Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז הרפליקה נמכרה בסכומים שנקבתי, לא ידעתי שיש לו רכב מקורי.
גם בשביל רפליקה זה מחיר מטורף לגמרי, אבל הרכב מדהיםםםםם

nash_show_3.jpg

1971_Plymouth_HemiCuda_NashBridges.jpg

מגרש החנייה של הסדרה, עם יותר מרפליקה אחת....

4cudas.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ידעתי שהיה לו אחת מקורית אבל לעומתך ליאור הבאת גם ביסוס כי אני רק זכרתי שאפשהו היה כתוב שהיא מקורית בהחלט!

מכונית מדהימה!

אבל לדעתי הcuda הכי יפה היא כמובן ה70 והדגם AAR

MO50.jpgWanzer.jpg

או הנה למה אני אוהב אותה כל כך... :wink:

אני נראה מפגר אבל וואלה זה היה חוויה לנהוג על האוטו הזה...

p10100043hc.jpg

פורסם

הלוואי יכולתי להחליף לקודה הזאת מחר... אבל זה של חבר של ההורים בוושינגטון נראה לי שיהיה קצת בעיה לגנוב אותה ולהביא לארץ :wink:

פורסם
הלוואי יכולתי להחליף לקודה הזאת מחר... אבל זה של חבר של ההורים בוושינגטון נראה לי שיהיה קצת בעיה לגנוב אותה ולהביא לארץ:wink:

תבקש מאבא שיביא במזוודה:wink:

POWERD BY C....

פורסם

5K והיא שלכם:

14688_221200615946.jpg

type: 1970 Plymouth Barracuda For sale

Price: $5,000

Phone: (574) 654-7572

Email: [email protected]

Description:

THIS IS A 1970 HEMI CUDA RECREATION. THIS CUDA STARTED LIFE AS A 1972 PLYMOUTH BARRACUDA WITH A SMALL BLOCK ENGINE, AND BUILT INTO A 1970 HEMI CUDA. IT HAS A 1971 DATE CODED 426 HEMI. PISTOL GRIP SHIFTER WITH A 5 SPEED TRANSMISSION. 2236 MILES SINCE BEING RECREATED. LIME GREEN PAINT WITH THE BLACK HOCKEY STICK STRIPE AND SHAKER HOOD. CORRECT WHEELS WITH SPACE SAVER SPARE. NO RUST EVER, ORIGINAL CALIFORNIA CAR. THIS CAR RUNS EVEN BETTER THAN IT LOOKS.

THIS RIDE IS THE MOST DESIRABLE MUSCLE CAR IN THE WORLD TODAY. DON'T MISS THE OPPORTUNITY TO OWN THIS UNPARRALLED RECREATION.

haters will hate

פורסם

רפליקה לפנים.... HEMI לעולם לא תמכר בפחות מ25 אלף.... וזה לעגלות.

אבל בכל זאת היא יפה ואופה אז למי אכפת ממספרים תואמים :wink:

פורסם

זה כתוב שם בגדול...

זאת ברקודה 72 שהפכה להיות HEMI CUDA משנת 70....

אבל בהתאם לסימלון שלך הנה קאמרו 69 ב$6,799 בלבד...

כואב הלב....

14459_2162006195958.jpg

haters will hate

פורסם

מאיזה אתר זה?

תשמע וזה לא נכון שהמחירים בארה"ב כל כך זולים כבר... כלומר למכוניות המבוקשות כמו קאמרו 69 עלה המחיר בצורה דרסטית וזה על פי מאמר של העורך של הblue book.

כלומר בעיקר בשנתיים האחרונות המחיר עלה בכמעט 40 אחוז! למכוניות מקוריות כן? (מספרים תואמים)

ובכל זאת תמיד יש מציאות והמחירים באינטרנט זה לא המחירים במציאות תמיד אפשר למצוא במקום מחירים יותר טובים.

פורסם

בסדר... זה יכול להיות קאמרו 6 צילינדר מושתלת אבל בערך אספני היא לא שווה הרבה ולכן הערך שלה גם לא בשמיים לעומת הדגמים המקוריים.

פורסם

קאמרו מושתלת או קאמרו מושתנת, זאת עדיין 69 מהממת, לא ממש אכפת לי הערך האספני שלה,אני לא קונה רכב בתור השקעה אלא לשם ההנאה ואם הייתי יכול הייתי רוכש אותה.

haters will hate

פורסם

בנציל'ה יש לי הצעה ריווחית בשבילך.

תהיה ספק הזיתים והבוטנים של קופי טו גו, כך גם תעשה כסף ותסע בקאמרו, וגם לא תצטרך להטריד יותר מלצריות מבולבלות. :-D

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:

• תוכן חדש...