Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש דגם של BMW בשם 550i?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. קיים.

2. כן.

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נו באמת... ברור שאף פעם לא צריך כלי רכב שעולה כמו דירה, אבל אני משוכנע שגם אתה קונה דברים שאתה לא באמת צריך, כך שאל לך להתלונן אם מישהו אחר עושה זאת, פשוט בסכומים מאוד גדולים. מה גם שיש מכוניות יקרות הרבה יותר, אתה יודע, וגם אותן קונים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זה הבעיה בקפיטליזם , אתה אף פעם לא שבע

נ.ב : אני לא קומוניסט , פשוט זה גורם לי לחשוב

אז תשתדל שזה לא ייצא בקול רם, זה יכול להיות מביך...:wink:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
המחיר שם לא מסתדר לי בראש , בשביל מה צריך כלי רכב שעולה כמו דירה

גם אם הוא עשיר כקורח -> 99.9% מזה בשביל פוזה

זה הקטע - שזה אולי עולה כמו דירה שלך, אבל לא כמו הדירה שלו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
המחיר שם לא מסתדר לי בראש , בשביל מה צריך כלי רכב שעולה כמו דירה

גם אם הוא עשיר כקורח -> 99.9% מזה בשביל פוזה

אותו דבר יכול לומר לך הומלס על האוטו שלך ...

הכל עניין של עלות תועלת, אתה מסכים איתי שנסיעה בבמוו 550 הרבה יותר כייפית, נוחה, מהירה, בטוחה ומרשימה מאשר נסיעה במזדה 3 ?? עכשיו קח בן אדם שיש לו כמה מאות מיליונים שהטרחה בקניית שני הרכבים היא לא כל כך רחוקה. זה זניח וזה קצת יותר אבל עדיין זניח.

והנה סיבה מוצדקת לקנות 550 ...

פורסם

המחיר לא מסתדר? חחח.."כולה" 640 אלף שקל...בארץ יש רכבים שעולים הרבה רכבים מחירם

גבוהה בהרבה משל ה550 ובכל זאת הם נמכרים במספרים מכובדים..

קח לדוגמא את הS קלאס החדשה. עוד לפני שהיחידה הראשונה הגיעה לארץ היו למעלה מ40 הזמנות,

וכאן מדובר על רכב שמחיר הכניסה שלו עומד על 770 אלף שקל (אני מדגיש-עוד לפני שבכלל הרגישו,

ראו,בחנו,ישבו,נהגו ברכב).

ברכבים כמו בכל דבר בחיים הכל יחסי, מספרים שלרוב האנשים נראים מופרכים ובלתי הגיונים,

לאחרים נראים סבירים לחלוטין ואפילו משתלמים..

1.8T 8)

פורסם

סליחה למה לא הגוניים? נגיד שאתה מתחתן והאבא של הכלה/ דוד עשיר מאמריקה קונה לכם דירה,

לא תיקח משכנתא בישביל אס קלאס?

• תוכן חדש...