מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,586 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, לאחר 4 שנים של אמינות מוחלטת החלטנו להשתדרג ולכן אנו מוכרים (ברגשות מעורבים) את המכונית שלנו, ששרתה אותנו נאנמה תקופה ארוכה וטובה. המון זכרונות יש לנו מהמכונית הזו... שנת 1993, 1300 סמ"ק, תיבת הילוכים אוטומטית, שמורה מאוד ומטופלת כמו שצריך. טסט עד , 1.2009, מצב מכני מעולה. השעון מראה 225K ק"מ אמיתיים, אך היא זריזה ושובבה כמו תמיד וכוחה במותנה. המזגן מקפיא, הכל עובד והזריזים יקבלו טייפ-דיסק של פיוניר ורמקולים JBL 300W (אם לא אמצא רכב, או שאמצא אחד ללא מערכת). המחיר - 13000 ש"ח, לא גמיש. בבקשה בלי כל מיני "11 אני בא עכשיו", אני יודע מה יש לי בידיים. טלפון: 052-6-494303 - ליאור.
הודעה אחרונה מאת Ki-PoD, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
רכב מדהים מהנה ביותר לנהיגה רעש מנוע ממכר! כל האוטו חדש המון חלקים מכניים חדשים. הרכב אצלי שנה וחצי רכב אמין מאוד טופל כל 5 אלף קילומטר בחלפים הכי טובים הרכב במצב מעולה לרצניים בלבד. רכב שמור מאוד! מתחייב לשלדה נקייה...! הוחלפו הבולמים בכל האוטו+כריות בולמים+ברקסים חדשים לפני חודש! כל מערכת הקירור הוחלפה לחדשה כולל רדיאטור טרמוסטט וכל הצינורות כניסה יציאה ועודפים אפילו! כל רצועות המנוע הוחלפו לפני 10אלף.עשיתי ניקוי מצערת,שמתי מדחס חדש למזגן המזגן מקפיא באמת מזגן יוצא דופן תענוג! צמיגים חדשים! הכל באוטו עובד! יש סאן רוף עולה למעלה ונפתח אחורה! פילטר פתוח, הגה ספורט מהמם, אזעקת ביפר של רב בריח+קודן רק בריח+מנעול הילוכים רב בריח ועוד... גמיש במחיר. הרכב ידני עבר 320 אלף…
הודעה אחרונה מאת IDAN M, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה ניסן טרנו שנת 2003 דגם מפואר 7 מקומות משופר וכולל פגוש קדמי מגן גחון ווו גרירה של אספיר הרכב הוא רכב נכה ומטופל היטיב אמיר 054-5259992
הודעה אחרונה מאת onepod, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע 2300 מוזרק. טסט 16/10/08, מטופלת ושמורה מתחייב על הכל בבדיקה, 228km , יד רבעית, ח"ח, נעילת מרכזית, מערכת אזעקה ביפר (מחוברת גם לסמל הקידמי) קודן, חלון שמש חשמלי, גיר 4 הילוכים, ABS, בקרת החלקה, ריפודי עור קרם, מדחס מזגן חדש, מצבר חדש, רדיאטור חדש, רדיאטור חימום פנימי חדש, 4 צמיגים חדשים, צינורות ברקס קידמיים חדשים, פנסים אחוריים מושחרים, מערכת קסנון בקדמיים, מפנקת מאוד.ללא נזילות שמן וללא תאונות (פרט להחלפת קנף קדמית צד ימין) אני מוכר אותה בעקבות פתיחת עסק ומחסור במזומנים במחיר הפסד של 30000 שח סופי לחלוטין (אני יודע שאני יצטער על זה בשלב מאוחר יותר). ירין אלקיים 0545831358
הודעה אחרונה מאת ירין אלקיים, -
- 0 תגובות
- 885 צפיות
מידה 185\60\14 טל-0525000804 מחיר 1500
הודעה אחרונה מאת dror744, -
- 0 תגובות
- 943 צפיות
למכירה BX 1900 קרבורטור יד שניה 185000 מטופלת כיאות. ונוסעת היטב. אוטומטית, חלונות חשמל,נעילה מראה ימנית חשמלית. למעונינים נא לשלוח מייל
הודעה אחרונה מאת dariel, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 95 דגם מיוחד עם סאן רוף הרכב במצב מצויין יש לו טורבו חד וקלא'צ חדש ועוד ועוד..פרטים ימסרו בנייד לרציניים בלבד!!. מעוניין בהחלפה על משהו אוטומטי מעניין. חיליק 0525080008 מחיר 23500במכירה .
