Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להחליף את הרמקולים האחוריים שבחתימה בסאב SQ בתיבה אטומה.

מחיפוש בפורום אירגנתי את הרשימה הבאה: (כמובן שאני מתכוון לשמוע לפני שאקנה)

• P2 של רוקפורד
  • VMAX , HED של סרווין ווגה
  • Phoenix Gold Octane R
  • Helix deep blue

הדרישות שלי מהסאב:

1. שיהיה כמה שיותר SQ כלומר מדוייק מאוד,מפורט ושיתן כמה שפחות "בומים".
  2. שיהיה ברמה של הקומפוננט - הייבריד אוביישן 5, כלומר ישלים אותם בצורה הטובה ביותר.

איזה סאב מהרשימה הכי מתאים לדעתכם,והאם יש לכם הצעות נוספות (סאב עד 250 RMS, שיתאים למגבר שבחתימה)? (תקציב 1000+)

פורסם

פיניקס גולד אוקטן R.

זה ההמלצה הכי טובה שלי.

יש לו אותו ברכב, עם קומפוננט של מורל, מכיר את השילוב היטב והוא נהדר.

אבל שם לב למשהו אחד בלבד- תיבה אטומה בלבד!.

זה אחד הסאבים שאני יותר אוהב, מאוד מדוייק, מאוד מהיר, ניתן לשים לב במיוחד בקטעים של בייס-דראם, הוא מאוד משלים את הסאונד של הקומפוננט.

אם תרצה לשמוע אותו, אני אהיה במפגש צפונמרכז בשבת הקרובה ואתה מוזמן לשמוע.

under construction..

פורסם

הפוקאל לא מהיר בגרוש...

לדחוף את הפוקאל מאוד מאוד קשה ממברנה 13 יותר מדי גדולה...

הוי מקס של סרווין סאב מאוד מרשים אתה מוזמן לבוא לשמוע איך הוא מתפקד אצלי במערכת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לפחות בתרד הזה כולם מבססים על שמיעה ולא על מיתוסים :) נחמד לקבל מידי פעם תראד "אמיתי"

בכל אופן אני יכול רק להוסיף ששמעתי את כולם חוץ מה P2 (ואת ההליקס במחשבה שניה), בהתאם לאחיו הקטן P1 אני ממש לא ממליץ, בהנחה והם בעלי אופי דומה...

לדעתי כולם טובים מאד ושונים מאד, סאב קל מאד לחבר ולבדוק (גם אם הוא של משיהו אחר אגב) את זה אני הכי ממליץ לך מכל האופציות :).

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בכל אופן אני יכול רק להוסיף ששמעתי את כולם חוץ מה P2 (ואת ההליקס במחשבה שניה), בהתאם לאחיו הקטן P1 אני ממש לא ממליץ, בהנחה והם בעלי אופי דומה...

האמת שדווקא ה P2 הרבה יותר מוצלח מה P1 , גם אני לא הייתי ממליץ כל כך על ה P1 אבל ה P2 זה סיפור אחר

סאב יותר חזק עם סאונד יותר נעים ומדויק, אחלה של סאב.

פורסם

בתור אחד עם VMAX חביב כבן שנה היושב מאחורה עם תיבה אטומה.

היני יכול להגיד לך שהבאס למחיר שלו מדוייק להפליא.

מוגבר אצלי עם JBL GTO 75.4.

Maserati.

פורסם

מישהו עם JBL והליקס חייב להגיב נכון? :)

אני אגיד לך ת'אמת, לא שמעתי סאבים אחרים חוץ מההליקס, אם אני לא אהיה במפגש ביום שבת, אני אהיה במפגש בצפון, בתחרות SPL, אם תוכל לחכות, בכיף אני אשמיע לך אותו.

Car: Fiat Punto HSD 96' ; Head Unit: Stolen ; Amplifier: Stolen ; Component: Morel Pulse 6.5" ; Subwoofer: Stolen.

פורסם

בסוף לא הלכתי לחנות,כנראה שאלך ביום שישי הקרוב.... (ולמפגש לא ייצא לי להגיע לצערי). שכחתי לציין שאני שומע בעיקר רוק,לכן הבאסים יגיעו בעיקר מגיטרת באס/תופים,אם זה משנה להמלצה על סאב מסוים.

פורסם

צמצמתי את הרשימה לשני סאבים חדשים ואחד יד שנייה.

החדשים הם ה Rockford P2 מול ה Phoenix gold octane R,איזה סאב לפי דעתכם יותר טוב? (מבחינת דיוק,מהירות והתאמה ל SQ).

ביד שנייה יש את Xetec Xircuit XI-12, האמת ששמעתי את הקומפוננט מהסדרה הזאת (מצויין), אבל את הסאב אני לא מכיר. מישהו שמע אותו/עליו?

פורסם
הפוקאל לא מהיר בגרוש...

לדחוף את הפוקאל מאוד מאוד קשה ממברנה 13 יותר מדי גדולה...

הוי מקס של סרווין סאב מאוד מרשים אתה מוזמן לבוא לשמוע איך הוא מתפקד אצלי במערכת...

איזה הכללה.. לי יש פוקאל 33KX והוא מהיר מאוד מאוד ומדוייק. עוצמה לא חסר לו, אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו.

• תוכן חדש...