Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי נמרוד.

אין ספק מרגיז, ועוד יותר מרגיז שבירת האמון,האמן לי מי שהיה ב"סרט" הזה מבין אותך היטב,אלא מה,כמה שתבחוש בעניין זה כך תסבול יותר,הבט קדימה,תמצא משהו אחר מתאים,מבחינתי אעזור ככל שאדרש,למוכר שלך הבה נאחל יחד,שאת הכסף שרימה אותך יוציא על רופאים.

המשך יום טוב-זאב.

מויש הקדמת אותי

התכוונתי לכתוב שיוציא על אורטופדים (דר' רחמימוב) אחרי שבנדר וחבריו ישברו לו את העצמות

הכל נשאר "במשפחה" :wink:

אירית

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נמרוד, כ"כ הרבה עצות קיבלת כאן, כך שלי בטח אין מה להוסיף בנושא.

כל שנותר לי הוא לנסות לחזק אותך ולהצטרף לתקווה שאולי לא את האופנוע - אבל שלפחות תראה את הכסף בחזרה בהקדם.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

על הפנים!!!אני הייתי יושב ובוכה כמו ילד...

מקווה שיסתדר כל העניין !!! חזק ואמץ ידידי.

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אני מבין את הבאסה הזאת,

כל מה שנותר לי לאחל לך זה

better luck next time..

:-)

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
:x .

ואני כעסתי שההינס שהזמנתי לא הגיע אחרי חודש וחצי וכנראה גם לא יגיע.

אבי.

גם לי לפני כחודשיים היתה בעיה.

שילמתי, סיכמתי והכל היה טוב רק שחלפו כ- 6 שבועות ולא הגיע החלק.

הגשתי תלונה,(המוכר לא הגיב למיילים) ולאחר כשעה פתאום הוא כותב לי שאני חוצפן, שלחצתי עליו למכור לי חלק מארה"ב, מה שהוא לא נוהג לעשות בקיצור לכלוכים בלי סוף.

לאחר שעה הבחור זיכה אותי במלא הכסף ששילמתי.

הקטע שלאחר כשבועיים פתאום הגיע דואר רשום, והחלק הגיע:-P

גם זה קורה...

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקיי - חם ממכבשי הדפוס:

בעקבות המלצותיהם של כמה חברי פורום כאן ובפרטי, פניתי למשטרה המקומית ב Hamden Connecticut שם גר המוכר. קיבלתי מהם מספר פקס, ופיקססתי 16 עמודים של תלונה על כל הסיפור כולל העתקי חיובים, הודעת Paypal שמצדיקה אותי, ועוד.

דיברתי אח"כ עם ה Sergeant שמינה את Detective Remillard לחקור בפרשה. אחרי כשבוע שוחחתי איתם ונמסר לי שאיתרו את הבחור, והודיעו לו שהוא חייב להעביר לי את הכסף תוך יומיים או שיפתחו לו תיק פלילי. הם אמרו לי שאם זה יגיע לזה, אצטרך למסור תצהיר נוסף מאושר ע"י נוטריון כאן, ואז לא תהיה להם בעיה לתבוע אותו, אבל שלהערכתם הוא ישלם.

אתמול זוכה חשבון ה Paypal שלי ביתרת הכסף ששילמתי עבור האופנוע. כעת אני צריך למצוא מה לעשות בכמעט $1500 ששוכבים לי שם....:wink:

אה, ובענין האופנוע. לצערי לא קיבלתי את ה CB750 הנהדרת ההיא, אבל תהיה אחרת. בינתיים הגעתי למסקנה שמה שאני רוצה כרגע זה בעצם אופנוע ולא כלכך את האספנות, אז קניתי אופנוע חדש במקום - אבל זה כבר לפורום אחר.

נמרוד

פורסם

לגבי ה1500$ ששוכבים שם, תנסה לבקש מPay-Pal זיכוי על החיוב המקורי בו הם חייבו אותך. לאור הנסיבות, ייתכן שהם יסכימו. שים לב שלא מדובר בהעברת כסף שהיא בעייתית מבחינה חוקית, אלא בזיכוי שהוא הליך שגור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

נמרוד

כל הכבוד שלא ויתרת לו.

בכסף אפשר לקנות זיווד להונדה ואראדרו. :???:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...