הודעה אחרונה מאת Hilik, -
- 0 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי אנשים טוב אז ככה מיצובישי אקליפס אטמוספרית למכירה שנה 1993 מנוע 2000 גיר רגיל הרכב חדש מדהים ונוסע חלום שמור לחלוטין גם בפנים וגם בחוץ וכמובן יש מערכת משהו לא רגיל אין שיפורים וכאלה במנוע אז הכל חדש. אגב מבחינת היד הוא יד שניה והסיבה למכירה היא התרחבות המשפחה אגב לגבי המחיר 50000 ש"ח הכי חשוב אין שום תאונות וכאלה
הודעה אחרונה מאת betihut, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
אופל רקורד מנוע: 1,700 מודל: 71 יד: 4 גיר: אוטומטית לשיפוץ או לפירוק 052-2503751
הודעה אחרונה מאת wolf1, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להחלפה בלבד. ברכב מנהלים דו'ג לנציה/אלפא/סאאב מנוע טורבו ו/או אטמוספרי גדול (לפחות 3 ליטר). לפחות שנת 96 ומעלה. ה205 במצב מושלם. פרטים בה"פ בלבד. אפשרות הוספת כסף מצידי כמובן.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה. רנו קליאו 95 מנוע 1400 אוטומטית דגם RT (המפואר), חלונות חשמל, מזגן, צמיגים חדשים, יפה ונוחה מאוד, שמורה. קילומטרז' נמוך - 147000 ק"מ. בבעלות חברה שלי - הרכב בהחלט מתאים לבנות. צביקה - 052-3885985
הודעה אחרונה מאת zvikaavr, -
- 0 תגובות
- 908 צפיות
זוג אחד עם המון גומי עליהם, אך תאריך מ-2005 אאל"ט. זוג נוסף כמעט ולא רואים את החריצים כלל והוא מ-2001 אאל"ט. ימסרו כולם יחדיו ולא יופרדו. אני לא נותן אותם למישהו שמתכוון לסוע עליהם בכביש הציבורי. דריפטרים - קומו התעוררו . המחיר? עלות הורדת כל רביעיית הצמיגים מהג'אנטים. אם יש לכם מקום שעושה את זה חינם (מבלי לפגוע בג'אנט!!!) - הרווחתם. מעדיף בה"פ בינתיים.
הודעה אחרונה מאת Ziv, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכל מי שמתעניין, אני מוכר את הגולף היקרה שלי אחרי כמעט 4 שנים. הרכב מטופל רק במוסכים המורשים של היצרן ובעיקר טופל במוסך תושיה בת"א. לרכב אין בעיות שילדה והוא ללא תאונות. המנוע נקי ועובד מצויין, עובר טיפולים בזמן. תיבת ההילוכים במצב מצויין והכל כמו שצריך. טסט יש עד 29/01/2009! הרכב שמור מאוד מבפנים ומבחוץ, אין חתכים, שברים והמצב נראה כ"כ שמור שאני ממש מגדיר אותו חדש - שווה לראות. 4 גלגלים חדשים (בני שנה וקצת), בולמי גז קידמיים של מונרו. נעילה מרכזית חשמלית וחלונות חשמל קידמיים וגם מנוע נעילה שפותח את תא המטען כמו ביפניות. מחירון הרכב הוא 26,000 ואם הקונה רציני אפשר לדבר על המחיר. אני נמצא באיזור ירושלים - למי שמכיר את מבשרת ציון. מס' הפלאפון…
הודעה אחרונה מאת imcaptaino, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. הטלפון: 0525201193 סט 3 שעונים (יימכר כסט בלבד) אוטומטר דגם PRO COMP לחץ שמן EGT בוסט (PSI) 1000שח בלבד. דוגמא: משאבת דלק לחץ גבוה 190LPH של בוש. 350 ש"ח טורבו K03 פלאנג' T2 כולל דאוון פייפ 1000 ש"ח בלבד. הגה מומו של לאנסר איוו 9-7 500 ש"ח פורק לחץ STYLE BLITZ 400 ש"ח ספליטר טייפ אר לסיויק 96-98 500 ש"ח 0525201193
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה כל הטיפולים מגנזיום, 8 כריות אוויר, בקרת שיוט 94000 ק"מ 0544305031 [email protected] 50000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת fridental, -
- 0 תגובות
- 995 צפיות
מצב מעולה ,אחרי טיפול גדול שכולל:ברקסים+משאבות ברקסים,משאבת מים,רצועת טימינג,רצועת מנוע ועוד,קודן,טסט ארוך,גאנטים מגנזיום,מערכת שמע,גמיש.
