Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התגלה סדק במיכל שמן ההגה שדרכו יוצע קצת שמן.

השאלה היא כזו מהיא עלותו של מיכל שכזה ביחד עם שמן ההגה, כמו כן האם ניתן לקנות מוצר שכזה מפירוק.

הרכב הוא פורד אסקורט 98

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תלוי איפה קונים:

בפירוקייה זה יכול לעלות בסביבות 70 שקל ובפרוקייה רשמית זה יכול לעלות גם 400 שקל , צריך לעשות סבב פירוקיות באיזור הכפרים בצפון - כפר יאסיף,דיר אל אסאד,שפרעם,טמרה...בטוח תמצא שם ושם זה הכי זול.

לגבי השמן מדובר בשמן גיר אדום - 90 שקל לגלון מסוג איכותי (לא לחסוך באיכות השמן).

פורסם

שלום,

מיכל שמן לנוזל הגה כוח לא מומלץ לקנות מפירוק מכיוון שהוא עשוי מפלסטיק ויש לו בלאי.

כמו כן המיכל צריך להיות נקי מאוד לפני הכנסת נוזל הגה כוח חדש.

את החלפת המיכל+נוזל יש לבצע במוסך מכיוון שצריך לדעת כיצד מנקזים אוויר מהמערכת על-מנת לא לפגוע במערכת.

כמו כן שים לב כול יצרן רכב יש לו את הנוזל הייעודי שלו.

איזה כייף לי :)

פורסם

האם יש נזק כלשהו בהחלפה? (לא חושב שהחליפו ברכב שמן הגה אי פעם).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

היי,

במידה וקיים סדק במיכל וקיימת נזילה שגורמת לחוסר בנוזל הגה כוח, אזי יש להחליף את המיכל בחדש ולמלא נוזל חדש ולבצע ניקוז אוויר.

לא קיימת הנחיה של יצרן הרכב להחליף נוזל הגה כוח לאחר X שנים או Y קילומטרים.

במקרה שלך בגלל הסדק מומלץ לבצע החלפה.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אצלי באותו רכב יש את אותה בעיה (כנראה בגלל צורת חיבור המיכל למיכל המים.. כשמפרקים אותו לצורך הגעה לרצועות וכו' אם זה לא נעשה בעדינות הוא נסדק...) והמוסכניק אמר לי שכדאי לי לחפש בפירוקיה.

בינתיים לא חיפשתי כי אין לי זמן..

אם תמצא אחד כזה תודיע לי בפרטי בבקשה.. אוקי?

מה שעשיתי זה פשוט להדביק זמנית את הסדק...

לגבי ניקוז האויר זו לא בעיה. כבר דובר על זה פה. צריך רק שתי אנשים - קודם למלא עד הסוף נוזל הגה יעודי.להניע (שהמשאבה תעבוד..) ואז צריך אחד שימלא נוזל תוך כדי שאחר יזיז את ההגה עד הסוף לשתי הכיוונים.. (לא להזיז את ההגה כשאין שמן ...)

בהצלחה

• תוכן חדש...