Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אחרי שימוש של בערך חצי שנה בפולקסווגן גולף MK5, קרה משהו שנדמה לי לא אופייני למכוניות של היצרן (מישהו אמר איכות ? :wink: ).

התחילו להתקלף 3 החתיכות פלסטיק שעל ההגה.

האם מקרה כזה מתכסה על"י האחריות וצ'מפיון יחליפו את זה ?

כמה זמן נותנים היום צ'מפיון אחריות על הרכבים שלה, שנה או שנתיים ?

מצורפת תמונה שמראה את ההגה ואת הקילופים.

f10000097ft.th.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בהרבה מאד מכוניות חדשות נעשה שימוש בחומר ציפוי נעים למגע (מן גומי קטיפתי מט), שנוטה להתקלף עם השנים, או באמצעות ציפורניים.

לדעתי יליך לדרוש החלפה של החלק במסגרת האחריות.

למרות שאני סמוך ובטוח שהתופעה תחזור על עצמה גם בהגה החדש, עקב סוג החומר ותכונותיו.

לגבי האחריו: במסגרת החוק כל יצרן מחוייב למינימום של שנתיים אחריות על הרכבים המשווקים על ידיו.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

גם אני חושב שהאחריות כוללת את ציפוי ההגה. זה לא נגרם מתאונה, במזיד או בשל שימוש בחומר כלשהוא.

גש למוסך מורשה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תשתהה ישר לדווח וללחוץ על שרות לקוחות.

מאד יתכן שלגלגל ההגה אחריות לשנה בלבד ע"פ האותיות הקטנות בכתב האחריות.

לפעול ללא דיחוי.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני מצטער לאכזב אותך אך לפי התמונה זה נראה בדיוק כמו הציפוי של הידיות (ידיות האחיזה כאשר סוגרים את הדלת) באיביזה משנת 2000 , אצל חברה שלי עשו 'פאק' במוסך המרכזי בטיפול כלשהו וכחלק מהפיצוי הם החליפו גם את הפלסטיקים הללו , אך הפלא ופלא אחרי חודש שוב החלו הידיות להתקלף ולכן גם אם הם יחליפו לך אותם(בכלל לא נראה לי) הדבר יחזור על עצמו שוב ...נ.ב בשבילך אני מקווה שאני טועה ...

פורסם

זה דבר ידוע - שהפלסטיקים מתקלפים. אותו הדבר היה אצלנו, כמו שהבחור מעליי מדבר, באיביזה הקודמת (בחדשה הם שיפרו את הנושא הזה). הידיות של הדלתות גם התקלפו. לדעתי הבעיה היא בצבעים שהיצרן משתמש בהם. הצבע פשוט לא מחזיק..

כמו שאמרו מעליי. אני גם מציע שתלך לפולקס', למוסך, והם יסדרו לך את זה. יחליפו לחדש.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אכן תופעה ידועה בכל ה VAGים,

הציפוי מתגרד הקלות.

גם אם יחליפו לך זה יתקלף,

אציע לך ללכת לריב איתם ושיחליפו, ככה גם בפעם הבאה... עד שתיגמר האחריות.

שתיגמר האחריות, אם זה יפריע לך,

פרק את החלקים עשה להם ניקוי שטח טוב (הסרת הציפוי והחלקה של החלק)

וצבע בצבע מתאים, ככה זה לא יתקלף יותר.

פורסם

אמנם כך. מוזר שב VAG עוד לא מכירים את שיטות הייצור של פלסטיקים " קטיפתיים ", כפי שמכירים אותם יצרני השלטים של ממירי " יס " למשל. אותה תחושה, אבל לא מתקלף.

פורסם
אמנם כך. מוזר שב VAG עוד לא מכירים את שיטות הייצור של פלסטיקים " קטיפתיים ", כפי שמכירים אותם יצרני השלטים של ממירי " יס " למשל. אותה תחושה, אבל לא מתקלף.

בוא תראה את השלט שלי אחרי שנתיים שימוש... :-)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכם.

הרכב יכנס השבוע למוסך מורשה ונציג בפניהם את הבעיה.

אגב, כמו שכתבתם, מקרה דומה קיים בעוד מכוניות הקונצרן.

ראיתי את הקילופים האלה על הפלסטיקים בדלתות של סיאט איביזה 01' .

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
שתיגמר האחריות, אם זה יפריע לך,

פרק את החלקים עשה להם ניקוי שטח טוב (הסרת הציפוי והחלקה של החלק)

וצבע בצבע מתאים, ככה זה לא יתקלף יותר.

יתכן שיהיה כדאי לשקול שימוש DesignFilm ולא בספרי לכיסוי ידיות, פאנלים וכו'.
  • תוכן חדש...