Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב בנושאי סובארו לגאסי

אז ככה: עשיתי טיפול תקופתי לפני 9 ימים שכלל פלגים, שמן, פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר דלק ותוסף דלק. בנוסף לזה גם החלפתי את המים בנוזל קירור (בעזרת המוסך כיוון שלא הצלחתי להוציא את כל האויר מהמערכת בעצמי). לפני הטיפול הרכב היה נוסע בערך 13.5 עד 14 ק"מ לליטר אך מאז הטיפולים הנ"ל הוא נוסע בין 11 ל12.6 ק"מ לליטר. האם למישהו יש רעיון מה היה יכול לגרום לשינוי?

תודה, גיל

Jumping high is easy, try to land properly

The Bull Frog

פורסם

הקשר היחידי שאני מסוגל למצוא ,הוא שהחלפת נוזל הקירור גרמה לסתימה בצנרת הנכנסת לצוק האוטומטי,

במקרה ומדובר על לגאסי עם קרבורטור בעל צוק אוטומטי, והצוק האוטומטי נפתח ומשתחרר באיחור ,או נשאר סגור גם כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה, והטרמוסטט פתוח!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם הרכב מעשן שחור אז מה שאמר לך ידידינו צביקה צ'וק אוטומטי תקוע

דווכא מעניין צריכת הדלק תריכה לרדת ולא לעלות :)

פורסם
אם הרכב מעשן שחור אז מה שאמר לך ידידינו צביקה צ'וק אוטומטי תקוע

דווקא מעניין צריכת הדלק צריכה לרדת ולא לעלות :)

זאהר ידידי, כוונתי שמצערת הצוק תקועה במצב סגור, ופתיחתה משתהה יתר על המידה, או לא נפתחת כלל, מה שגורם בהכרח לתערובת עשירה לאורך זמן ממושך!

בברכה

צביקה

פורסם

הרכב לא נשמע כאילו הוא עובד על צ'וק תקוע וגם נכון להערב המצב נראה יותר טוב. אעדכן במילוי הבא

The Bull Frog

פורסם

ואכן המצב יותר טוב, נכון למילוי האחרון היפהפייה בבורדו עשתה 13.5 ק"מ/ליטר שזה הנורמלי מבחינתי. בכל אופן תודה. גיל

The Bull Frog

פורסם

בתור אחד עם סובארו לגאסי (1991) בעלת קרבורטור כפול ,אוטומטית,אכן צריכה זו תמוהה.באיזה דגם ובאיזה נפח מדובר ? ידני או אוטומט ? הרכב שברשותי , לאחר טיפול גדול כולל קרבורטור והכנסת חומר מסוג 44 k צורכת 1 ל 8 .אני מדבר על 1800 סמ"ק,ורכב במצב שמור.

פורסם
ממתי ללגסי יש צריכה כל כך טובה?

ממתי צביקה מתקן שגיאות בכתיבה? :shock:

:wink::wink::wink:

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
ממתי צביקה מתקן שגיאות בכתיבה? :shock:

:wink: :wink: :wink:

מה הקשר בין הציטוט שנתת, לשגיאות בכתיבה, שאותם אני נוהג לתקן מימים ימימה?!

• תוכן חדש...