Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מור,אף אחד לא רוצה לקנות את הרכב הזה,וכל מי שיש לו את הרכב מת להיפטר ממנו ולא מצליח

זה לא מדליק לך שום נורה?

תחפשי משהו אחר,כי את תואכלי אותה בגדול. גם באחזקה וגם במכירה,את תצטערי על הטעות הזאת במכירה.

ומצד שני היא יכולה לנצל את זה שאף אחד לא רוצה ומתים להיפטר ע"י הורדה במחיר

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
מור,אף אחד לא רוצה לקנות את הרכב הזה,וכל מי שיש לו את הרכב מת להיפטר ממנו ולא מצליח

זה לא מדליק לך שום נורה?

תחפשי משהו אחר,כי את תואכלי אותה בגדול. גם באחזקה וגם במכירה,את תצטערי על הטעות הזאת במכירה.

תודה על העצה אתה צודק!

אני ירדתי מהרכב הזה לגמרי...

ותודה לכולם על התגובות והעזרה!!!:wink:

:-)
פורסם

אני מדבר איתך כמו אבא לבת .

תשמעי ותשמעי לי טוב התה לי רובר בידיוק כמו שאת מחפשת לקנות והיו לי איתה בעיות כאלה היא היתה אצלי שנה וחצי בערך והחפלתי ראש מנוע וגיר חדשים מבחינת נסיעה והפנים של האוטו האוטו הזה לא נופל ממכוניות במחירים של 80 90 אלף אבל!!! האוטו הזה זה פצצה מתקתקת נתקעתי איתו מלא פעמים ושלא תחשבי שאני נהג גרוע שהורס ומשחית אני לא כזה אם תבואי תראי את האוטו שקניתי הוא סוס עבודה סובארו אימפרזה שנת 96 ידנית ב38 אלף שווה של שקל הוא אצלי קרוב לשנה ואני מבסוט מימנו לאללה.

אז אני מציע לך להתרחק מהמכויות האלה כל האנגליות וסיניות זה סתם לא שווה לקנות .

אני מציע לך לקנות רכבים יפנים גרמנים אלה הכי טובים ויש כמה צרפיות טובות אבל אני מציע שתלכי על ה י-ג (יפני-גרמני)

אל תעשי טעיות שתשלמי עליה ביוקר לא כל הנוצץ זהב תמים!

• תוכן חדש...