Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבדל בין JVC KD-SHX701 ל JVC KD-SHX700

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרצתי חיפוש על JVC KD-SHX700 ואין כלום עליו באתרים מהעולם רק מהארץ. היום אמרו לי שזה מין סידרה מקבילה שהיא כמו חיקוי של JVC KD-SHX701 ושהרכיבים בו הרבה יותר זולים רק התצוגה זהה.

מה יש למביני עניין להגיד על זה.

פורסם

כמו שגל אמר, אין הבדלים בין המכשירים זה בדיוק כמו בפיוניר 7700 מול 7750 פשוט ייעוד ייצור שונה למדינת\איזור היעד.

אחלה מכשיר אגב, השאלה היא בכמה אתה קונה אותו, ? חדש? משומש?

under construction..

פורסם

חדש ב 1700 ש"ח

אז זאת אומרת אין בהם שום הבדל?

שמעתי שמכשירים המיעדים לאמריקה יש איתם בעיה עם קליטת רדיו בארץ וצריך לפתוח את המכשיר בשביל כיול.

פורסם

לא כל מכשיר צריך להיפתח, וגם אז ? נו מה הבעיה? כל עוד יש אחריות בכל מקרה אז אין שום חשש, זה ממש כיול פשוט ודבילי...

בכל אופן, בJVC כמו באלפיין, העברת תדרים נעשית ע"י התפריט.

עד כמה שזכור לי בJVC, לחיצה ארוכה על MENU + לחיצה ארוכה במקביל על מקש 5, מביא אותך להחלפה בין אזורי התדרים.

זה מחיר טוב, וזה אחלה של מכשיר, אני אישית מאוד אוהב את הפאנלים של JVC, תמורה נהדרת למחיר.

under construction..

פורסם

בתור אחד שהיה לו את ה- SHX 751, אני יכול בוודאות להגיד לך שההבדלים הם בסך הכול באזור שבהם הם נמכרים - כלומר, אם תיכנס לאתר האינטרנט של JVC באירופה תראה שם את כמעט כל הדגמים שלהם שמסתיימים עם ה- "1" בסוף, ואם תכנס לאתרים של אסיה וUSA תראה שאותם מכשירים בדיוק מסתיימים בספרה "0" - ככה שחיקוי זה בטוח לא.

עכשיו, בקשר לפאנל עצמו - כבר הזכרתי שהיה לי אותו בערך חודש, ומיהרתי להחליף אותו כאילו אין מחר - וזה לא שהוא גרוע - הוא פשוט לא טוב...כלומר, הוא מאוד מאוד מאוד מאוד איטי!! מאוד!! זה כבר מגיע למצב שאתה מתחיל לקלל אותו כשאתה לבד ברכב, דבר שני, למרות התצוגות היפות, אחרי 5 דקות בדיוק זה כבר מתחיל ממש לשעמם ואתה כבר לא מתייחס לזה - מה גם שעוד יותר מעצבן זה לחכות כמעט 2 דקות בכול פעם שאתה מפעיל אותו בשביל שהוא יסיים להעלות את אותה אנימציה, ובמשך הזמן הזה מופיע לך כיתוב של "PLEASE WAIT" ואתה בעצם לא יכול לעשות שום דבר עד שהוא מסיים....

בנוגע לפיצ'רים שלו - לא משהו מיוחד בכלל, בכל פיוניר או JVC אחר בסביבות ה 1000 ש"ח יש את אותו הדבר...

בקיצור, אני החלפתי אותו אחרי חודש שהייתי איתו - המלצה שלי, לפני שאתה קונה, תבקש שיפעילו לך אותו בשביל לשחק איתו מעט כדי לראות אם הוא מתאים לך.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

היום הלכתי לחנות אם חבר שלי לקנות שתיים כאלה חשבנו אולי יורידו לנו עוד קצת במחיר אבל זה שאמר לי את המחיר בפעם קודמת לא היה ובחור אמר שה 700 עולה 2000 ש"ח וזה מחיר שהציאו לי אותו לפני שנה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות את דגם 700 במחיר יותר זול.

פורסם
.

עכשיו, בקשר לפאנל עצמו - כבר הזכרתי שהיה לי אותו בערך חודש, ומיהרתי להחליף אותו כאילו אין מחר - וזה לא שהוא גרוע - הוא פשוט לא טוב...כלומר, הוא מאוד מאוד מאוד מאוד איטי!! מאוד!! זה כבר מגיע למצב שאתה מתחיל לקלל אותו כשאתה לבד ברכב, דבר שני, למרות התצוגות היפות, אחרי 5 דקות בדיוק זה כבר מתחיל ממש לשעמם ואתה כבר לא מתייחס לזה - מה גם שעוד יותר מעצבן זה לחכות כמעט 2 דקות בכול פעם שאתה מפעיל אותו בשביל שהוא יסיים להעלות את אותה אנימציה, ובמשך הזמן הזה מופיע לך כיתוב של "PLEASE WAIT" ואתה בעצם לא יכול לעשות שום דבר עד שהוא מסיים....

.

יש לי את המכשיר הנ"ל ולא נתקלתי אף פעם במה שאמרת במשך החצי שנה שהוא אצלי,חוץ מהמעבר בין התיקיות ב- MP3 שיכול לקחת כמה שניות,חוץ מזה אני מאד מרוצה ויכול להמליץ עליו בשקט.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אני לא יודע אם זה כמו אצלי...

לחי יש את ה501 ולא את ה 500 הנפוץ...

יש הבדלים בהמון דברים הרכיבים שאצלי לעומת ה 500 יותר יקרים בגלל זה גם העליה במחיר המכשיר הפרא אאוט שלי יותר חזק...

יש אצלי פיצ'רים שאין ב 500 בקיצור לדעתי עוד דברים ששווים תוספת של מאה מאתיים שקל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
יש לי את המכשיר הנ"ל ולא נתקלתי אף פעם במה שאמרת במשך החצי שנה שהוא אצלי,חוץ מהמעבר בין התיקיות ב- MP3 שיכול לקחת כמה שניות,חוץ מזה אני מאד מרוצה ויכול להמליץ עליו בשקט.

יכול להיות שב 700 או ב 701 זה שונה...יכול להיות - אבל מה שאמרתי מתייחס חד משמעית לדגם ה 751.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...