Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יקדם את היום הפתוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

למי שלא יודע ולמי שכן יודע, היום הפתוח, זה יום שרץ באירופה ובכל העולם בתקופה האחרונה,

יום שמאפשר עלייה למסלול מירוצים עם רכב פרטי (חוקי) עם כמה תקנות מגבילות,

הסיבה היחידה שפתחתי את ההודעה היא שאני צריך עזרה ורעיונות איך להריץ את היום הפתוח כדי שיכנס לתקנות המחייבות של החוק הספורט מוטורי,

לדוגמא: כמו שכל אדם שבונה בניין מגורים חייב ליצור גישה לנכים, שירותים מעלית ועוד אלפי תקנות וכו',

המטרה היא להביא תקנה שכאשר יבוא יזם במטרה להקים מסלול מירוצים אחת התקנות המחייבות שיחולו עליו, היא לקיים יום פתוח לפי החוקים שיקבעו בחוק.

הבעיה היחידה היום היא שכל מי שיש לו יד בספורט המוטורי דואג לאינטרס של הקבוצה אשר אותה הוא מייצג, ומה איתנו?

אז נכון שיש בארץ מספיק אנשים שיש להם כסף להחזיק רכב מרוצים לפי תקנות FIA, אבל גם לכל אדם אשר מוטוריקה היא תחביב , ומן הסתם כסף לא גודל על העץ מגיע לנצל את החוק על מנת לשפר את הנהיגה שלו וגם כדי לתרום לרמת ההכרות אם הרכב ולשפור מיומנות הנהיגה ובכלל ליצור מצב שמפגשי יום חמישי / שישי יעברו למסלול מסודר ואותם נהגים לא יהיו עברינים .

אם השם שלי מוכר לכם או לא, מן הסתם אני איכשהו קשור או יהיה קשור לתחום המירוצים בארץ,

אבל עדיין חשוב לי ליצור את האופצייה להנות ,לשפר מיומנות ולנצל את הרכב בצורה מקסימלית במקום שמוגדר לכך ולא ברמזור הבא.

מחכה לתגובות,

שלכם,

משה זייטמן. (אמא נהגת מירוצים לשעבר, אבא חבר בעמותת IRDA)

פורסם

קצת פסימי, אבל אתה באמת מאמין שללא כלוב התהפכות מישהו יסכן את היזמות שלו (במידה ורכב יתהפך וחס וחלילה יקרה משהו) בשביל שביום אחד יוכלו בעלי רכבים פרטיים "לבחון" את מגבלותיהם שלהם ושל רכבם?

כי אני לא רואה מצב שבמסלול שנוסעים במהירויות ובמיוחד אנשים שלא "נהגי מירוצים" פשוט יסעו להם כאוות נפשם..

כל זאטוט עם הרכב של אבא יעלה על המסלול? ומה עם הביטוח? או שבגלל יום אחד, ייפסקו מרוצי הרחוב?

שוב.. מצטער להיות פסימי.. אבל מבחינה בטיחותית ועוד הרבה בחינות אני לא רואה את זה קורה..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

ScrewedUp, אני לא מבין מה הבעיה. גם בלי כלוב התהפכות, נסיעה במסלול מודרני במכונית מודרנית לא מסוכנת יותר מנסיעה בכביש החוף בצהרי היום.

במסלול עם איזורי מילוט רחבים, מחסומים "רכים" ותחת תקנות TRACKDAY כמקובל בעולם (אכיפה נוקשה של כללי זהירות, אין מדידות זמנים וכו'), אין בזה כל סכנה.

מה שכן, ובמיוחד כאן, צריך לברור טוב טוב את האוכלוסיה שעולה על המסלול. אבל אני לא רואה כל בעיה בזה.

Gargoyle, היוזמה ברוכה, אבל אתה לא צריך לשכנע\להכריח את היזמים - אני בטוח שהכנסות מTRACKDAYS ישמחו אותם מאוד. רק צריך לוודא שהחוק לא מונע במפורש אירועים כאלו.

בתקווה שמסלולי ארץ הקודש יתמלאו חיש מהר ברכבי קבוצה 2,

רועי

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ScrewedUp, אני לא מבין מה הבעיה. גם בלי כלוב התהפכות, נסיעה במסלול מודרני במכונית מודרנית לא מסוכנת יותר מנסיעה בכביש החוף בצהרי היום.

במסלול עם איזורי מילוט רחבים, מחסומים "רכים" ותחת תקנות TRACKDAY כמקובל בעולם (אכיפה נוקשה של כללי זהירות, אין מדידות זמנים וכו'), אין בזה כל סכנה.

מה שכן, ובמיוחד כאן, צריך לברור טוב טוב את האוכלוסיה שעולה על המסלול. אבל אני לא רואה כל בעיה בזה.

Gargoyle, היוזמה ברוכה, אבל אתה לא צריך לשכנע\להכריח את היזמים - אני בטוח שהכנסות מTRACKDAYS ישמחו אותם מאוד. רק צריך לוודא שהחוק לא מונע במפורש אירועים כאלו.

בתקווה שמסלולי ארץ הקודש יתמלאו חיש מהר ברכבי קבוצה 2,

רועי

רועי היקר טוב מאוד ואני שמח שאתה מבין ומכיר אבל כל המטרה שלי מתרכזת בלגרום ל TRACKDAY להיות רשום בחוק ומחויב בביצוע מן הסתם כמו כל ספורט יהיו חברות ביטוח שיתמכו ויבטחו נהגים הרי את כל מי שלא נוהג מעניין כסף וכל המרבה הרי זה משובח .לגבי האוכלוסיה גם בלוד וגם בהרצליה יש אנשים אם תחביב ורצון וגם כלי רכב את הסינון יעשו התקנות כמו ביטוח טסט וגיל הנהג .

