מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,586 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סטיישן, 110 כ"ס עם כל התוספות שמורה כחדשה הרכב פרטי שמור ביותר ,, דגם מפואר , הגה כוח , 4 כריות אויר , ABS . ,מטופל במוסך מורשה 0544653240
הודעה אחרונה מאת bumer, -
- 0 תגובות
- 736 צפיות
לאחר פחחות וצבע כל האוטו צמיגים חדשים + מצבר חדש מזגן עובד ריפודים יש צורך לעשות ראש מנוע באוטו האוטו בבעלותי מזה 7 שנים מחיר מצחיק
הודעה אחרונה מאת manger20, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
למכירה כריזמה אייר 2003 , אוטומטי , ח"ח , נעילה מרכזית יד ראשונה , טסט עד מאי 2009 . 145000 ק"מ. ללא תאונות . מצב מצויין . טל' 0508920250
הודעה אחרונה מאת irmibaro, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו בכותרת, זוג פנסים למזדה 3, אחד במצב מצויין (חדש) ואחד צריך לעבור חידוש. למרבה במחיר!
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שברולט קוואליר קופה בין היפות והשמורות בארץ במצב מכאני וחיצוני מדהים טסט לשנה 01 ברישיונות ים תוספות לרצינים בלבד!גמיש לרצינים! ג'אנטים,אזעקת ביפר+מרים חלונות,בקליות שקופות אחורה+אנג'לאייז קדימה,מערכת שמע רצינית,ריפודי עור,חיישני רוורס,ריפוד בדלתות.....לרצינים בלבד!! 050-6708801 מחיר מבוקש 34.000
הודעה אחרונה מאת gall1, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יד ראשונה 130K קילומטר,מטופלת,אוטומטית עם טסט ל11 חודשים,מצב מכני מעולה! שנת 96. נפח 1600 סופר לאנסר סאלון GLI. רדיודיסק+רמקולים. מחירון. ברוך - 057-8151270 הרכב לא שלי מפרסם בשביל חבר לא לשלוח לי ה"פ.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לרגל טיסה לחול של אחי הצעיר SEAT LEON TFSI למכירה לרכב יש רק תוספת של סאנרוף מעבר לזה סטנדרתי לחלוטין 36K ק"מ לפרטים נוספים 054-3978702 ארז
הודעה אחרונה מאת erezsti, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש ברשותי חלקים שרכשתי בזמנו שיהיה לי ספייר לפונטיאק אבל כרגע אין לי בהם צורך אז מוכר. הנה רשימה של מה שאני מוכר מי שצריך אחד מהחלקים שיפנה אלי בה"פ * מכסה למיכל דלק של שברולט קורסיקה מתאים גם לפונטיאק טמפסט אחד לאחד. * מכסה אפור לתא של שברולט קורסיקה גם כן מתאים לפונטיאק טמפסט אחד לאחד. * דלת תא כפפות לשברולט קורסיקה שלם ללא שברים במצב טוב מתאים לפונטיאק טמפסט אחד לאחד. * מראה מרכזית פנימית כולל המתכת להדבקה על השמשה ולהתקנת המראה דרוש רק דבק להדביק לשברולט קורסיקה/פונטיאק טמפסט או גם לרכבים אחרים. * פקק שמן מנוע/פקק למיכל מים לשברולט קורסיקה/פונטיאק טמפסט * כפתורי מיזוג אוויר נשארו לי 6 כאלו שלמים ללא שברים לשברולט קורסיקה/פונטיאק…
