Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי את החלונות מורכבים כבר... אני נוסע עם חלון סגור בגלל שאני לא יודע איך לחבר את החוטים שיוצא מהמפסק לחוטים שיוצאים מהמנוע של החלון למצבר.... :sad:

אני יוסיף קובץ כדי שתראו על מה אני מדבר... בבקשה מי שיעזור לי אני יודה לו... דרך אגב האוטו המדובר הוא פג'ו 205 GR שנת 93....

שכחתי לציין שמהמנוע של המנגנון של החלון יוצאים 2 חוטים.... אחד שחור ואחר אדום...

תודה לעוזרים

גגגג.JPG

פורסם

כנס לכל מתקין מערכות לרכב, ויחברו לך אותו בשביל כמה עשרות שח קטנים מקסימום ואולי בכלל לא יקחו כלום.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

1.אם אתה לוחץ על הפיקוד והוא מבצע את ההפך ממה שאתה רוצה , פשוט תחליף בין הפיקוד של החלונות.

2.המינוס - מינוס יכול לבוא מהפיקוד הראשי (אם זה מדובר בחלון אחורי או צידי ימני)....וכאן אותה הפעולה אם אתה רוצה לסגור חלון דרך הפיקוד הקידמי והוא פותח אותו פשוט תחליף בין המינוסים . כמובן רק כשמדובר בחלון אחורי או צדדי ימני .

בד"כ כך עובד הכפתור

גגגג.JPG

פורסם

התרשים ברובו נכון, קח בחשבון שבגלל שיש לך ברכב שני חלונות בלבד, והמתגים מוארים במקור, אחד המינוסים שסומנו לך בשירטוט, זה בעצם פלוס אחרי סיבוב הדלקת אור חניה ואו אור ראשי.

צר לי, איני זוכר את כל צבעי החוטים בעל פה, יש לבדוק עם נורית ביקורת, / וולטמטר.

כאשר המתג מותקן נכון ,בצד שקרוב לירידה, שם במקום מינוס זה פלוס אור חניה _(שזה כמובן גם באור דרך וגבוה)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...