מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,586 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, מוצע למכירה סט מושלם של גלגלי מגנזיום מקוריים לסובארו ליאונה - בתצורת "צלב" (איקס). ישבו במהלך השנים האחרונות על ליאונה שנת 93 (שנת ייצורם). נמכרים ללא צמיגים. הג'אנטים מאוזנים להפליא וללא מכות או פגיעות. מצב אסתטי מעולה! מחיר נדרש: 1000 ש"ח, עם אפשרות לגמישות במחיר לקונה רציני. הג'אנטים נמצאים בקריות. לפרטים נוספים: משה - 0543199733
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
חלקים לרנו 19 (לא חלקי פח)
הודעה אחרונה מאת amira24, -
- 0 תגובות
- 891 צפיות
חופה במצב טוב הכל שלם כולל המשולש 250שקל ----------->טלפון------------>>0542309991
הודעה אחרונה מאת batelz21, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
מחשב הזרקה אונו טורבו 1988 עובד ללא תקלה מעולה לכול חובבי הפזו 052-3055546 יש גם צמה מד כמות אויר חיישן חום מנוע ....ועוד
הודעה אחרונה מאת אלברטו, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
4 ג'אנטים + צמיגים בחתך 205-45-16 כחדשים! (ברצינות) מתאים לסיאט איביזה מ2003 ןשאר רכב הקונצרן (סקודה,פולקסווגן,אודי...) המחיר אינו גמיש. 2000ש"ח. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
פג'ו 206 מנוע 1400 צבע כחול מטאלי יד שניה פרטית (יד ראשונה פרטית כמובן) שנת 2002 רמת גימור XT 95000 ק"מ מזגן,חלונות חשמל,נעילה מרכזית,מראות חשמליות טיפולים בחברה בלבד.שמור בקנאות תמונות מצורפות נא להתקשר למספר : 0522825597 - רפי
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
צבע : לבן דגם : GLX מנוע : 1800 גיר : אוטומט יד : שלישית (02 ברשיון) ק"מ : 150000 מטופל במורשה רם-טל טבריה עם ספר טיפולים טסט לשנה מזגן תוספות : סאנרוף,חלונות חשמל,נעילה מרכזית,אזעקה וקודנית,הגה כח רדיו דיסק ורמקולים של SONY 0524725535 יניב\פרח * הרכב של שכן שלי אז בלי הודעות פרטיות בבקשה *
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה סעפת פליטה טובולרית 4 ל1 לפיאט אונו ופונטו טורבו נירוסטה מלא מתאים לטורבו המקורי וכל טורבו עם פלאנצ' T25 (GT2871,RS,R וכו') היתה בשימוש שבועיים בלבד, שינוי משמעותי בהספק קלה מאד קצת פחות מ4 קילו נקנתה מסדנה באיטליה במחיר הרבה יותר גבוה לא כולל מכס ומשלוח, מאד נדיר למצוא 4500 שח 054-6216474 יניב תמונות:
הודעה אחרונה מאת דודי לנצ'יה, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה אוסף שלם של דגמי BMW, שכולל בתוכו 29 דגמים מהחברות ייצור הטובות ביותר בעולם KYOSHO, UT Models, AutoArt, Minichamps כל הדגמים במצב חדש ונשמרו בויטרינה, ימכרו עם האריזות+מסמכים של כל דגם ודגם. 054-4868087 או [email protected] נדב. *קובץ מחירים מצורף בסוף ההודעה. bmw (2).txt