כולם רוצים לנהוג וכולם רוצים להנות כן ירבו אנשים כמוך ...

בכל מקרה, "רק צריך לוודא שהחוק לא מונע במפורש אירועים כאלו." זה בדיוק על מה שאני מדבר,

אני רוצה לדאוג לזה שנעביר את האפשרות לבצע ימי מסלול..

שלכם,

משה זיטמן.

--

אתר של ימי מסלול באנגליה, עם הסברים, תמונות וכו' (גם מחירון ופרטים נוספים)

http://www.trackdays.co.uk/

פורסם
רועי היקר טוב מאוד ואני שמח שאתה מבין ומכיר אבל כל המטרה שלי מתרכזת בלגרום ל TRACKDAY להיות רשום בחוק ומחויב בביצוע מן הסתם כמו כל ספורט יהיו חברות ביטוח שיתמכו ויבטחו נהגים הרי את כל מי שלא נוהג מעניין כסף וכל המרבה הרי זה משובח .לגבי האוכלוסיה גם בלוד וגם בהרצליה יש אנשים אם תחביב ורצון וגם כלי רכב את הסינון יעשו התקנות כמו ביטוח טסט וגיל הנהג .

כולם רוצים לנהוג וכולם רוצים להנות כן ירבו אנשים כמוך ...

בכל מקרה, "רק צריך לוודא שהחוק לא מונע במפורש אירועים כאלו." זה בדיוק על מה שאני מדבר,

אני רוצה לדאוג לזה שנעביר את האפשרות לבצע ימי מסלול..

שלכם,

משה זיטמן.

--

אתר של ימי מסלול באנגליה, עם הסברים, תמונות וכו' (גם מחירון ופרטים נוספים)

http://www.trackdays.co.uk/

החוק לא מונע ימי מסלול. הכל תלוי ביזם פרטי שירים מסלול ויקדם את הרעיון. ספורט זה לא יחשב - כי זה לא מוכר כספורט ולפיכך לא נראה לי שהחוק לספורט מוטורי חל עליו. מה שכן - החוק בטח קידם את הנושא ויצר לגיטימציה לפעילות כזו וייתכן שבקונסטלציה כזו או אחרת יוכלו להחיל חלקים מהחוק על פעילות זו (עמותה/תקנונים/פיקוח/ביטוח וכו').

אלון

אלון

פורסם
שלום לכולם,

למי שלא יודע ולמי שכן יודע, היום הפתוח, זה יום שרץ באירופה ובכל העולם בתקופה האחרונה,

יום שמאפשר עלייה למסלול מירוצים עם רכב פרטי (חוקי) עם כמה תקנות מגבילות,

הסיבה היחידה שפתחתי את ההודעה היא שאני צריך עזרה ורעיונות איך להריץ את היום הפתוח כדי שיכנס לתקנות המחייבות של החוק הספורט מוטורי,

לדוגמא: כמו שכל אדם שבונה בניין מגורים חייב ליצור גישה לנכים, שירותים מעלית ועוד אלפי תקנות וכו',

המטרה היא להביא תקנה שכאשר יבוא יזם במטרה להקים מסלול מירוצים אחת התקנות המחייבות שיחולו עליו, היא לקיים יום פתוח לפי החוקים שיקבעו בחוק.

הבעיה היחידה היום היא שכל מי שיש לו יד בספורט המוטורי דואג לאינטרס של הקבוצה אשר אותה הוא מייצג, ומה איתנו?

אז נכון שיש בארץ מספיק אנשים שיש להם כסף להחזיק רכב מרוצים לפי תקנות FIA, אבל גם לכל אדם אשר מוטוריקה היא תחביב , ומן הסתם כסף לא גודל על העץ מגיע לנצל את החוק על מנת לשפר את הנהיגה שלו וגם כדי לתרום לרמת ההכרות אם הרכב ולשפור מיומנות הנהיגה ובכלל ליצור מצב שמפגשי יום חמישי / שישי יעברו למסלול מסודר ואותם נהגים לא יהיו עברינים .

אם השם שלי מוכר לכם או לא, מן הסתם אני איכשהו קשור או יהיה קשור לתחום המירוצים בארץ,

אבל עדיין חשוב לי ליצור את האופצייה להנות ,לשפר מיומנות ולנצל את הרכב בצורה מקסימלית במקום שמוגדר לכך ולא ברמזור הבא.

מחכה לתגובות,

שלכם,

משה זייטמן. (אמא נהגת מירוצים לשעבר, אבא חבר בעמותת IRDA)

משה שקודם יהיה מסלול תיקני בארצנו.

אחרי זה לפי דעתי תוכל לדבר על ימי מסלול פתוחים שזאת תורה בפני עצמה.

יוגב

פורסם
משה שקודם יהיה מסלול תיקני בארצנו.

אחרי זה לפי דעתי תוכל לדבר על ימי מסלול פתוחים שזאת תורה בפני עצמה.

יוגב

זה בדיוק מה שהבחור מנסה למנוע; הוא רוצה להימנע ממצב שכבר הקימו מסלולים שלא ניתן לעלות בהם ל'יום מסלול' - הוא מנסה להקדים תרופה למכה.

כל הכבוד משה. רק שאלה קטנה, מה אבא שלך חושב על הרעיון?

צבי

• תוכן חדש...