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מציל רשיונות; חוסך דו"חות. גלאי הלייזר, הרדאר, המצלמות והדבורות הטוב בעולם! פעיל כנגד כל אמצעי האכיפה של המשטרה. הגלאי בעל EURO MODE בגרסת 3.864 שיצאה ב-20 במרץ 2008 (גרסא אחרונה). חדש לחלוטין בקופסא. בעמד הקניייה אכייל אותו למצב האופטימאלי לישראל. מחירו כחדש בישראל: 3700 ₪ מחיר נדרש: 2400 ₪ 0545557525 [ ולנטין ולנטיין דבורה דו"ח מהירות משטרה יורו מוד שלילה משפט קנס ]
הודעה אחרונה מאת Makover, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה זוג באקטים למכירה זוג צמיגים סמי סליקס חדשים מעולם לא הורכבו שום דבר מידה 205.50.15 דגם TOYO R-888 למכירה הריתמה של SABELT שעל המושב השמאלי בתמונה למכירה הגה ספורט דמוי עץ למכירה רביעית גאנטים OZ F1 בלי שריטה עליהם(מידות אוניברסליות ל-4 ברגים) מידה 15'' למכירה גאנט עם צמיג עליו מקורי של 205 GTI 1600 מחירים טובים, ניקוי מחסן עקב מעבר דירה אך ורק בנייד 0525005020 0549000254 יריב
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה, המנורות המדוברות ביותר, המנורות שהכי קרובות לקסנון רק חוקיות ולא מסנוורות. אני לא סוחר, קניתי לסיויק, ולאחר שהחלפתי גם תבית פנס עצמו זה לא התאים לחדש. לכן אני מוכר אותם. נקנו מGTLV, אתמול, המנורות חדשות, הקופסה אפילו לא נפתחה! מחיר: 200. 0546683209, ניר.
הודעה אחרונה מאת Niro Levy, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יד ראשונה 7,000 ק"מ צבע לבן חדשה ללא שריטה נהג יחיד מבקש מחירון 050-5334866 אלי
הודעה אחרונה מאת JUVEnivTUS, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
לגאסי 2.2 אוטומט מהממת חזקה מאד 136 כוח סוס,מזגן פצצה נעילה מרכזית ועוד ועוד..... צריך לראות כדי להבין כמה הרכב מדהים, טסט 10 חודש יד 7 שנת 90 .
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מוכר לנצ'יה דדרה אם טסט לחצי שנה ב3000 שקל אני מוכר אותה מכיוון שאני רוצה אוטו יותר חדש חוסך כסף האוטו עצמו הוא שנת 90 מנוע 1.8 פרטים אחרים למי שרוצה בפל' כך שחברה מי שמועניין בבקשה הנה המספר הנייד שלי 0547230121
הודעה אחרונה מאת psykid, -
106 GTI יד 3 ,115,000 K,שנת 98, צבע בורדו, מלוקקת ושמורה מאד!! ללא תאונות,מתחייב לשילדה נקייה! לרציניים בלבד! הרבה תוספות. 0506794410 0547332865
הודעה אחרונה מאת BABY-HB, -
- 5 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
167 כ"ס 6 הילוכים קצרצרים... צבע הרכב לבן. 225 אלף קילומטרים,יד- חמישית. לרכב טסט לשנה. בולמים קדמים חדשים,מנוע חדש(קלאץ',מ.מיים,מותחנים,טיימינג,סטארטר ומצבר) שטר מכר קנייה והתקנה בחברה. טיפולים שוטפים במצב מעולה-הכל תקין טיפ-טופ. גלגלי מגנזיום חדשים בצבע לבן 15'. צנרת. IN BOX/פתוח-SIMOTA. ווסת לחץ דלק של אינטגרה 0.4 BAR. מתחייב בבדיקה שאסי,גיר,מנוע. המחיר הוא 45K ללא פשרה!!! לא תמכר -בשקל- פחות. אוהד (איזור המרכז) 0542500543
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פיג'ו 106 XS שנת 97 לבנה סדקים בדשבורד של לוח שעונים כיאה לצרפתיה קלאטש חדש רדיאטור חדש מנוע במצב מעולה מחיר בהתאם. גמיש. 050-4644000 - שניר.
