתנו לה להעביר אוטו

חצי קילו עדשים צהובות

ליטר מים רותחים ו3 כפות מרק עוף שניבדק במחון התקנים יענו המרק לא מקורר ולא צריח תרופה סלרי קצוץ

2 כפות פטרוזיליה קצוצה החושרמוטה

מיץ מ1/2 לימון

כפית אבקת כמון

מלח ופלפל שחור החולמניוקי

סמים בסיר של מים שעסו בלו בלו בלו יענו רתחו אבקת מרק

סמים שמה גם סלרי ועדשים ועוסים רתיחו עוד פאם

עוסים בישול של שעה וגם מערבבים כשבא לכם

עוסים תיבול במיץ לימון וכמון וממשיjים לבשל עוד 30 דקות.

10 דקות לפני הסיום מפזרים פטרוזיליה חשוב שיהיה שעון מכוון טוב יענו שעון שבדי שהוא אחי מדוייק בעולם

אני יספק לכם סוד אני עוד לא טעמתי מרק זותי רק קיבלתי אוטו מאישתי כפרה עליה

בקרוב קמו שאמרתי אני לוקח שוקולד יענו פסק זמן מתגובות וההחלטה כימעט סופית למה אני חייב כצת לנוח ולעסות חשבון נפש ולעבוד שיהיה לי מנוי לשלם של האינטרנט

בינתיים תודה לאחוקים ואחוקיות שלי שתומחים בי ורשמתי שיר של גורג סינטרה באמריקאית אחרי שהכנסתי אוטו לתוכנת בילבולון

And now, the end is near;

And so I face the final curtain.

My friend, I’ll say it clear,

I’ll state my case, of which I’m certain.

I’ve lived a life that’s full.

I’ve traveled each and ev’ry highway;

And more, much more than this,

I did it my way.

דוד (04.05.06)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצחיק ונחמד פעם פעמיים שלוש אבל זה נמאס התגובות שלו ממש נהיו מעצבנות... ניחוש שלי שזה בכלל מישהו ממערכת YNET שמעורר עניין כל פעם שמתפרסמת כתבת ספורט.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עכשיו זה נקלט לי בשכל של המוח.

ראבאק.

זה בני ל . !!!! :roll:

2. קול הכבוד ליניב סאפיחס display_tb_blue_left_up.gif קול הכבוד למאמן החדש של מכבי למ ה הוא עובד חזק החושרמוטה והוא עוסה פול פגישות אבל מה הוא רוצא להביא שחקנים עם שמות קשים למכבי עם הרבה ציצים בסוף של השם שלהם

קול היציע המיזרחי של האחוקים הכורדים תומחים בסאפיחס הרבה

אז ייייאאאללללאאאא מכבי בכדורסל ויייאאאלללאאא בבבבייייתתתרררר בכדורגל

קרעתי בעיתון של האינטרנט שסאלים טועמה מנסה לעסות עלינו פלאבות ודאוינים ואומר שהאחוקים מהמיזרחי מרביצים עליו קילולים

יענו מה קול האחוקים והאחוקיות מהמיזרחי ירביצו עליך קילולים בכורדית וזה יביא לך מוטיבציה

יענו מה אם אנחנו נשיר לך שירים לך תיתקעבד ויבן בולה יא זאלמה ונעסה לך הו הו הו הו הו הו וניקרע לך לך תחין פיתה עם חומוס ועם ציפס וחמוצים וגם קולה יא טארמח זה יביא לך מוטיבציה מה קורע איתך יא סלים נירעה לי הירבצתה פול ערק זחלאווי מהביוטי פרי של התחנה המרכזית של המטוסים שאתה מביא עלינו דיבור זותי

ואחוקיות הפאם אני ממליץ לחם ליקרוע ספר של סודות המיטבח של פאדריקה לה דונה לה מוצאציו שמה יש פול הסברים על האוחל שצריח להכין לגברים שיהיו מבזוטים החושרמוטה וככה יהיהו רגועים ולא יעפו צאפחות לכיוון של האישות

פורסם

הוא לא נח לרגע

1. ביתר הולחים לנצח את מכבי עוד שתי שבועיים display_tb_blue_left_up.gif היום אטם משחקים נגד פתח תיקוה שאוטה מנעל אחד הערסים הגדולים של השמות בכדורגל לאוטו איש קורעים ציון דלל יא ואראדי באיזה שם פלילי הביא אוטה ציון דלל יענו פיחוד החושרמוטה של החולמניוקי

