רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכם. אני אורח אצלכם בפורום המליצו לי לישאול את השאלה כאן. יש לי צרפתיה סיטרואן קסנטיה שנת 2000 ו אני עשה שיפוץ קטן באוטו. לאט לאט אני מרפד את החלקים בעור צהוב ו נשאר לי לרפד את הכיסוי של הגג (כמובן בבד) בבד צהוב שיתאים לסביבה של הסלון. מי שמעוניין ליראות בבקשה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=873429#post873429 חשבתי שכדי להוריד את הכיסוי של הגג אני פשות מוריד את כל הפלסטיקים. מגני שמש, ידיות, תאורה ו הכיסוי חייב לרדת אבל לא הוא מודבק לגג עצמו אחר כך אמרו לי בצרפתיות זה ככה. הוא מודבק חזק מאוד ואני מפחד לישבור את הקרטון של הכיסוי. מישהו ניסה להוריד כיסוי גג מהסוג הזה ו יכול לספר לי על טיפים איך אפשר לעשות זאת? ביונדאי נגיד פעם הורדתי כיסוי…
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לאמת?
הודעה אחרונה מאת mr.bigglesworth, -
-
- אחראי פורום
- 57 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
http://www.classicar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=2066&PN=1&TPN=2 הקורבט לא של מישהו מהמועדון, אבל אנחנו אוהבים כל #%@^@ שמוציאה עשן מהחלק האחורי: עוד תמונות בקישור בתחילת השרשור
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
על מנת לנסות ולארגן מפגש חד פעמי ראשוני בבירה לחברי מועדון החמש נידרשת תגובתכם: ניתן לסדר מפגש באזור החניה של איצטדיון טדי וביקור (בתשלום) בגן החיות (מרחק דקות נסיעה מהמקום) וניבדקת אפשרות לחניה מסודרת בחניוני הגן עצמו, במקום מזנון וחניה בשפע השאלות: 1. האם המפגש צריך להיות ביום שישי או בשבת? ביום שישי הגן נסגר מוקדם יחסית.... 2. כמה אנשים לדעתכם יגעו למפגש כזה? 3. האם רצוי לקיים מפגש בלבד או לשלב בפעליות למשפחה בגן החיות? 4. האם עדיף להיפגש באזור הכניסה לעיר חניון בית המשפט העליון, ופיקניק בגן סאקר? 5. האם פעילות או טיול בעיר העתיקה (כולל מדריך צמוד) עדיפה, במקרה זה חניית הרכב תהיה בחניון פתוח ציבורי. אשמח לשמוע רעיונות נוספים הצעות ודעות, מדובר ברעיון…
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.typ15.de/pics/lost+found/index_0.html
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מודעה קצת תמוהה - אין לי שום קשר אל המוכר. כשירות לציבור: ======================================= שתי מכוניות עתיקות נדירות משנת 1926במצב מצוין שווין בשוק כ-8000 שח כל אחת מוצעות למכירה במחיר התחלתי של 3500 שח האחת לרציניים ולמבינים בלבדקטגורה:אספנותתת קטגוריה:פריטים ארכיאולוגיםמחיר:3,500 ¤במידה ומצאת טעות במודעה- דווח לנו אזור מכירה:ירושלים והסביבהכתובת:טלפון:052-2631255סלולארי:איש קשר:יאיר
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בהמשך להודעה שלי מלפני כמה ימים (מחפש מיני)... אז עדיין לא מצאתי את האחת שמחכה לי, אבל אני מתחיל להכין את הקרקע. ליאור (ברוך) העלה לפורום קובץ של אקסל לפני חודש (בערך) שעוזר בחישוב העלויות (אגב, קובץ מדהים!). השאלה שלי היא איך אני משיג את רשימת החלפים המפורטת בקובץ, המתאימה למיני (וגם איך מוצאים את התשריט הנחמד שצורף). שאלה נוספת היא לגבי אחת האפשרויות שמצאתי - מיני שעומדת כבר שנתיים, אבל בלי ציריות (היא נמכרת כולל ציריות חדשות - אבל לא מורכבות). האם אפשר להרכיב ציריות לבד (בהנחה שאין לי ניסיון בזה)? אם לא - האם כדאי לקנות אותה ולגרור ישר למוסך שירכיב לי את הציריות (יש לבן דוד שלי מוסך שיכול לעשות את זה)? או, שבכלל עדיף לחזור לחיפוש הראשוני שלי (כאמור מלפני …
הודעה אחרונה מאת Noble Savage, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 290 תגובות
- 70.1 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח לי ה"פ ואסיר את הרכב האמור הודעות לחודשים נובמבר - דצמבר 2005 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91929 הודעות לחודשים ספט' - אוקט' 2005 נמצאות בשירשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84432 כל ההודעות עד 31 אוגוסט 2005 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=3678&highlight=%F2%F0%FA%E9%F7%E5%FA+%E1%E3%F8%EB%E9%ED+%E5%E1%E7%F6%F8%E5%FA