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המחיר 15000 ש"ח, יד ראשונה דואר ישראל. מעוניין בהחלפה ברכב שיכול לגרור עגלה 750 ק"ג. רצוי עם וו גרירה. הרכב חייב להיות במשקל עצמי של 1500 ק"ג ומעלה. נא לפנות בה"פ. דוד.
הודעה אחרונה מאת davidmzr, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה,פיג'ו 206 צבע תכלת,יד ראשונה,אוטומטית,סאנרוף מקורי,ג'אנטים מגנזיום נדירים. אופציה להשארת המערכת. ללא תאונות,נקייה ושמורה. 0522450291
הודעה אחרונה מאת univibes, -
אלפא 147 2002
מאת op21- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
למכירה אלפא רומיאו 147 שנת ייצור 2002 מנוע 1600 סמ"ק. ידני. 5 דלתות. הדגם המפואר - 120 כ"ס...במקום 105כ"ס הדגם הרגיל. מפרט ותוספות מקוריות: הגה+ידית הילוכים מעור, תזמון שסתומים משתנה, ג'אנטים 15, משענת יד+תא בין המושבים הקדמיים בקרת אקלים, בקרת שיוט, 6 רמקולים... 146500 ק"מ. צבע שמפניה(כסוף ירקרק) עבר טיפול טיימינג ב 120000 ק"מ. עבר טיפול שמנים וברקסים ב 141000 ק"מ. המחירון הוא מעט מעל 63000 ש"ח. אני מבקש 59000 ש"ח - מעט גמיש במחיר. אני מאיזור המרכז.0543061995 אם אני לא עונה - להשאיר הודעה ואני אחזור אליכם.
הודעה אחרונה מאת op21, -
- 0 תגובות
- 779 צפיות
רכב מצויין ושמור ביותר,נקנה מאישה זקנה,לאחר טיפול גדול:טיימינג,ברקסים+צלחות,2 בולמים קידמיים ו2 צמיגים חדשים,פלאגים 3 ראשים NGK תואם מקורי,שמנים ופילטרים(פילטר שמן,פילטר אוויר,ניקוי מערכת מיזוג והחלפת נוזל קירור PRESTONE ברדיאטור. רכב מצויין,מצריך טיפול קטן של כבל בלם-יד. תוספות: חלונות חשמל, דגם מפואר, שמור פנימית כמו חדש,צבע אפור מטאלי.חיצונית כנף מצריכה תיקון קל וישנם שריטות על הרכב. מחירון 14000.
הודעה אחרונה מאת shainov2, -
- 0 תגובות
- 717 צפיות
מפלג -דיטרביוטר ל205 קרבורטור -120 שקל מצב חדש מדחס מזגן לפג'ו 205 1.1 \1.4 מצב טוב -100 שקל תא כפפות ל205 1.1 \1.4 -80 שקל מצחיה לוח שעונים צבע שחור 250 שקל מצב מצויין ויש עוד כמה פלסטיקים 0542309991 או בה''פ
הודעה אחרונה מאת batelz21, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה שני דודים זרימה חופשית 1.דוד של ansa חברה מאוד מוכרת במצב פצצה לא שרוף לא משופשף ללא מכות כחדשה היה מורכב על האוטו לצורך ניסוי והורד עקב אי התאמה ,הדוד עובר טסט עברתי איתו פעמיים בלי בעיות .400 ש"ח 2דוד של HD-Racing sport דוד ממש פצצה גם כן כחדש הוא יחסית קטן מתאים יותר למנועי 1.6 היה מורכב גם כן רק לכמה ימים לצורך ניסוי .200 ש"ח זה המחירים חברים מחירם ממש בריצפה יותר זול מזה לא תקבלו בשום מקום ומדובר במותגים ולא בדודים זולים ופשוטים לפרטים אפשר להתקשר כול הזמן לפלאפון 087-8118863
הודעה אחרונה מאת Ecoo, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
