Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש גולף 2005 והוא רוצה להתקין רמקולים אחוריים.

ועכשיו השאלות:

1) האם יש לו יותר משתי יציאות ברדיו דיסק? (המקורי)

2) האם באמת אין רמקולים אחוריים? (גם ברדיו דיסק אין אפשרות FADER...)

3) האם הסט הקדמי בנוי משלושה אלמנטים? (מה שמגיע עם הרכב מהחברה)

פורסם

אז ככה:

1- אם תהייה לו בהד יוניט המקורי יתיאת RCA אחת שיגיד תודה סביר שאין יציאות בכלל ברדיו דיסק מובנה

2- מה זאת אומרת אין? תסתכל בעין ותראה אם יש או אין

מה בדיוק השאלה פה?

3- 3 אלמנטים חחחחחחחחחח אתה מצחיק אתה

פורסם

הכי כדאי שתשאל מישהו ספציפי שיש לו גולף, חוץ מזה כל יציאת רמקולים אפשר להפוך עם מנחת ל RCA או אפילו יש מגברים שניתן לחבר להם HI LEVEL INPUT אז זה שאפשר זה כן... השאלה לאיזה איכות תגיע עם החיבורים האלה, שוב, כדאי לשאול מישהו עם כזה אוטו

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

אתם כנראה לא הבנתם אותי נכון...

אם שמתם לב בכותרת כתבתי "ללא מגבר חיצוני". כשאמרתי יציאות התכוונתי ליציאות של רמקולים, לא ליציאות RCA.

ובגלל שאין לו רמקולים אחוריים אני שואל האם יש לו יציאות (לרמקולים) ברדיו דיסק שניתן יהיה לחבר אליהם למשל פיוניר 260W?

פורסם

הבנתי אותך, אפשר לחבר במקביל לרמקולים הקיימים, על אותה היציאה, אבל ישמעו יחסית חלש ממה שהרמקולים מסוגלים לתת עם מגבר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
לחבר שלי יש גולף 2005 והוא רוצה להתקין רמקולים אחוריים.

ועכשיו השאלות:

1) האם יש לו יותר משתי יציאות ברדיו דיסק? (המקורי)

2) האם באמת אין רמקולים אחוריים? (גם ברדיו דיסק אין אפשרות FADER...)

3) האם הסט הקדמי בנוי משלושה אלמנטים? (מה שמגיע עם הרכב מהחברה)

1-יש יותר משתי יציאות לרמקולים.

2-אין רמקולים אחוריים אבל ברגע שתחבר רמקולים אחוריים אז גם יופיע לך FADER פשוט המכשיר לא מרגיש התנגדות אז לא מופיע על המסך FADER כך המכשיר בנוי.

3-הסט הקידמי הוא בעל 3 אלמנטים.

אני לא יודע מי הולך לפרק לך את המכשיר אבל אם אין לך ניסיון אז עדיף שלא תעשה את זה בעצמך אם בכל זאת החלטת לפרק בעצמך אז לא לפתוח סוויץ כאשר הקונקטורים של כל הפנל הקידמי מפורקים(ידליק נורת תקלה של כרית אוויר).

• תוכן חדש...