Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בשלבים של לקנות מערכת לאוטו אין לי ממש כסף אז אני קונה כל פעם משו אחר עכשיו רציתי לשאול אם יש לי טעם בכלל לפנטז על מגבר.. יש לי פיאט פונטו שנת 2000 עכשיו ממה שקראתי והבנתי וזה יש מלא פעמים בעיות ברכבים כאלה מעפנים בגלל שיש אלטרנטור חלש וזה אז כל באס האורות נכבים וכאלה. אז כמו שאמרתי רציתי לדעת אם צפויות בעיות ואם למישו יש פונטו או משו בסגנון מידע כללי וזה. למרות שממה שאני יודע לא אמורה להיות בעיה אלא אם אני אקח מגבר ממש חזק מה שבמילא אני לא מתכנן.. כי אני זוכר שדוד שלי שם מערכת משו בנזונה בפיאט אונו שלו וזה עם מגבר סאב והכל ולא היו בעיות.. בקיצר שתפו אותי בידע בבקשה.

תודה,

רותם

רותם

פורסם

ביעקרון אם אתה לא הולך לשים מגבר מאוד חזק באוטו, כמו איזה מונובלוק עצבני וסאבים חזקים במיוחד

לא אמורה להיות לך בעיה כלשהי.

האלטרנטור שלך יוכל לעמוד במגברים סטנדרטים כדוגמת JBL GTO75.4 או ROCKFORD P4004

והדוגמאות עוד רבות.

לחבר שלי יש פונטו עם מגבר של אוריון דוטק מקדימה וסאב של לייטנינג אוודיו בבגאז', שומעים אחלה

ואין עמעום של אורות בדשבורד או באורות עצמם של האוטו.

פורסם

וואלה מצויין המון תודה אח שלי. הפחת בי תקווה. עכשיו רק נביא רדיו דיסק 2 רמקולים לאחורה ונפציץ אחכ..

רותם

• תוכן חדש...