Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא ננעל.(מאזדה f 96)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר מאד,אני לוחץ על השלט לנעול את הרכב,ישנו קליק נעילה ומיד בא קליק של פתיחה.

ניטרלתי את האזעקה וניסיתי לסגור את הרכב בעזרת מפתח והתופעה לא משתנה.

מחכה לעזרה.

תודה.

פורסם

כשאתה נועל עם המפתח מדלת נהג, הסתכל על הדלת הקדמית ימנית וראה אם הכפתור יורד מטה.

אם הוא אינו יורד למטה אז מדלת זאת יש פקודת פתיחה ולכן לא ננעלות הדלתות.

בדוק דבר ראשון אם הדלת טרוקה היטב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם בזמן שאתה נועל עם המפתח ומוריד את הכפתור בדלת הנהג, ובדלת הימנית הכפתור אינו יורד אזי הלוקר בדלת הימנית תקוע/תקול ואז הוא ממשיך ל"שדר" פקודת פתיחה (כי הוא לא יורד למצב סגירה )

אם אין בעיה וכל הכפתורים יורדים אבל נפתחים מייד חזרה, יש לבדוק את תקינות האור הפנימי, כלומר שסוגרים את כל הדלתות , שהאור הפנימי כבה.(אם יש השהייה אז לאחר ההשהייה.)

אם לא כבה ,או שיש בעיה בלחצן אחד הדלתות, או בלחצנים של מכסה מנוע או מטען, זאת בתנאי שהתקינו באוטו אזעקה למכסים אלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מה שקורה זה דבר כזה: בזמן שאני סוגר מדלת הנהג שום דלת לא נסגרת וכמו כן גם הכפתורים אינם זזים.

בזמן שאני מבצע את הפעולה הזאת מהדלת הימנית כל הדלתות נפתחות/נסגרות מלבד דלת הנהג מה שמצביע לפי ראות עיני הלא מקצועית כבעייה דווקא בלוקר דלת הנהג.

פורסם

לדעתי יש 2 אפשריות..

או שהמנוע של הנעילה הלך..

או שאחד החוטים של המנוע עצמו התנתקו , או שבשלב יותר מאוחר בדרך למחשב של הנעילה החשמלית התנתק החוט..

פורסם

היום הייתי אצל שלושה חשמלאיים והתשובה של שלושתם הייתה זהה: "הלך לך המנוע".

למישהו יש מושג כמה אמור לעלות אחד כזה בפירוקיה?

פורסם

תבדוק שוב פעם אצל מישהו שאתה מכיר , כי לומר " הלך לך המנוע " זו התשובה הכי פשוטה עם הכי הרבה רווח למתקין ועל הדרך הוא מסדר לך את הבעיה האמיתית .

כשקורה דבר כזה בלנטיס זה כשאחת מהדלתות פתוחות אבל במקרה שלך כולן סגורות , אז יכול להיות שאחד מהלחצני דלתות שלך דפוק , יכול גם להיות שבאחת הדלתות הצילינדר נעילה גם דפוק ויש דרך לעקוף את זה מבלי לרוץ ולהחליף מנוע בדלת

פורסם

אם אתה לוחץ על הנעילה וכל הפינים מגיבים לסגירה (נכנסים לתוך הדלת ) ?

אם אחד הפינים תקוע ,התופעה שאתה מתאר תתרחש (תבדוק במיוחד בדלת של הנהג ).

אם לא אז הבעייה או באחד מהמנגנונים או במוח או נוצר איזשהו קצר בדרך ואחד הלחצנים מקבל פיקוד שלילי קבוע (או חיובי) .

• תוכן חדש...