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה כל הדגמי מכוניות בגודל 1:18 שנשארו עקב מעבר דירה בחודש הבא. כרגע נשארו 23 דגמים ,כל הדגמים במצב מעולה ואף חלקם חדשים לגמרי כל הדגמים באים עם הקופסא והסטאנד המקוריים וכמובן עם כל המסמכים של אותו דגם. כל המחירי דגמים ירדו בכ-50-100 שקל לדגם בודד. מחירים מפתיעים, נמוכים ואף מצחיקים! בקנייה של 4 דגמים - דגם אחד מתנה. בקנייה של 10 דגמים - 3 דגמים חינם. *הדגם הזול מבין כולם. *מחיר לכל ה-23 ביחד הינו 4,600 אלף שקל! קובץ מחירים לכל דגם בנפרד, מצורף להודעה זאת וניתן להורדה למטה. יותר פרטים באימל : [email protected] או בנייד : 054-4868087 בברכה נדב UT Models - BMW 1:18 : AutoArt - Suba…
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום וברכה, למכירה גולף אוטומטית אדומה, 1.6 שנת 97, יד שנייה, קילומטראג' 165K מבקשת מחירון = 30K אוטו מצוין אמין ובטוח, מטופל כשמונה שנים במוסך ראשי צ'מפיון ואחר כך במוסך מורשה אחר בירושלים. כל הטיפולים והחלפות בזמן, כולל טיימינג. רכב נמצא בירושלים טלפון 0506235332
הודעה אחרונה מאת קרן_אור, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הספר במצב טוב למעט כתמי אצבעות שמנוניות פה ושם. עקרונית מכסה קסארה דור ראשון (למעט VTS), אבל אני טיפלתי איתו בקסארה II - ההבדלים זניחים. 100 ש"ח. 054-6543271
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
למכירה חלקים ל205GTI. סטרטר - 200 ש"ח אלטרנטור - 200 ש"ח משאבת דלק - 250 ש"ח גשר תחתון קדמי - 450 ש"ח נאבות חדשות של 205 1.4+בתי בולמים עם מייסבים חדשים ואיכותיים 2 צדדים שמאל וימין - 500 ש"ח ציריה ארוכה כחדשה (לאחר שיפוץ ולא נעשה בה שימוש מאז.) - 250 ש"ח דלת אחורית מוחלקת (אין מדרגה של הגריל מאחורה אין חור לוישר הכל חלק) בצבע שחור - 300 ש"ח צמת הזרקה של 1.9 במצב מצויין. (יכול להתאים גם ל1.6) - 300 ש"ח כוייל הצתה של השנים 90 ומטה זה שיושב על הבית בולם - 200 ש"ח דוד אחורי רגיל (אגזוז) - 100 ש"ח יש עוד מלא דברים ששכחתי בעיקרון דברים קטנים ניתן להתקשר ולשאול האיירפלומטר נמכר ממזמן! אז בבקשה לא להתקשר לשאול לגביו... 0542372059 …
הודעה אחרונה מאת IdanPro, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדשה לחלוטין ,נקנתה עבור התקנה ברכב חדש ,החור בטמבון גרם לי להתחרט . המחיר הנדרש הוא 180 ש"ח . כל המעוניינים נא לפנות בפרטי. תודה
הודעה אחרונה מאת sshh, -
- 0 תגובות
- 918 צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים. אני מוכר את המשפחתית שלי. קורולה 2000 GLI גיר אוטומט. ח"ח הגה כח, מראות חשמל, צבע כסף מטאלי, פגושים בצבע הרכב, לא עברה אף תאונה או דפיקה. הרכב עשה 145K רובם הגדול בנסיעות בין ערוניות. כל המערכות ברכב תקינות. המוסכניק שבדק לאחרונה את הרכב התפעל מהמנוע הנקי. טיפול גדול כולל החלפת כל השמנים היה ב 120K אני נמצא באיזור המרכז והצפון. המחיר גמיש.
