Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני שמח שזה נפתר בצורה כזו ולא היה לי ספק שכך יהיה

דרך אגב זה דוגמא לחוק בארה"ב שיש לו שיניים ועוד איזה.....

בארץ בחיים זה לא היה נפתר

שוב כל הכבוד!!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת משמח לשמוע שאפשר לפנות רשויות בארה"ב והם גם יקחו ללב תלונה פעוטה כביכול שכזו.

הכל נגמר על הצד הטוב ביותר וטוב שכך.

בלי קשר לי יש ניסיון עכשיו של 20 קניות פלוס של מוצרים דרך איביי ארה"ב מעולם לא היה בעיה מיוחדת חוץ מעיקובים פעמיים במשלוח שהיה באמת קצת מציק.

פורסם

רק חבל שבארץ זה לא ככה....

בארץ אם תופסים איזה נוכל קטן אין זמן להיתעסק איתו....

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
רק חבל שבארץ זה לא ככה....

בארץ אם תופסים איזה נוכל קטן אין זמן להיתעסק איתו....

זה לא שאין זמן,זה פשוט חוסר עניין לציבור...

או שהוא איזה:2gunfire: שהמשטרע לא כלכך רוצה להתעסק איתו...

אהה,וסוף טוב הכל טוב,העיקר שהכסף חזר CB 750 אחר בטוח יהיה:wink:

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

קראתי עכשיו את השרשור, כקונה באי ביי תמיד יש חששות, עשיתי עשרות קניות שם ובינתיים תמיד (חוץ מאולי פעם אחת) יצאתי מרוצה, אבל עדיין לא הייתי מסכן בקניית משהו גדול כמו רכב שם, אלא אם מדובר בסוחר עם אלפי פידבקים וידוע שם.

בכל מקרה, אני חייב להגיד שהתרשמתי מאד מהצעדים שננקטו על ידיך, פשוט מדהים איזו הגדלת ראש ואיזה מאמצים שעשית, ובהחלט מגיע לך שהכל הסתדר בסוף.

בחיים שלי לא הייתי שובר את הראש בכאלה עבודות בילוש באינטרנט ופניות לגורמים כה רבים (מצד שני עוד לא קניתי שם בסכומים גבוהים מדי), קבל ח"ח רציני!

פורסם

נמרוד איש רציני, הסכום היה רציני, והעצבים היו רציניים. ההשקעה בהתאם.

ואיזה עניין יש לציבור על כך שבחור עבד על אדם מארץ זרה??

אם כל הישראלים יעבדו על אנשים מחו"ל באינטנט, יתחיל לחץ כלכלי על המדינה, ואז יש אינטרס ציבורי.

עיין ערך העוקץ הניגרי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רק עכשיו קראתי את כל הסיפור - מדהים, ועצוב, אבל כל הכבוד שעמדת על שלך, ובאמת כל הכבוד, שלמשטרה שם באמת אכפת - בוודאות, בארץ דבר כזה במיקרה הטוב היה נמשך כמה שנים!

מה קנית, אגב, אם זה לא סוד - זה בסדר, גם בפורום "הזה" יש אנשים, שמתעניינים לא רק בענתיקות!:wink:

לי באופן אישי נעלמו כמה דברים, רובם לא יקרים במיוחד, אבל מאד מבאס! אבל כולם, להערכתי, בגלל הדואר הדפוק באיזור שלי - אני מאד בספק, שהמוכרים אשמים! יותר מזה - קרה לי מיקרה, שלא קיבלתי משהו המון זמן, הייתי בטוח שכבר הלך לאיבוד, והמוכרת (מרוסיה, אגב) החזירה לי את הכסף- ושבוע אחרי זה פתאום הגיע החבילה - כמובן, שהחזרתי את הכסף חזרה - הכל עניין של האמון, לא? ובמיקרה אחר, שוב בגלל הדואר הדפוק שלי, החבילה (הדגם של משאית) חזרה לשולח, והם אחרי התכתבות איתי, החליטו לשלוח אותו שוב על חשבונם, אפילו שאני די בטוח, שלא הם היו האשמים בפאדיחה הזו! אז, אסור עדיין לאבד אמון באנשים, אני מקווה לפחות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק עכשיו קראתי את כל הסיפור - מדהים, ועצוב, אבל כל הכבוד שעמדת על שלך, ובאמת כל הכבוד, שלמשטרה שם באמת אכפת - בוודאות, בארץ דבר כזה במיקרה הטוב היה נמשך כמה שנים!

מה קנית, אגב, אם זה לא סוד - זה בסדר, גם בפורום "הזה" יש אנשים, שמתעניינים לא רק בענתיקות!:wink:

מזל טוב ושוב תודה....בעודף קנה ציוד מיגון טוב, בעניין הקסדה לא להתפשר על פחות מהכי טובה.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לאור ההתענינות, האופנוע שקניתי מצולם בסוף השרשור הזה.

מי שרוצה אופנוע אספנות באמת באמת מדהים, מוזמן לראות את זה

בסיבוב המכירה הקודם סיכמתי איתו על $4000 אך זה לא הסתדר לו והוא ביטל. בינתיים כאמור קניתי חדש כך שירדתי מכל נושא היבוא לבינתיים. האיש עצמו נשמע מאוד אמין. שוחחתי איתו כחצי שעה בטלפון ויש לי תכתובת מסודרת ממנו. הוא מוכן לקבל חצי מראש, ולאכסן אצלו את האופנוע ללא תמורה עד לשילוח לארץ.

מי זריז ויקנה אותה? אני מבטיח לעזור ביבוא לקונה המאושר.

נמרוד

פורסם

סוף טוב,הכל טוב.אני שמח שהכל הסתדר לך.תתחדש על האופנוע החדש,אל תשכח אמצעי מיגון לך ולאופנוע.רכיבה תמידית עם כפפות-מנסיון,ואבטחה מדוקדקת של האופנוע-אני לא צריך לספר לך על גניבות האופנועים בארץ.בהצלחה.

פורסם
,אל תשכח אמצעי מיגון לך ולאופנוע.רכיבה תמידית עם כפפות-מנסיון,.בהצלחה.

ספר לו על זה...:wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...