Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחניה של האוניברסיטה בחיפה,היום ,בשעה 11:00 בבוקר, הלך 30 דקות לספרייה, חזר וראה ששברו לו את החלון הצדדי האחורי, כניראה ניסו לגנוב את כל הרכב אך בגלל שיש לו אימובילייזר ומנעול הילוכים, פאנל מערכת לא היה...כניראה הגנבים וויתרו כי זה היה להם מסובך, בכל אופן לא לקחו כלום.

נזק = חלון שבור.

חברים, שימו לב ותנעלו את הרכב טוב טוב.

פורסם
אגב אני מכיר כמה סובארו קופה מהשנים האלו 86-87 זה לא כל כך נדיר..

מה הקשר?

הבן אדם מספר על ניסיון פריצה לרכב באור יום, ומה שלדעתך חשוב זה שהאוטו לא כל כך נדיר?

הוא לא כתבו בשום מקום שהרכב נדיר. הוא כתב "מיוחד במינו".

פורסם

חברים, שימו לב ותנעלו את הרכב טוב טוב.

לשים לב שבמקום הזה פורצים - אפשר.

לנעול טוב טוב...? :?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפותח השרשור... אני ממש מצטער לשמוע על כך! (אני אפילו דיי בטוח שראיתי פעם את הסובארו הזו - היא בצבע שחור/אפור כזה, לא?)

אני בעצמי לומד באוניברסיטה הזו, וזה ממש זוועה כל העניין של החניה והפריצות שם! (ושמעתי שיש הרבה!... כל שבועיים רואים שם איזה חניה ריקה עם שאריות של זכוכית מחלון שבור)

סטודנטים שהם לא תואר שני/שלישי, אפילו אם רוצים, לא ממש יכולים לקנות כרטיס חניה בתוך הקמפוס... ולחנות בחוץ בתוך היער או בצידי הכביש, פשוט מעלה חרדה כל פעם מחדש!!

אני מאז שאני חונה שם, התפתחה לי פרנואיה של "בטוח שנעלתי את האוטו???"... ואני לפעמים מגיע כמעט עד לכיתה, וחוזר לאוטו (שנמצא איזה 300 מטר משם) - רק כי לא הייתי בטוח שנעלתי!... פשוט מזעזע.

אין ממש מה לעשות, אבל פשוט צריך להיזהר, ולהשתדל להחנות את האוטו במקומות שעוברים בהם הרבה אנשים... או בחניות של היער - במקומות שיושבים בהם השומרים (מי שלומד שם יודע על מה מדובר).

וכמובן לא להשאיר כל סימן פרובוקטיבי על האוטו, כמו סרטים כתומים של ההתנתקות (הרבה ערבים לא סימפטיים באזור), רמקולים חשופים, פאנלים של הרדיודיסק פלאפונים בדיבורית וכו'...

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...