הודעה אחרונה מאת אסף גואטהP, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
ביד 2 יפהה אש http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=338&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=
הודעה אחרונה מאת רפאל גואטה, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לנצ'יה קאפה שנת 1996, גיר רגיל, 2400 סמ"ק 5 צילינדרים, 189 כ"ס. יד 2, צבע בורדו. רכב מנהלים מפנק, מפואר, חזק ומהיר. תוספות מקוריות: מגנזיום, בקרת אקלים אוטומטית, מזגן מפוצל, מראות חשמליות, ח"ח, מראות צד מתקפלות חשמלית, מראה מרכזית אלקטרוכימית למניעת סינוור, פנסי ערפל, חלונות כהים (לא שחורים), קוד במפתח, שפריצרים לפנסי דרך. הרכב שמור מאוד ומטופל באדיקות. מחיר: 30,000 ש"ח. קובי- 050-8877965
הודעה אחרונה מאת cb1313, -
- 0 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ינדאי קופה FX (דגם חדש) אפור מטאלי עם 17000 קמ, מנוע 2.7 ליטר, 6 צילינדרים, 6 הילוכים ידני. אחריות מלאה (!!) של היבואן עד פברואר 2010. אחרי טיפול של שנה, יד 2, ללא תאונות, מושבי עור, סאן רוף, בקרת אקלים, ESP ו 4 כריות אויר, מדהימה! תוספות: חישני רוורס עם תצוגה, רדיו דיסק Ipod עם שלט ואנטנה חשמלית, אזעקה ומערכת איתור, כיסוי לרכב. חונה בחניה מקורה. נהג יחיד, חובה לראות. שמורה מאוד. מחיר 136000 טלפון: 054-7773071 גיל
הודעה אחרונה מאת bodovg, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
מעוניין למכור פיאט בראבה 2001 אוט'. יד שניה, קמ- 213,000. אשמח לקבל מכם הצעות, מפאת הקילומטראז' אהיה מאוד גמיש לגבי המחיר (קילומטראז גבוה עקב נסיעות בינעירוניות של סטודנטית שגרה בתל אביב ולומדת בירושלים). כולל רדיו-דיסק, גלגלים חדשים וטסט לשנה. אוטו נהדר, במיוחד לאור מחיר המחירון המצחיק של 26,000 (כמו שאמרתי אני מאוד גמיש ביחס למחיר) יוני - 0507548056
הודעה אחרונה מאת stamyan, -
סיטרואן קסרה 99
מאת yosik- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרכב הנ"ל למכירה מנוע טורבו דיזל, מטופל בחברה עם ספר טיפולים מהיום הראשון שעלה לכביש. הרכב בצבע ירוק בקבוק, עם טסט לשנה, צ'נגר, וו גרירה ברשיון כמובן אבל לא נעשה בו שימוש. רכב פצצה עם מזגן מקפיא הכל עובד נוסע מצוין. אפשר בפרטי או בטל' 0546400071
הודעה אחרונה מאת yosik, -
למכירה אלפא רומיאו 146 ti מקורית ושמורה בלי פילטרים ושאר הקישקושים... סאנרוף, צמיגים חדשים, מגנזיום מקוריים 15". יד רביעית 220 אלף ק"מ פרטים נוספים בטלפון: 054-9992509
הודעה אחרונה מאת 146 ti, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין למכור סטרטר משופץ של חיפושית, במחיר מפתיע!!! 0549797973
הודעה אחרונה מאת hadas16, -
- 0 תגובות
- 926 צפיות
רכב של חבר טוב. למכירה קסנטיה 95 2.016V RFT עם נזילה הידראולית מהצנור המפוצל העליון (תמנון) נשבר לגמרי. עלות צנור כ1800 בחברה. לא רוצה להשקיע כבר. מי שרוצה לרכוש ולתקן או לרכוש לשם מנוע/גיר/מחשב/צמה וכו'. מצב המנוע מצוין מנוע חזק אבל די. נמאס כבר להשקיע כסף באוטו הזה. הצעות לששי 052-8134547.
הודעה אחרונה מאת shorlakk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב שנת 89, מנוע 1000, גיר ידני. נמכר לחלקים, או חלקים ממנו. יש הכל ברכב והכל תקין ועובד. לפרטים נוספים יוגב 054-4718162
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מקוריים 16v של סיטרואן=100 שח סמל מקורי של אונו טורבו-50 שח סבל אחורי ל206 cc מקורי 2מתאמים מקוריים לכסאות ריקרו מתאים לכל רכבי vag כמו-לאון,גולף,אודי a3 2 מתאמים מקוריים לריקרו לפיזו 306 או סיטרואן zx 3 דלת רובי-050-5742717
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 1 תגובות
- 991 צפיות
מראה שמאלית כחדשה להונדה סיויק 92-95 בצבע שחור חשמלית כמובן 150 ש"ח אני מהמרכז.(פתח-תקווה)
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כמו בכותרת,נצבעו בשחור(יש בסקאלה את פירוט הפרוייקט),מרווח 5X100 יש אפשרות לצביעה מחודשת לכסוף צמיגים חדשים 215/45/17 פאלקן וכל זה במחיר מגוחך של 2500 ש"ח. אפשרות החלפה גם כן במערכת לרכב באותו המחיר 0546-630334 חן.
הודעה אחרונה מאת CHENLI6, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר מעבר למגנזיום ( סוף סוף ) מוכר ג'נטים עם צמיגים קומהו, במצב מצויין ( צמיגים שנה על הכביש ) 175X70XR13 מחיר 500 ש"ח. אזור צפון ( כרמיאל )
הודעה אחרונה מאת Mr.VaS, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה קולר של WRX במצב חדש דנדש + פורק פנימי. היה בשימוש כמה חודשים ספורים. 300 ש"ח לעצרי אין תמונה. 052-7248463 - ארתור
הודעה אחרונה מאת The Black Devil,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 520 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- Rongaflugen
- o.r
- שחר 1
- elihershko
- איציק נ.
- פריג'י
- yoav911gt2
- GTאי
- SlowRide
- gadik6
- `Infinity