Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפי מה קבעת את זה?? שהוא יותר חלש?? מעניין אותי.

תמיר

פורסם

את הקסנון יש לאחי ברכב, ויש לי רק מילים טובות להגיד עליו.

את השיבא שמעתי ברפרוף פעם אחת בודדת וזה היה בתיבה אטומה של 40 ליטר, שממה שזכור לי זה האידיאלית בשבילו.

בכל אופן השיבא סאב מאוד מפתיע ממה שזכור לי.

קצת קשה לי להגיד מה יותר מבין שניהם, כי יש לי היכרות מאוד מעמיקה על הקסנון ועם פיניקס גולד בכלל, ולעומת זאת את השיבא כפי שאמרתי אני לא מכיר היטב ולכן אינני יכול לחוות דעה אמיתית.

בכל אופן הייתי מציע לך לשמוע את שניהם, אתה מוזמן לבוא ולשמוע את הקסנון אצל אחי ברכב.

under construction..

פורסם

אני שמעתי את השיבא בכול אופן, מעולה הוא מפיק תדרים נמוכים מאוד בצורה מעולה. ואפשר להגיד שהוא דיי נישמע חזק, באותו הספק מול פיניור 305C הוא נישמע הרבה יותר עמוק וחזק, ומדויייק מאוד.

תמיר

פורסם
אני שמעתי את השיבא בכול אופן, מעולה הוא מפיק תדרים נמוכים מאוד בצורה מעולה. ואפשר להגיד שהוא דיי נישמע חזק, באותו הספק מול פיניור 305C הוא נישמע הרבה יותר עמוק וחזק, ומדויייק מאוד.

תמיר

תמיר,

"על הנייר" אתה יכול להגיד מה מהם איכותי יותר?

לפי התוכנה WINISD?

אם כן אודה לך מאוד.

ואם אפשר עוד דעות בבקשה..

• תוכן חדש...