Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חתולים, בעד או נגד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון להמשיך להתווכח איתכם על כלום, זאת התגובה האחרונה שלי בנושא (אלה אם יאשה יבקש ממני להגיד, רק בשבילו אני מוכן)

שוטרים מחפשים נהגים ש"משפרים" כדי לתת דו"ח, כי זאת ההוראה שהם מקבלים, ויש כאלה , תתפלא, שאפילו ישבחו מישהו עם רתמות רב נקודתיות

אף פקח לא יחפש ילד קטן שחזר מבית הספר והאכיל איזה חתול, וגם אז, פעם ראשונה אזהרה, פעם שניה דו"ח, ולא שום רישום פלילי, טוב שלא כתבתם מאסר עולם

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מדובר בחוק עקר ומיותר, בדיוק כמו הצעת החוק להגביל חימום מיים בדודים , אם כי, במיטב מסורת החוקים הפטרוניים שהמדינה משיתה עלינו [ראה מקרה חוק האפוד המטומטם] אני לא בטוח לחלוטין שהחוק הזה לא יאכף

בכל מקרה, אלא אם יהיו תלונות ספציפיות - אני לא חושב שהדבר באמת ימנע ממשהו להאכיל חתולים.

דבר נוסף - חלק מהעיריות, במקביל, מאמצות תהליך של עיקור וסירוס של חתולי רחוב, והדבר נעשה אפילו בשירותים וטרינריים של עיריות נכשלות לחלוטין [עיריית לוד למשל, בה השירות הוטרינרי הוא אנטיתיזה מוחלטת להתנהלות של העיריה] - כך שנוצר מצב בו אוכלוסית החתולים נשלטת מבחינת גודל ומספר פריטים, אבל ממשיכה להתקיים ולשמור על רחובות "נקיים" ממזיקים.

אגב, מומלץ, למי שאכפת לו, להתקשר לרשות הוטרינרית של מקום מגוריו ולבקש שיבואו לעקר \ לסרס את החתולים בשטחם.

אצלינו זה היה פשוט, החתולים נאספו [זכרים ונקבות] - נלקחו לסירוס \ עיקור והוחזרו כלאחר שנלקחו. החתולים המסורסים \ מעוקרים מסומנים [חותכים להם פינה של האוזן - למען הזיהוי בעתיד] וכך התושבים מרוויחים מכל הכיוונים - גם חתולים שקטים, גם פחות חתולים "ישנים" בצידי הדרכים כמאמר גילי, וגם סביבה נקיה ממזיקים וטפילים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נגד נגד נגד ושוב נגד!!

אני חושבת שהרשויות המקומיות צריכות לקחת דוגמה מהאוניברסיטאות בארץ. בשטח אוני' ת"א יש המוני חתולים. אבל הם לא מפריעים לאף אחד, כי בקפיטריות מאכילים אותם וכולם מסורסים\מעוקרים. אין לכם מושג איזה כיף זה לראות חתול סטלן רודף אחרי פרפר באמצע הדשא - תענוג לעיניים.

יש לי רק דבר אחד לומר למי שהמציא את החוק הזה - סדיסט מסריח...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, אם הם היו מסורסים אז לא היו כ"כ הרבה מהם (וגם לא היו הגורים הקטנים שראיתי שבוע שעבר ליד גילמן).

ע?מר, שכותב ממעבדות הנדסת תוכנה.

פורסם

תבואו לבניין שבו אני גר שבו יש איזה כמה טמבלים שמאכילים את החתולים ותסבלו אתם את הריח המסריח. מי שרוצה להאכיל את החתולים שיאכיל אותם אצלו בבית ושישמור עליהם בבית שלו ושיסבול בבית שלו את הסרחון הזה פלוס טינוף של הסביבה ותפזורת של אוכל חתולים ושמנת או אנערף באמצע הרחוב.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם
תבואו לבניין שבו אני גר שבו יש איזה כמה טמבלים שמאכילים את החתולים ותסבלו אתם את הריח המסריח. מי שרוצה להאכיל את החתולים שיאכיל אותם אצלו בבית ושישמור עליהם בבית שלו ושיסבול בבית שלו את הסרחון הזה פלוס טינוף של הסביבה ותפזורת של אוכל חתולים ושמנת או אנערף באמצע הרחוב.

פליקס

בדיחה עם מוסר השכל...

3 אנשי מחשב, אחד עובד במיקרוסופט, השני באינטל והשלישי איש קוד פתוח, ניכנסים לשרותים.

בסיום הראשון נוטל את ידיו ומנקה אותן ומיבש אותן טוב ואומר:"אצלינו במיקרוסופט מלמדים אותנו לעשות עבודה יסודית, עד הסוף!!!

השני נוטל את ידיו, מנקה אותן עם סבון ומייבש אותן, ואחרי זה חוזר על הפעולה עוד מיספר פעמים ולבסוף אומר:"אצלינו באינטל מלמדים אותנו לחזור ולבצע את העבודה שוב ושוב עד שמגיעים לשלמות!!!

