Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצטער שאני נופל על התרד הזה, אבל אני חייב לציין שבזמן האחרון

אני רואה המון דעות שאנשים אומרים שלפאנאסוניק יש רדיו דיסקים טובים, שווי תמורה ואף איכותיים.

אבל לעומת זאת, יש לי חבר עם 2 מכשירים בשני רכבים שונים, ו2 מכשירים בסדרות הגבוהות של פאנאסוניק, ולטווח הארוך, כעבור שנה וחצי בערך המערכת התחילה לעשות בעיות, כמו קפיצות לא מוסברות ברדיו דיסק, מקבל כמו "סקרצ'ים" מוזרים כאלה באמצע שיר שרץ וכו.

אני חייב לציין שאני מאוד מבולבל, אבל אני נשאר בדעה שהתמורה של הכסף לא נמצאת בפאנאסוניק..

שמעון.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
שלום,

מצטער שאני נופל על התרד הזה, אבל אני חייב לציין שבזמן האחרון

אני רואה המון דעות שאנשים אומרים שלפאנאסוניק יש רדיו דיסקים טובים, שווי תמורה ואף איכותיים.

אבל לעומת זאת, יש לי חבר עם 2 מכשירים בשני רכבים שונים, ו2 מכשירים בסדרות הגבוהות של פאנאסוניק, ולטווח הארוך, כעבור שנה וחצי בערך המערכת התחילה לעשות בעיות, כמו קפיצות לא מוסברות ברדיו דיסק, מקבל כמו "סקרצ'ים" מוזרים כאלה באמצע שיר שרץ וכו.

אני חייב לציין שאני מאוד מבולבל, אבל אני נשאר בדעה שהתמורה של הכסף לא נמצאת בפאנאסוניק..

שמעון.

אני מבין שאתה קצת מבולבל אבל אני חייב לציין שמוצר\חברה\יצרן לא נמדד ב2 מכשירים ב2 מכוניות שונות.

אלא נמדד לאורך זמן רב, ומבחינת תמורה למחיר אני יודע\בטוח\משוכנע שפאנסוניק היא חברה אמינה מאוד ומדובר על מכשירים מעולים.

וזה נאמר מתוך נסיון עם "קצת" יותר מ2 מכשירים שונים.

ואגב פרט חשוב שאני כל הזמן מציין, לשום מכשיר אין "מחלה" או "תופעה" ציוד אלקטרוני לא חוטף שפעת העופות,ישנם רכיבים בעלי אורך חיים מסויים זה כן, אבל פרט לכך יש כנראה "מחלה" לבעלים של המכשיר, בין אם זה רמקול\מגבר\HU\פרוססור\אקולייזר וכו'.

under construction..

פורסם

ניר נכון ?

תראה, מה שאתה אומר באיזה שהוא מקום לא סותר את דבריי,

אני אמרתי שלאחר שנה וחצי בממוצע הרדיו דיסק התחיל לעשות בעיות, ואתה ציינת שכל רדיו דיסק יש לו את תחולת החיים שלו, אז אני מבין שתחולת החיים של הפאנאסוניק היה בסביבות השנה וחצי ? מבין נכון או שאתה, עם נסיון גדול יותר יכול להגיד שפאנאסוניק מחזיקה זמן רב יותר .. ?

בכל אופן, ממה שאני ראיתי בעיניים, ומהנסיון ה"דל" שלי אני משאיר את פאנאסוניק מחוץ

לתחום.

שמעון.

נ.ב

לא כדאי שיילך על חברה כמו פיונר, JVC וכו רק בשביל ה"ספק" הקטן הזה ?

פותח התר'ד, בהצלחה !

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
ניר נכון ?

תראה, מה שאתה אומר באיזה שהוא מקום לא סותר את דבריי,

אני אמרתי שלאחר שנה וחצי בממוצע הרדיו דיסק התחיל לעשות בעיות, ואתה ציינת שכל רדיו דיסק יש לו את תחולת החיים שלו, אז אני מבין שתחולת החיים של הפאנאסוניק היה בסביבות השנה וחצי ? מבין נכון או שאתה, עם נסיון גדול יותר יכול להגיד שפאנאסוניק מחזיקה זמן רב יותר .. ?

QUOTE]

שמעון ידידי, אני לא ציינתי שלHU יש תוחלת חיים, אני אמרתי שבאלקטרוניקה יש לפעמים רכיבים אלקטרונים בעלי תוחלת חיים ספציפית, ואז יכול להיות שאם רכיב כזה או אחר נפגם, אזי תהיה בעיה.

אבל להגיד שיש לHU אורך חיים קצוב?, זה שטות מוגמרת.

תנסה להבין את מה שאני כותב ולא להוציא את דבריי מהקשרם.

יש לי נגן CD של סאנסוי בבית בן 11 שנה, עובד כמו שד.

יש לי גם דיסקמן של סוני מינואר 1996 כלומר 10 שנים, וגם הוא עובד כמו ענק ללא כל תקלות.

וכנ"ל ברכב, יש לי HU של JVC מ2002, כלומר בן 4 שנים והוא גם עדיין עובד ללא שום תקלה בעיה ו"מחלה".

under construction..

