Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בבעיה רצינית יש כמה רובר 214 שמענינות אותי מאוד .ואני בדילמה קשה ...האם לרכוש רובר 214 או שלא להתקרב.... הסטיגמות שיש לרכב הזה דיי מפחידות אותי.

לאחר התייעצות בפורום לא הצלחתי להגיע להחלטה חד משמעית לגבי הרכב הזה הדעות הן ממש מעורבות חלק בעד וחלק מאוד נגד....

רציתי לדעת ממכם בעלי רובר 214 איך הרכב מבחינה כללית,תצרוכת דלק,חלפים,אמינות...ועוד...

ואם לרכוש איזה שנה מומלץ לרכוש (התקציב עומד על 22 אלף + - )

תודה על העזרה...

:-)
פורסם

חבר קרוב בדיוק קנה כזו לפני חודשיים..

רכב זריז ומאובזר, מפנק יחסית..

תצרוכת דלק של כ-15-16 ק"מ לליטר בכביש בינעירוני 10-12 בעיר.. תלוי גם בסגנון הנהיגה שלך.

אמינות.. בנתיים הוא לא נתקל בשום בעיה אחרי כ-4000 ק"מ. האוטו עם 165K ק"מ

פורסם

לבן דוד שלי יש אחת כזו כבר שנה+ תצרוכת הדלק כמו שpuntospaes אמר 1-15 מחוץ לעיר בתוך העיר 1-11

בן דוד שלי קנה אותה בדיוק אחרי שהחליפו לה מנוע ל1.6...האוטו לא ראה מוסך קרוב לחצי שנה חוץ מהחלפת קלאץ ורצועת שטטנגרד (משהו כזה...) ובתקווה שלא יראה גם, החלפים שלו לא ממש זמינים עקב הפשיטת רגל של רובר הם יקרים אין הרבה מוסכים שמטפלים ברכבים האלו אנחנו מצאנו רק מוסך אחד באזור נתניה שמטפל ברכב חוץ מהמוסך המורשה והוא גם היה חאפר ושלח אותנו לחדרה להביא חלקים מכל מיני מקומות.

פורסם

מור, מה שלומך?

למה את מעוניינת דווקא ברובר 214? את אוהבת את הרכב? או שאת מחפשת רכב קטן וטוב כדי להשתדרג מהאונו שיש לך עכשיו?

כמו שאמרתי לך בשירשור הקודם שלך, יש מכוניות יותר נוחות לאחזקה וטובות באמינות ממנה בתקציבה.

משכנתא זה קל

פורסם

אני בעיקרון מעדיפה את הרובר בגלל נוחות הנהיגה וכמובן המראה.

האופציות האחרות לא הכי מפתות בגלל האיבזור הפנימי.

אשמח לקבל עוד תגובות לגבי ה214....

תודה.

פורסם

סטיגמות תמיד יהיו על כל רכב, האשלה כמה מחלות ילדות יש לרכב, ואיך הוא מחינת אמינות וסחירות.

ברמה העקרונית ממה שמספרים כאן בפורום הרכב לא מומלץ, אני לא בעלים של אחת כזאת.

מה שאת מחפשת אני מבין זה עיצוב פנים

החלפים באמת לא זמינים ויקרים, אבל הכל תלוי על איזה רכב תפלי, תקחי לבדיקה וזה שווה את ה 400 שקל, ותדעי האם כדאי לרכוש או לא...

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
סטיגמות תמיד יהיו על כל רכב, האשלה כמה מחלות ילדות יש לרכב, ואיך הוא מחינת אמינות וסחירות.

ברמה העקרונית ממה שמספרים כאן בפורום הרכב לא מומלץ, אני לא בעלים של אחת כזאת.

מה שאת מחפשת אני מבין זה עיצוב פנים

החלפים באמת לא זמינים ויקרים, אבל הכל תלוי על איזה רכב תפלי, תקחי לבדיקה וזה שווה את ה 400 שקל, ותדעי האם כדאי לרכוש או לא...

כפיר

אני יגיד את האמת, לפעמים הבדיקה לא שווה הרבה, מדפיסים להרבה מכוניות אותו דבר.

לאחי הטוב שלי (אחי האמיתי :-) ) היה כזה והוא טופל במסירות ולא היו איתו בעיות (קנה אותו בזמנו מהחברה) אבל באוטו הזה אם תקני תצטרכי הרבה מזל בכדי לא ליפול. סה"כ אני מבין שאת לא סופר גירל (מכונאית) ורכב כזה כדי שישרוד צריך שירעיפו עליו הרבה אהבה ופינוקים (מזכיר לי את חברתי)לדעתי את יכולה להתפשר על איזה קטנה אחרת-עדיף.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אני יגיד את האמת, לפעמים הבדיקה לא שווה הרבה, מדפיסים להרבה מכוניות אותו דבר.

