Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות טכניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1 .איך אני יודע אם הבולמים עדין תקינים?

2 . היום שמתי לב שהצמיג בצד ימין מקדימה מת כבר אין לו טיפת בשר כבר ,ובצד שמאל הצמיג בסדר .

מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך זה שבצד אחד הצמיג נשחק ובצד שני הוא בסדר?

תודה לעונים וחג שמח

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם
1 .איך אני יודע אם הבולמים עדין תקינים? - בדיקה בסיסית (ולא מוחלטת): תלחץ למטה בכח את הפינה הרלוונטית של הרכב, ותבדוק מה קורה אחרי שאתה משחרר. אם המכונית "קופצת" חזרה למעלה, ללא נדנודים נוספים, הבולם כנראה בסדר. אם המכונית ממשיכה לבצע תנודות מעלה-מטה, כנראה הבולם גמור. סימפטום נוסף לבולם גמור הוא רטיבות משמן על גוף הבולם. בוחן רכב מיומן יכול לאבחן בעיה כזו גם בנסיעת מבחן.

2 . היום שמתי לב שהצמיג בצד ימין מקדימה מת כבר אין לו טיפת בשר כבר ,ובצד שמאל הצמיג בסדר .

מישהו בבקשה יכול להגיד לי איך זה שבצד אחד הצמיג נשחק ובצד שני הוא בסדר? יש מספר אפשרויות: לחץ אוויר לא תקין, כיוון פרונט לא תקין, וגם בולמים גמורים...

תודה לעונים וחג שמח

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תמיד בצד ימין נשחק קצת יותר......אבל יכול להיות פשוט שהגלגל עומד עקום ובגלל זה נשחק..

האוטו מושך אצלך לאיזשהו צד?

באמת מה קשור??? למה שהוא תמיד ישחק יותר בימין ? מה הסיבה?

וכמו שאמרו קודמי כיוון פרונט\לחץ אוויר הסיבות הנפוצות

תעשה בדיקה קטנה כשאתה נוסע בכביש ישר במהירות בערך 80-90 תעזוב את ההגה ותראה אם המכונית סוטה לכיוון כלשהו.

:-) just smile
פורסם

טוב תודה לכם .

אני יבדוק פעם הבאה שאני נוסע אם האוטו סוחב ימינה ואם כן אני יגש לכיוון פרונט .

עכשיו אני צריך להחליף גם את הגלגל ההוא מכוון שהוא פשוט מת .

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

אל תחליף רק אותו!

אם אתה מחליף צמיג גמור אתה תחליף גם את הצד השני. זה הולך בזוגות

ואם אתה לא רוצה לחזור אחרי כמה אלפי קילומטרים בודדים ולהחליף שוב צמיגים תעשה גם כיוון פרונט, איזון גלגלים או מה שצריך אצלך כי לפי מה שטענת יש רושם שאתה צריך את זה.

אל תשחק עם זה ואל תמשוך זמן מדובר בהיבט בטיחותי מהמעלה הראשונה

• תוכן חדש...