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יודע איפה האנשים פיול סלאט נפגשים?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
מחפש מוסטנג 1 2
מאת אורן קריאף- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מוסטנג משנת 67 עד 73 בכל מצב אשמח לקבל אינפורמציה תודה, אורן.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
שאלה בקשר לרכב מודל 88 -הטסט נגמר
מאת Guest sharoniko- 3 תגובות
- 933 צפיות
אני יודע שזה רחוק מלהיות אספנות אבל אני מקווה שיתנו לי תשובה כאן. יש בבעלותי רכב מודל 1988 והטסט נגמר לפני כמה ימים. לא הספקתי לחדש אותו מחוסר זמן אבל שילמתי את האגרה. הרכב חונה אצלי ליד הבית וכמובן שצריך לנסוע למוסך בשביל לקבל אישור בלמים ויש לי עוד תיקון קטן שהכרחי בשביל לעבור את הטסט. איך אני מקבל אישור תנועה זמני לתיקונים? משרד הרישוי? מכון רישוי? ולכמה זמן הוא תופס? תודה רבה לכל העונים מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברצוני להקפיא את הביטוח, כאשר צילצלצתי לביטוח ישיר אמרו שאי אפשר להקפיא ביטוח ואמרו שגם בזמן שהוא בקיפאון הזמן שלו ממשיך לרוץ. השאלה שלי האם משהו פעם הקפיא את הביטוח פשוט הרכב שלי לא במצב נסיעה ואני רוצה לתקן אותו ואני לא יודע כמה זמן זה ייקח לי. אני מתגייס בקרוב אז אם אני יקפיא אותו זה יעזור לי די בתשלומים לביטוח בזמן השירות. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשעה טובה היתחלתי לשפץ את המנוע המקורי של הקרוול , והוספתי רדיאטור לקירור שמן גיר עצמאי ללא קשר למערכת המים של הרכב , מה שמגיע מקורי ברכב מאחר והיתה דליפה של מי קרור לשמן גיר ודליפה של שמן גיר למי הקרור. התופעה היתבטאה במכות בגיר בתחילת נסיעה.כרגע מורגש שיפור משמעותי בפעולת הגיר.
הודעה אחרונה מאת Shauly1, -
- 0 תגובות
- 849 צפיות
מחפש אופנוע לחלקים BSA A65 או מנוע שלם חיים ט"ל 054-5680301
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
פיאסטה שנת 88 פורד ספרד ברשיון כתוב מנוע 1300, הרכב בעל פסי קישוט אדומים, ושעון מד סל"ד. בדגם מנוע כתוב GT ומספר מסוים. חיפשתי ברשיון את הדגם של הרכב, ולא מצאתי. הרכב מאוד מצא חן בעיני, אפילו יש לו מזגן
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
שלום לכולם בשעה טובה מצאתי רכב אבל יש בעיה והיא שהבעלים נפטרו. ממשרד הרישוי הבנתי שצריך לגשת אליהם עם היורשים ועם צו ירושה. שאלותי הן: 1. מה זה צו ירושה? זה מסמך כלשהו שצריך להביא מרשם אוכלוסין או משהו כזה או שהיורש מקבל אותו אוטומטית ואני צריך להביא אותו? 2. היורשים עצמם הם אנשים מבוגרים שהרכב לא מעניין אותם (בלשון המעטה) האם אני יכול להביא ייפוי כח כמו שיש במשרד הרישוי או שצריך ייפוי כח בחתימת נוטוריון ועו"ד? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
צפיתי בסרט, ומנקודת מבט של חובב רכב ממש נהנתי לראות את המכוניות שהשתתפו בסרט. כגון הסיטרואן DS21 האלפות ,לאנצ'ית (פולביה) הפיאטים בימרים, פיז'ו 204 קבריולט ועוד.... כולן משנות ה70' המוקדמות. מאיפה מאיפה הוא השיג את כל מכוניות האספנות האלה השמורות במצב חדש האם כל מועדוני האספנות באירופה נרתמו למען "מינכן" שווה לצפות בסרט רק כדי לראות את אותן מכוניות.... תקציר הסרט מינכן: הבמאי סטיבן שפילברג בשיתוף פעולה ראשון עם המחזאי טוני קושנר ("מלאכים באמריקה") נוגעים באחד הרגעים הטרגיים ביותר בתולדות מדינת ישראל - רצח 11 הספורטאים הישראלים באולימפיאדה שהתקיימה מינכן בשנת 1972. בעקבות אותו פיגוע רצחני נשלחים סוכני מוסד לאדמת אירופה למצוא את המפעילים של הטרור…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 840 צפיות
חייב ספרות מקצועית לאוטו שלי אני יודע הוא ישן (מיושן) ועוד לא עתיק תודה מראש LD
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תודה גדולה לאדם יקר מאוד שקם בבוקר בשבילך (6 בבוקר ), ולא פעם ראשונה, לבצע קניה באי ביי. קובי מילוא אתה יחיד ומיוחד. תודה תודה תודה 850 פעם להשתמע. ברנד ירון
