Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בד"כ ברוב סניפי אייס קנה ובנה, וגם בהום סנטר.

בגדול - כל חנות שכפול מפתחות מתמחה גם בשכפול שלטים.

עלות מינימלית לשלט סטנדרטי (קוד לא מתחלף) כ- 150 ש"ח.

במקרה שלך כנראה 200-250.

גל

פורסם

צור קשר עם אפריל טק ליין הם היבואנים של אזעקות דראגון,גם לי יש אחת כזו רק ביפר והשלט שלה עולה 140 ש"ח לפני מע"מ. אם זה שלט לא ביפר אז אני מתאר לעצמי שיעלה פחות.

השיכפול ממש קל של השלטים,במידה ותרכוש אחד תצור איתי קשר אני אסביר לך איך לשכפל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם כבר, אז כבר..

ברכב שלי אין אזעקה, יש שלט רחוק ששולט על הנעילה המרכזית, האם ניתן לשכפלו ומה העלות של כזו עבודה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...