מביט בהם השלישי ואומר:"אנחנו, אנשי הקוד הפתוח יודעים לא להשתין לעצמינו על הידיים!!!"

מסקנה? צריך ללמד את האנשים להיות נקיים, לא לפזר אוכל בבניין, לא להגיש לחתולים אוכל רטוב, ואם אפשר והגיש את האוכל בכלים, כאילו שאפשר לישטוף...

בקיצור, ללמד אותם לא להשתין על הידיים!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

גילי אני מסכים איתך. אבל אותם אנשים לא מודעים לעניין, הם חושבים שהם עושים טובה בכך שהם מאכילים את החתולים אבל כל הבניין סובל.

ד"א בקשר לעניין הריח, זה סירחון אימים. איך לעזעזל נפטרים מהריח המסריח הזה?

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

אני גר בשכונת עוני טיפוסית לבת-ים, בתים משנות ה30, צמחייה פראית מסביב וריכוז גבוה של חתולים למ"ר.

יש לי בביתי הקט (30 מ"ר) 5 חתולים, כולם נאספו מהרחוב כשהיו גורים ונמצאו בדרכים מוזרות כמו גור חתולים לבד ליד פח זבל, בשיחים, בשק של דואר ואפילו לקחתי גור מילדים קטנים ששמו אותו בארגז וחשבו שיש להם צעצוע חדש.

3 ג'ינג'ים, ג'ינג'ית אחת ועוד אחת צבעונית.

עכשיו לגביי ההאכלה:

מספר שכנים האכילו חתולים עם שאריות של אוכל ביתי על שביל הגישה, דבר מלוכלך שמביא צרות, לאחר שיחה זה הופסק, אנחנו רוכשים בחודש בערך שני שקים של אוכל יבש, 22 ק"ג,170 ש"ח לשק.

יש לנו פה דורות של ממש יותר מ40 חתולים בסיבת הביניין ועוד כמה עשרות מסתובבים בשכונה.

הם נקיים, רובם מסורסים,מעוקרים ומחוסנים. יש לרובם שמות ואפילו יש ממש משפחה אחת של חתולים פרסים מהממים.

הייתה שכנה אחת מהבניין ליד שאמרה לי יום אחד שהיא תרעיל לי את החתולים, אמרתי לה שאני ארעיל את הבת שלה. בזה זה נגמר.

חתולים זה כייף, זה מוסיף צבע לשכונה, חיה נקיה שדואגת לעצמה, מדשנת את הצמחיה, ומתפנקת על הדיירים.

ולזה שכתב שהוא האכיל את הכלבים שלו עם החתולים של השכונה, **** עריכה - בלי איומים בפורום בבקשה ****

זה מעצבן אותי לראות אנשים שיש להם סלידה נוראית מחיה שהם לא מכירים. אני הייתי איש של כלבים מהסוג המפחיד, רוטווילר, בוקסר, פיטבול וכד'. עד שהגיע גור חתולים הביתה.

חתולים זה נושא רגיש, גם נמלים וכל חיה אחרת שיש. בן אדם שמתנהג ברוע לאדם אחר או לחיה אחרת, הוא בן אדם חרא.

ואם מישהו נתקל בבעיות עם חתולים וצריך עזרה אז בכיף בה"פ.

haters will hate

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה , החתולים בכל מקרה יאכלו מ"הצפרדע" השכונתית את כל השאריות של הקובה משבת , הם לא צריכים שיגישו להם את האוכל.

אצלי בשכונה אף אחד לא מאכיל חתולים וזה לא מפריע לחתולים להשיג מזון.

GOT סחוג?

פורסם

שלא לדבר על זה שהם מנסים לקיים סקס עם פתחי האיוורור של הכיסוי של האוטו כאשר הוא מכוסה.

בקיצור-אתה שונא חתולים משתי סיבות-

1.הם פוגעים לך ברכב.

2.הם עושים סקס.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אני גר בשכונת עוני טיפוסית לבת-ים, בתים משנות ה30, צמחייה פראית מסביב וריכוז גבוה של חתולים למ"ר.

יש לי בביתי הקט (30 מ"ר) 5 חתולים, כולם נאספו מהרחוב כשהיו גורים ונמצאו בדרכים מוזרות כמו גור חתולים לבד ליד פח זבל, בשיחים, בשק של דואר ואפילו לקחתי גור מילדים קטנים ששמו אותו בארגז וחשבו שיש להם צעצוע חדש.

3 ג'ינג'ים, ג'ינג'ית אחת ועוד אחת צבעונית.

עכשיו לגביי ההאכלה:

מספר שכנים האכילו חתולים עם שאריות של אוכל ביתי על שביל הגישה, דבר מלוכלך שמביא צרות, לאחר שיחה זה הופסק, אנחנו רוכשים בחודש בערך שני שקים של אוכל יבש, 22 ק"ג,170 ש"ח לשק.

יש לנו פה דורות של ממש יותר מ40 חתולים בסיבת הביניין ועוד כמה עשרות מסתובבים בשכונה.