פורסם

ציטוט:

"שמעון ידידי, אני לא ציינתי שלHU יש תוחלת חיים, אני אמרתי שבאלקטרוניקה יש לפעמים רכיבים אלקטרונים בעלי תוחלת חיים ספציפית, ואז יכול להיות שאם רכיב כזה או אחר נפגם, אזי תהיה בעיה."

תראה, גם אני לא התכוונתי שרדיו דיסק יש תוחלת חיים מוקצבת,

אני רק אומר שבמקרה של פאנאסוניק, החברה מייצרת רדיו דיסקים מרכיבים פחות איכותיים מחברות מתחרות כמו אלפיין,קלריון,פיונר, גי וי סי וכו ..

לסיכום: אם נסתכל מבחינת אמינות, איכות חלקים שכן נמדדת עם הזמן, ותמורה לכסף, אני חושב שכל חברה שהזכרתי למעלה עדיפה על הפאנאסוניק, ואם נעשה סקר קטן, לא נמצא יותר מדי אנשים שיש להם מערכת פאנאסוניק שהחזיקה לטווח הארוך מבלי בעיות, לעומת הגי וי סי שלך :wink: .

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
אני רק אומר שבמקרה של פאנאסוניק, החברה מייצרת רדיו דיסקים מרכיבים פחות איכותיים מחברות מתחרות כמו אלפיין,קלריון,פיונר, גי וי סי וכו ..

לסיכום: אם נסתכל מבחינת אמינות, איכות חלקים שכן נמדדת עם הזמן, ותמורה לכסף, אני חושב שכל חברה שהזכרתי למעלה עדיפה על הפאנאסוניק,

ואם נעשה סקר קטן, לא נמצא יותר מדי אנשים שיש להם מערכת פאנאסוניק שהחזיקה לטווח הארוך מבלי בעיות, לעומת הגי וי סי שלך :wink: .

מר "מינה צמח" היקר.

1.על סמך 2 מכשירים של חברים לא מסיקים מסקנות גורפות כמו שהסקת.

2.פנסוניק מייצרת רכיבים לשאר החברות ולא להיפך, לכן הסיכוי לרכיב זול במכשירי פנסוניק הוא נמוך.

3.לדעתי מדובר במכשירים מצויינים, פשוט אנשים כמוך זורעים שמועות שווא וכותבים שטויות .

4.כשתעשה סקר קטן (כדבריך) אז תוכל לדעת אם יש תקלות לאורך זמן, ואני לא בטוח שתמצא

אנשים עם בעיות, ממה שאני יודע המכשירים שלהם מצויינים בכל קנה מידה.

ZZR

פורסם
מר "מינה צמח" היקר.

1.על סמך 2 מכשירים של חברים לא מסיקים מסקנות גורפות כמו שהסקת.

2.פנסוניק מייצרת רכיבים לשאר החברות ולא להיפך, לכן הסיכוי לרכיב זול במכשירי פנסוניק הוא נמוך.

3.לדעתי מדובר במכשירים מצויינים, פשוט אנשים כמוך זורעים שמועות שווא וכותבים שטויות .

4.כשתעשה סקר קטן (כדבריך) אז תוכל לדעת אם יש תקלות לאורך זמן, ואני לא בטוח שתמצא

אנשים עם בעיות, ממה שאני יודע המכשירים שלהם מצויינים בכל קנה מידה.

שלום גם לך מידן,

א. אתה צודק, אני לא יכול לקבוע כאלה מסקנות על סמך 2 מכשירים בלבד, מקבל את הטענה.

ב. אתה רושם: "ממה שאני יודע המכשירים שלהם מצוייןנים בכל קנה מידה" - ומה הנסיון "הגדול" שלך יש עם פנלים של פאנאסוניק שאתה יכול לשלול את דבריי?! ורק לרקורד אנחנו לא מדברים על חיתוכים, פיצרים למינהם ונוחות, אך ורק אמניות לטווח ארוך, ואיכות הרכיבים!

רשמת שפאנאסוניק מייצרת לחברות אחרות את הרכיבים ולא ההפך, אוקיי מקובל, אבל איך אתה מסביר את שעד עכשיו בכל הזמן הזה שאני בפורום לא שמעתי על מישהו עם דגם של פאנאסוניק שהחזיק לטווח, וציין זאת, ואני בטוח שגם אתה לא, לעומת זאת לא חסר דוגמאות של גי וי סי, פיונר וכד' שעובדים כבר שנים, וממשיכים לעבוד..

תראה תמיד יש יוצאי דופן ויהיה את האחד הזה שיגיד וואלה יש לי רדיו דיסק של פאנאסוניק שכבר כמה שנים איתי (אני בספק כן?) ועובד מצויין, אבל כמעט ולא, התמכור של חברות מתחרות לפי דעתי, ולפי מה שאני רואה בפורום של קנייה, ומהתר'דים של אנשים שמחפשים דעה על קנייה חכמה מעדיפים חברות מתחרות, זוהי העובדה בשטח,ואני בטוח שיש לכך סיבה.

בכל אופן: אין לנו שום דבר שאכן מוכיח שאני צודק או ההפך,שאתה צודק, עד שלא נעשה סקר,

אבל אתה בא ותוקף לפני שאתה אפילו בעצמך יודע את התשובה הנכונה !

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...