Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לאימא עד 30k !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הגיע הזמן שאימא שלי תחליף אוטו.

היא נוהגת על מיצובישי לנסר שנת 92 מנוע 1500 אוטומטית, והיא הלכה לאיזה טרייד- אין והציעו לה על האוטו 10 אלף ש"ח.

האם זה מחיר טוב? האוטו לא במצב חיצוני משהו....אתם יודעים,אישה...בלי לזלזל, והמנוע במצב סביר ללא בעיות בכלל!

האוטו עבר כבר 190 אלף ק"מ.

עכשיו אימא שלי נדלקה על המיצובישי קולט, שנת 95 אוטומטית והיא צריכה להוסיף 16 אלף והאוטו שלה.

האם העסקה שווה?

ועזבו עכשיו את העסקה, אימא שלי מחפשת אוטו עד 30 אלף ש"ח, הרכב חייב (!) להיות אוטומטי!

אני הולך להשתתף איתה ברכב, והרכב צריך להיות בעל מראה ספורטיבי וחסכוני.

תודה

ניב :)

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

המחיר שהציעו על המיצובישי סביר מאוד.רכב כזה לא נמכר ביותר מ12 אלף.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אתה לא מציין מה מחיר המחירון של הרכב של אמא,ומה המחירון של הקולט..

190 אלף קילומטר אמיתיים??הרכב לא נסע..איזה יד הוא?

את הקולט צריך לבדוק טוב טוב ידידי,שלא תיהיה איזה עגלה עם שאסי,גיר,ומנוע גמור.בהצלחה..:wink:

פורסם

נכון, אתה צודק מאוד!

רק רציתי לדעת עם העסקה כדאית.

נגיד שהקולט במצב מצוין בלי תאונות בלי כלום, שווה להוסיף 16-15 אלף שח ולקנות אותה?

והאם המחיר שהציעו לאימא שלי שווה?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

מיצובישי קולט 95 רכב לאמא? אה?

אתה בטוח שזה לא אתה שרוצה את הקולט ומסנה לשכנע אתא אמא בכל הכוח לקנות אותה?

פורסם

חחח גם אני חשבתי על זה

טוב שלא כתבת " רכב לאמא שיהיה ספורטיבי ושינצח את כל השכונה בפתיחות בכביש החדש " אחלה אמא יש לך :-) בכל אופן קולט יכול ליהיות רכב סבבה לאמא שלך . תתחדש

ים long time no

פורסם

גם לי יש לנסר שתימכר בקרוב אם אתה יכול שלח לי בהודעה פרטית איפה נתנו לך עליה 10K

תודה מראש אביתר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אבייתר, 10 זה מחיר טוב?

אף אחד עוד לא ענה לי האם העסקה כדאית!

ואם לא, איזה רכבים אתם יכולים להמצליץ לה עד 30, היא חשבה על גולף MK3 ואני דווקא חשבתי על פיאט בראבו.

אימא שלי לא מחפשת אותו גדול, ואני לא שכנעתי אותה לקנות את הקולט כי היא אוהבת את הרכב עוד ממזמן!

אז מישהו יכול להמליץ לה על רכב שיהיה אוטומט עד 30K?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

ידידה שלי רכשה בשבוע שעבר מיצובישי כריזמה ב33K ש"ח. סתם לידע כללי.

לעבור מלנסר לבראבו? עזוב. הלנסר היא מכונית מאוד אמינה. הבראבו- לא.

לי הייתה קולט 95 ידנית (לא שתתה הרבה), ולנסר 92 אוט'. הלנסר האוט' היא מטחנת דלק, אין לי מושג כמה הקולט תשתה כשהגיר לא נכון (אוט').

אני אומר לעשות סיבוב. מעבר מלנסר אוט' לוולבו 240 זה לא שינוי דרסטי בצריכת הדלק אז לקולט השינוי בטח יהיה לטובה.

haters will hate

פורסם

בנצי, הקולט רכב טוב? שמעתי שהפרדת הרעשים שלו מהמנוע לא טובה ויש הרבה רעש מהמנוע ברכב.

איך רכב מבחינת אמינות, דלק, זריזות שוק?

ובקשר לבראבו: למה לא ללכת עליה? היא יפה חסכונית וקצת אמינה לא?

ואימא שלי ראתה גם גולף MK3 מה אתם אומרים?

סאאב לגוף לנפש לנשמה

פורסם

בראבו מלאה בתקלות חשמל מעצבנות, גיר אוט' מאוד לא אמין, איכות פלסטיקים עלובה.

קולט 95 היא בדיוק כמו סופר לאנסר 95, אותו מנוע אותם מכלולים, רק שוקלת פחות, כן אוטו מאוד זריז, אם תמצא גרסה ידנית לא תבכה לרגע.

הגרסה האוט' סובלת מאותן בעיות גיר שיש לסופר לאנסר (לא קטסטרופה אם מתקנים בזמן).

אני לא יודע לגבי ההפרדת רעשים, שוב, הקולט =סופר לנסר, ואצלי ההפרדה טובה מאוד, אפילו מצויינת הייתי אומר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

10 זה מחיר טוב יחסית.

אני שיש לי לנסר 91 יד 1 שעברה 170K מקסימום אם אני אמכור למישהו זה ב11 וזה אחרי שאני אשים הודעה אחכה שייתקשרו ועד שאני יקבע וימצא מישהו רציני אז ככה שלך זה יוצא טוב.

+האוטו שלי נראה כמו חדש מבחוץ ומבפנים.

אני אישית מאוד אוהב את הפיאט בראבו אבל בגרסא הידנית בלבד וזה יהיה האוטו הבא שלי.

אני לקחתי בחשבון את הבעיות איתה אבל אני פשוט מאוד אוהב את הצורה שלה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...