אז ייייאאאאללללללאאאאא בבבבביייייתתתררררררר

מכבי אנחנו נבו אליחם לרמת גן ונרעה לחם מי הקבוצה אחי טובה בארץ של העולם ומי האוהדים אחי טובים וחחמים ואינטגרליים אחי טובים בארץ יענו קול היציע המיזרחי של האחוקים הכורדים נבו לרמת גן ונעסה פול עידודים ונביא איטנו גם קובה חמוסטה שלא נהיה רעבים

תיזקרו טוב טוב שאין קמו ביתר ואין קמו האחוקיאדה מהמיזרחי

בינתיים קחו מתכון

למתכון קורעים אגבניות עם טונה המלעונה

3 אגבניות גדולות ואדומות החולבלוע

טונה 3 ב10 שקל יענו זול החושרמוטה

מלפפונים חמוצים

גרגירי תירס

מיץ לימון

מיונית

מורידים את ה1/3 העליון מקול אגבניה ומרוקנים את מה שביפנוחו של העגבניה עם כפית יענו נישרת רק הקליפה של האגבניה מסביב עם קצת מה שביפנוחו

לוקחים טונע מוציאים את השמן מימנה וסמים בפיילה

חותחים מלפפונים חמוצים לקוביות קטנות וסמים אוטם לטונה ביחד עם מיונית ומיץ לימון ותירס.

עוסים תיבול מה שברוש שלחם וסמים את העיסה לביפנוחו של הקליפה של האגבניה

יוצא טעים החושרמוטה וממש אפשר ללקק את הכפות ידיים וככה לא צריח לשטוף אוטם למה טעים לביפנוחו של הבטן ולאחוקים הכורדים שלי מהמיזרחי אפשר גם ליבלוע זותי בלי פחד למה

בליעה היא תהליך העברת מזון ו או נוזלים מהפה של השיניים דרך החולבלוע והוושט ועד לביפנוחו של הקיבה

ואחוקיות הפאם אני ממליץ לחם ליקרוע ספר לשבת שיעסה לנו חחמם במוח של השכל שלנו ולספר קורעים האלגברה הלינארית תוך מתן דגש על על מיספרים מוחלטים ועוקבים בסדרות הניגזרות מסדרות הנדסיות

אחרי ספר זותי אני ואישתי כפרה עליה הבנו הרבה על החשבון אוטו אנחנו משלמים לרחמים במכולת

דוד (05.08.06)

פורסם

והוא ממשיך:

display_tb_blue_left_up.gif2. שמעון איך עסיתה לנו זותי איך עברת ליוון והבאת את הבעסה לאחוקים מהמיזרחי יענו מה עסיתה לנו עוואנטות ועכשיו בימקומך הביאו למכבי את יניב ספיחאס יענו את שבי זרעיה הישראלי שמדבר בלשון שהאחוקים מהמיזרחי לא מבינים אוטו ולא יודעים איך הוא רוצא לאמן את מכבי באיזה אופן וגם לקחת לנו את וילסון ובאטיסטון ואת מאדר פאקר שזה ביעס לנו החושרמוטה את הריגוש הפנימי של הביפנוחו של הגוף

אז ייייאאאללללאאאא מכבי בכדורסל ויייאאאלללאאא בבבביייתתתררר בכדורגל ולא להיתבעס שהיפסדנו אתמול להפועל למה זה היה סתאם בקטנה

קולם חושבים שאוהדי ביתר לא מפוטחים ולא קורעים ספרים אז אחוקים שלי כדי לישבור את הסטנגה עלינו קחו לחם ספר חזק החושרמוטה

ספר שיעסה לנו חחם במוח של השכל שלנו ולספר קורעים האלגברה הלינארית תוך מתן דגש על על מיספרים מוחלטים ועוקבים בסדרות הניגזרות מסדרות הנדסיות

אחרי ספר זותי אני ואישתי כפרה עליה הבנו הרבה על החשבון אוטו אנחנו משלמים לרחמים במכולת

דוד (06.08.06)

• תוכן חדש...