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לרכב מסוג דודג כל עזרה תתקבל בברכה 0522421604 עוזי נא לא להשאיר הודעות בפורום
הודעה אחרונה מאת onimrod, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום החלתתי לקפוץ לביקור במשרדי המועדון כדאי לראות אותו ולא רק לשמוע עליו. לידיעתכם יש שם חומר רב על כל מה שחלמתם או לא חלמתם ואפשר פשוט להגיע ולינבור בסיפריה. כמו כן אם יש למישהו כל חומר שקשור לרכבי אספנות ויכול לתרום יבורך !!! אם יש למישהו רעיון נוסף לקדם .לשפר.או כל רעיון נוסף אני חושב שזה השירשור המתאים אני התרשמתי מאוד!!! ירון
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 4 תגובות
- 795 צפיות
מחפש משאבת קלאצ למיני מיינור
הודעה אחרונה מאת talimini, -
מי רוצה לקנות? 1 2
מאת פרה- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הייתם קונים אותה במצב הזה בסכום הזה ?!?!? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Citroen-ID-19-Cabriolet-RARE-1964-CITROEN-DS-Convertible-ID-19-CABRIOLET_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6183QQitemZ4615341991QQrdZ1
הודעה אחרונה מאת פרה, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאירוע חברה דרושה מכונית אמריקאית מתחילת שנות השבעים לתצוגה בכניסה, דרישות- גדולה יפה אדומה /לבנה ו ומאובזרת (רצוי קונברטבול) תודה - שוקי 052-2337773
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 44 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
לפני תחילת הסיפור העצוב, אקדים ואומר שסחרתי באיביי כ 130 פעם, ונסיוני המצטבר עם האתר הוא מצויין. זו גם הסיבה שכשהחלטתי לקנות אופנוע - קניתי דרך איביי. למי שלא זוכר, קניתי הונדה CB750 בשמיני בדצמבר. המוכר, אחד בשם Francis Klos מקונטיקט, בעל 46 פידבקים חיוביים (מאה אחוז), היה מאוד ידידותי בטלפון לפני הרכישה. הוא סיפר לי על האופנוע וגם שלח לי סריקה של הטייטל, שהיה על שם היורשים של הבעלים שנפטר. הוא גם הביע נכונות להסיע את האופנוע לניו-ג'רזי בטנדר שלו תמורת $350 , כך שבסיום המכירה, העברתי לו $1775 באמצעות Paypal עבור האופנוע, בניית ארגז, והובלה. הוא הבטיח שיעשה את זה לפני חג המולד. הימים חלפו, והאופנוע איננו. אדון Fran לא מגיב למיילים, וגם לא עונה לשיחותי בסלולרי ש…
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
פרלמנט האופנועים יצא היום לטיול בצד הדרומי של הכרמל. היינו ביער עופר לתצפית מרהיבה על הכרמל, מישור החוף והים מחיפה ועד חדרה. המשכנו לעין הוד ועין חוד, ומשם הצטרפנו לטיול לעין צור, שהכין צליק הגדול מכולם. מקווה שכל מי שהיה נהנה, ויש גם אלבום תמונות בקישור: http://public.fotki.com/orensaab/ofer_ein_hod_ein/ שבוא טוב, אורן
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש אתר או חברה שמוכרת קאליפרים חדשים (לא משופצים) לחיפושית 40מ"מ או לtype3 42 מ"מ, + דיסקים, עם עדיפות כמובן למאווררים... אם למישהו יש לינק או פרטים, אשמח אם תענו כאן או בה"פ. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
on dyno :http://www.dragsterbrasil.com/bau/reportagens/kayayandynojet/kayayandynojet.wmv רק כמה חבל שלא בארץ...
הודעה אחרונה מאת rallye106, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב, מצ"ב תמונות של חלקי פלסטיק אכולים שנתקלתי בהם תוך כדי השיפוץ. איך אפשר לשחזר אותם או איפה יש סדנאות מקצועיות שעושות את זה, רצוי באזור ירושלים או המרכז. תודה, שחר
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מניח שיש לאנשים פה בפורום ניסיון עם הנושא הזה, כמה אמור לעלות לי בערך להביא את הרכב איתי לדוגמא לקליפורניה, הלוך חזור, והאם יש הגבלה לתקופה שהוא יכול להשאר בחו"ל? תודה מראש, אביב
הודעה אחרונה מאת escalade, -
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 334 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ETStudio
- קוסקוס
- Pavlik
- SurfHigh
- ArikB
- itaimoto
- pasat04
- שחר 1
- quizlette85117701
- RedLabel
- EliC25
- matan_mil