הודעה אחרונה מאת גדולוירוק, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בהזדמנות מחיר ברצפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! עקב נסיעה לחו"ל גולף GT 92 רכב ספורט מיבוא נדיר ביותר בארץ הרכב ייחודי ונמצא במצב מוזאוני וכל זאת בהשקעה מטורפת ובהרבה משאבים וזמן 0 תקלות שמור בנפטלין מצ"ב תמונות להתרשמות : 0545574242
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה פיגו 106 דגם XS. שנה 96'. יד 6. מנוע 1400. גיר ידני. ק"מ 185000. מחיר רק צונח וצונח למטה. תיאור: אוטו שמור מאוד מבחינה מכאנית, מבחינה חיצונית צריך לעשות כמה תיקוני פח וצבע (עלות תיקון 700 ש"ח), מבחינה פנימית האוטו פצצה! אוטו באמת טוב, לא רואה מוסך, בחצי שנה שיש לי אוטו לא נכנסו למוסך אלא לטיפול 10,000. אני מוכר אותו כי אני צריך את הכסף, כך שהמחיר מתאים לכל כיס. אוטו קטן וחסכוני, עושה 1:13 בערך. בתוך האוטו: ריפודים, שטיחי ניקל, אזעקה, חלונות חשמל (רק קדימה), הגה כוח, כרית אויר, רדיו דיסק, רמקולים .. שם חביב. טלפון 0508513720. תמונות: http://www.siz.co.il/up/hjnjmjmtylll.jpg http://www.siz.co.il/up/mz41myikddxz.jpg http://www.siz…
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
94 שמורה ומטופלת באהבה! טסט לשנה. ללא תאונות. 0547755975
הודעה אחרונה מאת גיל1487, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
פילטר אוויר של חברת Simota הנקרא Ramair משפר משמעותית את הספק המנוע, + פילטר נשם. מתאים לפיג'ו 206. המחיר הוא 400 ש"ח http://img91.imageshack.us/img91/953/1313nh3.jpg צחי - 0545830057
הודעה אחרונה מאת yaircomputer, -
- 0 תגובות
- 946 צפיות
למכירה פיאט אונו 1987 מנוע 1000 סמ"ק FIRE עם מזגן פועל ומקרר היטב וכל מערכות הרכב פועלות והרכב נוסע ויש לו טסט עד אוגוסט. צריך לבצע החלפת אטם ראש מנוע. המכונית יכולה לשמש הן לנסיעה והן לפרוק לחלקים או לימוד מכונאות רכב ומערכות הרכב וכו' ותימכר למרבה במחיר. בברכה - רפי לין טל' 050-5853422
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למכירה BMW 328I קופה שנת 97 , יד 4 , 123,000 ק"מ ,אוטומט . הסטוריית הרכב: מ50 אלף ק"מ מטופלת בקמור פ"ת ע"י היד הקודמת (יש לי קבלות). מ96 אלף ק"מ בערך (שקניתי את הרכב) מטופלת אצל טארק ביפו . יש לי את כל הקבלות של הטיפולים. תוספות: איתורן פעיל ,סנרוף + מגנזיום אורגינל ,(ללא עור) ריפוד בגג חדש (מלפני שבוע) עם אחריות לשנה, מצבר חדש באחריות , עשיתי פוליש + ווקס + טפלון לפני חודשיים , אין תאונות או מכות או צביעה של איזה חלק הרכב כמו שיצא מהחברה, הרכב נקי וחדש בלי שום בעיות . הרכב באמת במצב נדיר בגלל זה אני מבקש מעל המחירון ואין מה להוריד לי או להתווכח כי זה המחיר אז בבקשה רק לרציניים . . 054-6566226 דניאל. 052-6517282 אדי. 68000 גמיש לרצינ…
הודעה אחרונה מאת dan22, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אינטרקולר קיט לאימפרזה GT עד שנת 2000 הקיט כולל צנרת אלומיניום מחברים מסיליקון {כחול } בנדים הקיט חדש באריזה ... אגזוז BPM סופר מיקצועי מסידרת GT שלוש אינטש נירוסטה מלוטשת דאון פיפ כפול אמצע ויחידה אחורית +סילנסר מקורי אטמים +ברגים{ הכל בשקיות אטומות } האגזוז בקרטון חדש לגמרי ... גנטים בצבע זהב מקורי לאימפרזה GT במצב יותר חדש מחדש בלי שריטה מתאים לכל סוגי הסובארו {חמישה ברגים} לפרטים נוספים 0505400614
הודעה אחרונה מאת turbo guy, -
- 1 תגובות
- 755 צפיות
גיר 4X4 ירד מ405 MI16 2500 ש"ח 0528-828886
