Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כמו שידוע לחלככם החלפתי את הטויוטה שלי בפורד פוקוס 2006 ולכן היה צריך להעביר את הציוד שמאצלי לפוקוס...

אחרי ים הצעות מגוחכות של 1000 600 וכל מיני שטויות החלטתי שבסוף אני אלך לטומקאר בהוד השרון למי שמכיר רמי קראדי...

המחיר היה טוב ובתמורה אליו כל המערכת הותקנה כולל בניה של מסגרת חדשה לרדיו בגודל רגיל וכולל חוטים ואיזה בניה חמודה מאחורה...

אחר כך התחילו ההתלבטויות בקשר לסט האחרון שלי אם המיד באס יכנס או לא ובסוף הוא נמכר תמורת זטק גרביטי 5 ורבע....

לא ציפיתי ליותר מדי אבל באמת אחרי ההתקנה אין מילים זה קומפוננט שאם הוא היה דוחף טיפה טיפה יותר באס הוא היה מושלם באמת שאי אפשר לבקש יותר מקומפוננט כזה...

ובקיצור בלי הרבה בילבולי מוח אצל רמי זכיתי לאחלה אירוח למדתי עוד כמה דברים שלא ידעתי והכי חשוב זכיתי להתקנה יפייפיה וסאונד שבאמת עוד לא הייתי מרוצה ממנו על זה אני בטוח ממליץ בחום בנוסף לקומפוננט...

לכל מי שלא מכיר את הסטאפ

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

תמונות מחר בלילה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ואחרון חביב:

תגובות הערות הארות ושאלות יתקבלו בברכה

DSCN1142.JPG

DSCN1143.JPG

DSCN1144.JPG

פורסם

הוא מתקין טוב ואני אוהב את העבודות שלו

תתחדש - ממש עבודה יפה.

ולמה זאת ההתקנה האחרונה לחיים שלך? משהו רע עומד לקרות?(חס וחלילה) אני מקווה בשבילך שתדע עוד הרבה מערכות והרבה רכבים!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מיכאל, תתחדש, אני מקנא, גם במערכת, גם ברכב.

לי יש פוקוס 2004, הכנסתי בדלתות הקדמיות סטים 6.5 של SPL, יש להם מגנט די גדול, והם יושבים ממש יפה...

זה סתם ככה להשכלה כללית של מי שהולך להתקין.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נבנה מתאם מפיבר..

על מתאם מקורי ביקשו ממנו 500 שקל שחיטות!

פורסם

אכן נראית בנייה יפה. תתחדש.

יאללה, רק להעיף את ההד-יוניט הזה ולעבור לבי אמפינג. ואז תבין מאיפה משתין הדג \ איזה יופי גם 5.25 יודע לבעוט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא נראה לי שזה יקרה אבל מי יודע יכול להיות שתבוא לי הג'ננה איזה יום...

פורסם

באמת שאין מילים אבל אצלי הסאב עובד בשתי אוהם הוא מקבל 450 לא 300...

אבל באמת אני לא מתלונן הסאב המוצלח ביותר שעבר אצלי...

• תוכן חדש...