הם נקיים, רובם מסורסים,מעוקרים ומחוסנים. יש לרובם שמות ואפילו יש ממש משפחה אחת של חתולים פרסים מהממים.

הייתה שכנה אחת מהבניין ליד שאמרה לי יום אחד שהיא תרעיל לי את החתולים, אמרתי לה שאני ארעיל את הבת שלה. בזה זה נגמר.

חתולים זה כייף, זה מוסיף צבע לשכונה, חיה נקיה שדואגת לעצמה, מדשנת את הצמחיה, ומתפנקת על הדיירים.

ולזה שכתב שהוא האכיל את הכלבים שלו עם החתולים של השכונה, **** עריכה - בלי איומים בפורום בבקשה ****

זה מעצבן אותי לראות אנשים שיש להם סלידה נוראית מחיה שהם לא מכירים. אני הייתי איש של כלבים מהסוג המפחיד, רוטווילר, בוקסר, פיטבול וכד'. עד שהגיע גור חתולים הביתה.

חתולים זה נושא רגיש, גם נמלים וכל חיה אחרת שיש. בן אדם שמתנהג ברוע לאדם אחר או לחיה אחרת, הוא בן אדם חרא.

ואם מישהו נתקל בבעיות עם חתולים וצריך עזרה אז בכיף בה"פ.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

מסכים איתך בכל מילה!

ובקשר לאני ארעיל את הבת שלך-:lol: .

פורסם

אותי מעניין, האם גם בפורום בעלי חיים וחתולים יש כל כך הרבה שרשורים על מכוניות...

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בתור תושב ראשל"צ החוק הזה מאוד מאוד מאוד מפריע לי.

עד כדי כך מפריע לי שאפילו הסכמתי להצטרף לחבר פורום מכובד שגרר אותי לישיבה של מועצת העיר כדי למחות. איך נראית מועצה שמנהלת את אחת הערים הגדולות במדינה זה כבר סיפור בזיוני אחר - חבורה של אידיוטים וליצנים שמריצים דאחקות עילגות ברמה של טיול שנתי בבי"ס יסודי וסוגרים הצבעות בקומבינה.

אני אישית מאכיל חתולים בחצר הפרטית שלי. כל החתולים שלי עוקרו וסורסו על חשבוני למרות שעיריית ראשל"צ קיבלה תקציב ממשרד הפנים לעיקור חתולי רחוב ולא ניצלה אותו (במקום זה בטח מקימים עוד פיל לבן על שם מאיר ניצן). כל החתולים בריאים ומטופלים על חשבוני. ההאכלה מתבצעת בצורה מסודרת ובאוכל יבש בלבד.

בניגוד לשאר השכנים ברחוב מעולם לא סבלתי מעכברים או ג'וקים, וכשאני יושב בחוץ עם כוס קפה יש תמיד איזו חיה חמודה שרוצה לבוא לשבת לידי ולתת קצת חום וחיבה.

אני מתנגד לאלו שזורקים שאריות עוף על חתיכת עיתון בכניסה לבית משותף. לדעתי זה טימטום וחוסר התחשבות. מי שרוצה להאכיל חתולים, תבוא עליו הברכה על החסד שהוא עושה עם החיות המסכנות האלו. אבל הוא צריך לעשות את זה בצורה מתחשבת. להאכיל בפינה נסתרת מאחורי הבנין כך שהחתולים לא יתגודדו בכניסה ולדאוג שלא יישארו שאריות מזון נרקבות.

אבל התנהגות לא נאותה כזו של מאכילי חתולים כבר אסורה בחוקי תברואה ונקיון שקיימים בעיריה!

אין שום בעיה לפקח כבר היום להעיר ואף לקנוס דייר שמטנף את סביבתו.

בשביל זה לא צריך חוק שיאסור על אנשים לשים קערה עם מים מתחת לשיחים בשיא הקיץ.

יש סיבה אחת לכך שמעבירים את התקנה המרושעת הזו - מסע צלב אישי של הוטרינר העירוני. בראיון עם גבי גזית לפני מספר שבועות הוא נשאל אם הוא רוצה לעשות את המוות לחתולים וענה שהוא רוצה לעשות את המוות למאכילי חתולים. במילים אלו ממש. בא פקיד עירוני ומכריז שהוא רוצה לעשות לי את המוות, ועל הדרך גם ליהנות מעיר מלאה פגרי חתולים.

חוק מרושע שבא מרוע של וטרינר עירוני, מטיפשות מדהימה של חברי מועצה ומאטימות של בכירי משרד הפנים שעסוקים כרגע בעניינים אקוטיים כגון מי יקבל את המקום ה-35 ברשימת קדימה והאם מקום 22 ברשימת הליכוד הוא ריאלי.

פורסם

אני יודע איפה ראש העיר גר : )

אני בטוח שלחכם שהציע את החוק יש מניעים מאחורי זה.

אין מצב שיום אחד יקום בן אדם ויחליט לחסל את כל חתולי הרחוב סתם כי בא לו

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...