Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי רוצה לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו... כולה אלפא ספיידר רק יותר מכוערת... :wink:

התכוונת אולי ...רק צרפתייה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
בטח משהו מצא איזו גרוטאה איפשהו ומציע אותה באיביי...רק הישראלים יודעים לתכמן, אומנם רכב יפייפה אבל .....

אגב, הסתכלתי בהסטוריה של אותו רוכש...מתברר שהוא אספן לא קטן, כמו שאומרים הישראלי תפס דג שמן במיוחד, גם אספן וגם מליאן:

סלח לי - אבל זו התבטאות לא ראויה לחלוטין - אתה ממש דוגמא לישראלי המפרגן....

אתה לא מכיר את האיש, אין לך מושג מה הוא עשה או עושה בתחום האספנות בארץ, אבל אתה כבר קובע שהוא מתכמן ו"בטח מצא איזו גרוטאה איפשהו".

ממש כואב לנו הלב לראות מישהו שמקבל תמורה הולמת לרכוש שלו , מה ?

תפסיקו להתעסק בכיסים של אנשים שאתם אפילו לא מכירים - הוא לא גנב את האוטו הזה מאף אחד, זה רכושו הפרטי, וכנראה שיש בעולם יותר אנשים מבישראל שיודעים להעריך דברים איכותיים.

תשמעו הבחור אסף מכוניות,ועכשיו הוא קוצר את הקופונים,מי שבתחילת שנות ה90 היה מספיק חכם לאסוף כל מיני מכוניות שאוטוטו הולכות לגריטה,הרויח!

וכל הכבוד לו שהיה לו שכל, חזון, וראיה למרחוק לעשות את זה.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לעזאזל זה בירושלים,מה מעניין מה עוד מסתתר כאן.

תשמעו הבחור אסף מכוניות,ועכשיו הוא קוצר את הקופונים,מי שבתחילת שנות ה90 היה מספיק חכם לאסוף כל מיני מכוניות שאוטוטו הולכות לגריטה,הרויח!

באמת עשה בשכל, אני זוכר שהיתי ילד שגרתי בדרום תל אביב בשנות ה90 היה מאחורי הבתים במגרש חנייה מכוניות ישנות מאוד לפי מה שאני זוכר בתור ילד היה שם גולף משנות ה70 כמה אמריקאיות ישנות משנות ה70 גם, מוסטנג 65 ועוד כמה, והיתה פורד משנות ה40-50 באמת מיוחדת שהיתי נכנס לתא של הנהג, והיתי משחק איתה ובהגה הגדול שהיה לה, קיצור כל מה שהיה שם הלך לגריטה באמת עצוב, באו טרקטורים והרימו את המכוניות על משאית, בפעם האחרונה שביקרתי שם כבר לא נשארו שם הרבה מכוניות ישנות.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

פורסם

הבחור באמת רציני, הלוואי ועליי כזה אוסף! אגב, אני הוזה, או שיש לו שם "מוסקוויץ" רוסי משנות 70-80-90 ברקע של אחת מהתמונות? באמת חבל, שהוא מוכר את האוטו, ועוד יותר חב, שהאוטו יעזוב את הארץ, אבל אין מה לעשות- כנראה, שאין לו כרגע אמצעים לתחזק את כל האוסף שלו ברמה ראויה, אז עדיף שמישהו יהנה מהאוטו! אישית הייתי מאד רוצה אותו לעצמי! (וגם הסכום ליקנות אותו, כמובן:wink: )

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כל הכבוד למוכר...

אני מכיר את המקום הזה.. הייתי שם.. הרבה מאד מכוניות...

אני מוריד את הכובע למוכר!

אנשים בארץ הם אלה שחיים בסרט.... אם הוא היה צריך למכור את האוטו בארץ היו עושים לו פרצוף על 25,000 שקל.. לא דולר....

בארץ אנשים לא מבינים בערך של מכוניות... נדיר שמשלמים פה את שווי הרכב באמת.

כדאי שאנשים יפסיקו להתקמצן.. ואולי הרבה מכוניות יפות ישארו בארץ

פורסם

גם אני זיהיתי את מיקום הרכב שבו ביקרתי בעבר אבל לא בירושלים

וחבל באמת שרכב כ"כ יפה ומיוחד ייצא מגבולות ישראל.

פורסם

מכונית יפהפיה ונדירה. חבל שסיכוייו לקבל בישראל סכום שישקף את שוויה קלושים. דרך אגב, זו לא DS, אלא ID. זהה חיצונית, אבל לא אותו הדבר. סדר צריך להיות.

פורסם

אך , איזה אוטו...

גדלתי בסמוך לDS , זה היה ב 77, והרכב הזה פשוט היה מדהים.

הרכב היה צבוע בכחול רויאל, ואיזה רושם הרכב היה משאיר בי כאשר הוא חלף על פני ברחוב...

זה היה בקרית מוצקין, מעניין מה קרה לרכב, והאם הוא איתנו היום.

ובנוגע ל DS הנוכחית, הלוואי עלינו, שיהיה בריא אם הוא היה חכם לשמור (לא בדיוק), ולמכור ברווח שיהיה בריא.

אני את האוטו הזה הייתי משאיר לעצמי.

פורסם

נמכרה בעבור 29,500$ איזה יופי לו...

בכלל לא חבל שהאוטו עוזב את הארץ כי בטח בחו"ל הוא יזכה לשיפוץ מקצועי. בארץ מאד קשה עד בלתי אפשרי לשפץ כזה אוטו. כל הכבוד למוכר שהרים את הכפפה.

חוץ מזה שלא צריך להסתכל על זה במונחים של חבל כי מדובר כאן בעניין כלכלי מסחרי פרופר. מכוניות יקרות ונדירות נמכרות בכל העולם אז למה לא כאן?

פורסם
המוכר חי בסרט רע , רע מאוד
אז מה אתה אומר זאק? מי חי בסרט רע? :lol:
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זאקי ידידי אתה כנראה חיי בסרט רע אחי :) אבל אני אוהב אתך ..אתה גרוזיני טוב:) רק חבל שאתה לא בקשר..חבל שאני יפגוש את האוטו שלך ויקח חזרה את הקפיצים ..:)

רוני פרוני המלך

• תוכן חדש...