Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מתקין מכוניות ובדרך כלל מכוניות עם גריל מתחממות יותר מהר ממכוניות עם טמבון אורגינל עקב תחלופת אויר נמוכה אם תשים לב לפעמים הרדאיטור עולה לקרבורטור ועושה סמטוכה בפלאגים ואח"כ צריך להמתין עם הרכב חצי שעה בשמש ולא תמיד יש זמן פנוי. :?

פורסם

ולבעל הרכב, יצא מעט עקום ולא ישר, אם תשים לב בגריל ובטמבון באמצע הרשת יושבת בכלל לא ישר.

בדיוק בגלל הסיבה שהשתמשת באזיקונים ולא בסיליקון ( נסיתי פעם לבצע פרוייקט דומה לשלך עם רשת פלסטיק לבנה שרכשתי מחנות לאינסטלציה, כמובן שהתקמצנתי על כל העניין), ויצא בערך כמו אצלך.

עצתי עליך, תקנה סיליקון, תדביק את הרשת כמו שצריך, והמלצה שלי תקנה צבע כרום בתרסיס ותרסס על הרשת יהיה לה מראה נוצץ לדעתי יותר יפה.

לא ידוע איך זה נראה בתמונות, אבל במציאות זה ממש לא עקום, ותאמין לי שאני פדנט (ככה רושמים?!) בשטויות האלה. אבל תודה בכל אופן

פורסם

יפה מאוד!.. מתאים לצבע הרכב ..

נראה טוב יותר ללא הסמל.

שובר את המראה המשעמם של כל קורולה סטנדרטית שרואים בכביש.

(ואני גם בד"כ לא בעד שינויים חיצוניים כאלה.. אבל זה בטעם טוב)

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
אני גם מתקין מכוניות ובדרך כלל מכוניות עם גריל מתחממות יותר מהר ממכוניות עם טמבון אורגינל עקב תחלופת אויר נמוכה אם תשים לב לפעמים הרדאיטור עולה לקרבורטור ועושה סמטוכה בפלאגים ואח"כ צריך להמתין עם הרכב חצי שעה בשמש ולא תמיד יש זמן פנוי. :?

ולרגע חשבתי שאתה רציני :roll: ...

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יצא מדהים..

אתה יכול לצלם איך זה תפוס מבפנים? כי אני גם רוצה לעשות בלאנטיס שלי

אבל אני לא ממש סגור איך לתפוס את זה

פורסם
יצא מדהים..

אתה יכול לצלם איך זה תפוס מבפנים? כי אני גם רוצה לעשות בלאנטיס שלי

אבל אני לא ממש סגור איך לתפוס את זה

ואני חשבתי שיש לך b m w... ולבעל הקורולה, יצא יפא מאוד אבל עדיף להדביק את הרשת עם סיליקון...

אופק.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יצא יפה חבל על הזמן

מאיפה קניתה את הרשת?

כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא ...

-= volvo 850 turbo =-

///-= 225 bhp =-\\\

• תוכן חדש...