למכירה פולסווגן גולף שנת 91 במצב מצוייין. יד שלישית. מנוע 1300 שמתפקד מצויין גם שהמזגן עובד. לא שותה מים ולא אוכלת שמן. מנוע שעבר 179400 ק"מ. צמיגים חדשים של GOOD YEAR. מזגן עובד מצויין גם ברמה הגבוהה ביותר. עברה טיימינג לפני חודשיים, משאבת מים והכל. טיפול עשיתי שוב היום (6-6-08) בגלל יוניט שמן ששבקה והוחלפה למקורית מהחברה. המנוע מאוד חסכוני בנסיעה רגוע הוא מגיע לתתוצאות של 1-15 לערך. גלגלי מגנזיום לבנים ביחד עם הצמיגים החדשים. הרכב נקי מכל מיני מדבקות ותוספות שונות ומשונות ותאונות. פנים הרכב במצב ח-ד-ש כולל הדשבורד שנקי מחירורים וכו'. הרכב במצב מקורי מאוד. מחיר נדרש 10,000 שקלים. אמיר 0528741178 או בהו"פ
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
1)פילטר אויר סימוטה חדש לא הורכב.250ש"ח 2)ווסת דלק מתכוונן FSE,גם כן חדש. 1000ש"ח 3)שעונים שיושבים על פוד מחברת AUTOGAUGE דגם SMOKE . שעון גדישה ושעון EGT (ללא חיישן).500ש"ח בפרטי או בפל' 0542162676 בברכה, דוד.
הודעה אחרונה מאת CH@OS, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
למכירה אגזוז נירוסטה 2.5 אינצ' כניסה 4 אינצ' יציאה חדש בקופסה לא היה בשימוש כולל משתיק נפרד 450 ש"ח 054-6930469 דודי מחיר סופי לרציניים בלבד תמונות:
הודעה אחרונה מאת דודי לנצ'יה, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה מחשב הזרקה פונטו GT של BOSCH מחיר 1000 ש"ח. 4 מזרקים 330CC של האאודי פולסווגן מחיר 300 ש"ח. חיישן למדה 4 חוטים BOSCH מחיר 300 ש"ח חיישן גל ארכובה בעברית (נמ"ע) 300 ש"ח לפרטים דודו 0574804395
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
למכירה ג'נטים מגנזיום 14 מדהימים כולל צמיגים במצב חדש מלאי בשר. מכירה עקב מעבר ל15. 1800 מחיר אחרון. תמונות: לפנות בה"פ
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כל החלקים ירדו מהונדות לא כי הם התקלקלו אלא כי הם עברו שיפור. 4 בולמים + קפיצים הגה עם או בלי כרית אוויר. מנועי D16 גיר אוטומט + ידני. בוכנות טלטלים שסתומים קאמשפט מכסה שסתומים וכל החלקים שבמנוע. מכסה מנוע לסיוויק 96-8. מזגן כולל רדיאטור מזגן, מדחס, וכל הדברים שאיתו. רדיאטור רגיל במצב חדש. 2 מושבים קדמיים של הונדה קופה. ועוד הרבה דברים שאני לא זוכר..רק בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת מושיקו., -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
סקאלה מאוד יפה מאורת בצבע כחול בלילה ביום לבנה משהו איכותי המחיר 300 שקל והסקאלה בקמ"ש ןלא במאייל שמוכרים בארץ. טל: 0544730972 דניאל יש גם סט מזגן ניקל לגולף 98-04 לא מדבקה אלה פלסטיק מניקל משהו פצצה 400 שקל וגם יש לדים לתוך האוטו 8 חלקים שבכול חלק יש 3 לדים יש בצבעים כחול לבן צהוב אדום ירוק משהו ליגה הלד מאוד חזק מאיר ל 120 מעלות יש תמונות הרכבתי דבר כזה אצלי באותו יש תמונות יפה משהו ליגה מחיר הסט הוא רק 100 שקלים.
הודעה אחרונה מאת daniko22,