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
- 1 תגובות
- 966 צפיות
שנת 72 צבע קרם יד 3 רשומה אספנות בלי רקבונות מנוע B230FT עם שטר מכר (מנוע 2300 טורבו) גיר רגיל 5 הילוכים ג'אנטים "16 של S90 ספייסרים בכל הגלגלים סלון של 850 T5 דשבורד לנצ'יה תמה מותאם לאוטו קלאץ' מקורי חדש עוד המון חלקים מחיר זנו* ביחס למה שהושקע 0528-828886
הודעה אחרונה מאת itzikpapo, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גלאי הלייזר, הרדארים, המצלמות והדבורות הטוב בעולם! פעיל כנגד כל אמצעי האכיפה של המשטרה. הגלאי בעל EURO MODE בגרסת 3.864 שיצאה ב-20 במרץ 2008 (גרסא אחרונה). חדש לחלוטין בקופסא. בעמד הקניייה אכייל אותו למצב האופטימאלי לישראל. מחירו בישראל כחדש באיזור 3700 ₪ מחיר נדרש: 2400 ₪ מציל רשיונות; חוסך דו"חות. אלון 0545557525
הודעה אחרונה מאת Makover, -
למכירה בלייזר
מאת ori0610- 0 תגובות
- 977 צפיות
בלייזר שנת 90, מנוע 5700 הזרקת דלק, גיר 4 הילוכים מחוזק, מנוע וגיר שופצו לחלוטין לפני 5000 ק"מ. לאחר פחחות וצבע. נעילת דיפרנציאל קידמית ואחורית, כננת, וו גרירה, בולמי זעזועים HD, קומפרסור עם מיכל 80 ליטר, לוח שעונים מעץ בעבודת יד, דשבורד עור, מזגן אחורי, חלונות חשמל, מראות חשמליות, חלון אחורי חשמלי, הרכב שמור ביותר, במצב נדיר יחסית לרכב שטח מהסוג הזה. רביב 050-4410973 ניתן לפנות בה"פ.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה דייהטסו אפלאוז שנת 91 , יד שניה (הרכב נמצא במשפחה מיד ראשונה, אנחנו קנינו אותו מדוד שלי) 175,00 ק"מ, ידני,צבע כסף מטאלי,שמור מאוד ובמצב מכני מצויין. דגם LS מנוע 1600 מזגן,נעילה מרכזית, הגה כוח, יש חלונות חשמל קידמיים (זה תוספת אישית שהרכבנו לבד באוטו, אבל רק חלון אחד עובד טוב, החלון השני רק צריך לשים חלק מסויים והוא גם עובד), אזעקה עם נעילת דלתות ומרים חלונות ואמובילייזר. כמו כן יש גם רדיו דיסק של סוני ו 4 רמקולים.אין פגיעות בשלדה ויש טסט לשנה. הוחלף לא מזמן טיימינג ומשאבת מים מקוריים במוסך מורשה. הוחלפו השנה גם 4 צמיגים. בקיצור אוטו מעולה! נמכר עקב החלפה לאוטו חדש יותר. פרטים בטל': 0525637356
הודעה אחרונה מאת alex_m, -
- 7 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
למכירה או החלפה לנד רובר דיסקברי שנת 96 מנוע טורבו דיזל אוטומט.האוטו אחרי ראש מנוע ,רצועת טימנג,טסט לשנה האוטו מפנק עם 7 מקומות ישיבה מטופל בחברה אפשרות החלפה גם ברכב פרטי אני מהקריות ולא מגיע למקומות אחרים 0525702260
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הצעuת מחיר בה"פ
הודעה אחרונה מאת meymia, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
למכירה פיאסטה YOUTH מנוע 1300, עם 136,000 ק"מ בלבד, צבע לבן כולל מזגן. האוטו היה שמור וטופל בזמן, אבל איזה שיכור אידיוט נכנס בכנף האחורית ועשה לו טוטאל-לוס (עיוות את השסי מאחורה) כל המיכני מעולה, אז למי שמחפש מנוע, גיר, מזגן או כל חלקים של הבודי (דלתות, כסאות, דשבורד..) - זה מתאים. אין לי ביטוח מקיף על הרכב אז אני מוכר אותו ב 3000 ש"ח למי שמעוניין. המחירון 10500 למי שמתעניין. למי שמחפש מנוע או גיר, זו עסקה משתלמת. אני מוכן להתחייב ששניהם תקינים ובמצב מעולה. לפרטים : 054-6111592 או 08-9453873
הודעה אחרונה מאת ravivhaik,
-
מי מחובר 71 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,144 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- shakedi
- itaimoto
- shlomiko
- מחכה
- על הכביש
- אלירן זורנו
- נתנאל - Net
- שחר 1
- Eyal Amzleg
- M H
- ברנד