לאחי הטוב שלי (אחי האמיתי :-) ) היה כזה והוא טופל במסירות ולא היו איתו בעיות (קנה אותו בזמנו מהחברה) אבל באוטו הזה אם תקני תצטרכי הרבה מזל בכדי לא ליפול. סה"כ אני מבין שאת לא סופר גירל (מכונאית) ורכב כזה כדי שישרוד צריך שירעיפו עליו הרבה אהבה ופינוקים (מזכיר לי את חברתי)לדעתי את יכולה להתפשר על איזה קטנה אחרת-עדיף.

היי,

אני דווקא כן "סופר גירל" אני מבינה במכונאות רכב די טוב (אני מטפלת ברכב שלי בעצמי לרוב) אז ככה שלא תיהיה לי בעיה לטפל ברכב בעצמי בשוטף...

ואני ממש לא בעד התפשרות כשזה קשור לרכב שאני ינהג עליו.

פורסם

2 רכבי רובר 216 שנתקלתי בהם היו מוזנחים מאווד!!

לרכב יש בעיות אמינות, בעיקר מכניות (חבר החליף ראש מנוע לפני חודש, בנוסף ליישור קו מכני גדול מאוד)

חשוב!! ב-2 הרכבים היו סימני חלודה מסביב לשמשה האחורית ובקורות הרכב מסביב לדלתות!! חייב לבדוק ולטפל במחלה הזאת.

כמו-כן חשוב לבדוק גומיית סאנרוף (מקורי) שנוטה להיפגם ולנזול בחורף!

אמיר.

פורסם

לחבר קרוב שלי יש רכב כזה ...

אני לא יכול להגיד באופן גורף לגביי כל הרוברים אבל שלו ספיציפית מאוד לא אמינה וגררה אחריה תיקונים של אלפי שקלים . בנוסף עכשיו שרובר פשטו את הרגל אי אפשר לדעת מה יקרה למחירונים עוד שנה .

מההיכרות האישית שלי עם הרכב ובכללי עם המצב של חברת רובר כיום , אני לא הייתי נוגע .

פורסם

לפני מספר חודשים קניתי לרובר צינור שמן שמתחבר בין משאבת הגה למסרק, שילמתי מחוסר ברירה

750 ש"ח לא היה באף מקום רק בחברה, עכשו צאי וחשבי.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
היי,

אני דווקא כן "סופר גירל" אני מבינה במכונאות רכב די טוב (אני מטפלת ברכב שלי בעצמי לרוב) אז ככה שלא תיהיה לי בעיה לטפל ברכב בעצמי בשוטף...

ואני ממש לא בעד התפשרות כשזה קשור לרכב שאני ינהג עליו.

אני יכול לומר לך דבר ברור ביותר.

כל הכבוד שאת סופר גירל רוצה להיות אישתי?

אבל אל תשכחי שאת לא קונה אוטו חדש ואז את תרעיפי עליו אהבה, אוטו שעבר כמה ידיים ובדר"כ זה אוטו שעשה קצת בעיות והבעלים שלו התעצבן והזניח והזניח ואז את תשלמי את המחיר.

האוטו שהיה אצלנו נקנה מהחברה וטופל במסירות רבה לכן יש הבדל, חבל שלא נזכרת לפני חצי שנה.

אבל שהולכים חלקים הם לא זולים ולפעמים לא הכי זמינים. בקשר לגומייה של הסאנרוף אכן גם אצלנו זה היה.

אם את כל כך רוצה את האוטו אז לכי עז זה, רק תכיני כסף, הסיכוי שלך למצוא רובר במצב טוב הוא נמוך עד אפסי, את שלנו מכרנו מעל המחירון

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לחבר שלי היה כזה אוטו (214,97, ידני) והרכב פשוט לא מפסיק עם הבעיות! הרכב היה עצלו חדש מהחברה עד לפני שנה ובשנה האחרונה הוא החליף פעמיים מדחס, ציריות אחרי שהוחלפו כבר בשנה שעברה, אלטרנטור, משאבת מים, מנגנונים של שני חלונות החשמל, ועוד הרבה... אני חייב לציין שהחלקים עולים הון ומאוד קשה להשיג חלקים מקוריים גם מפרוק.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

תודה לכולם על העזרה!!!

אם אני ימצא רובר במצב מצויין שבאמת ניראת לי 100% אז אני יקנה ...אני לא ייקח סיכון עם הרכב הזה.

ושוב תודה לכולם עזרתם לי מאוד!

פורסם

מור,אף אחד לא רוצה לקנות את הרכב הזה,וכל מי שיש לו את הרכב מת להיפטר ממנו ולא מצליח

זה לא מדליק לך שום נורה?

תחפשי משהו אחר,כי את תואכלי אותה בגדול. גם באחזקה וגם במכירה,את תצטערי על הטעות הזאת במכירה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...