Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגיגים האחרונים שלא נשאר להם מקום באמבטיה רחבת הידיים של ליאור, מוזמנים להשתכשך אצלי בפיילה.

מה משותף לנ"ל? את כולם אני שם באמבטיה שלי :wink:

NSU Club Israel

פורסם
לגבי זה עם הקרפיון....

אפשר לארגן גפילטע פיש בפסח....

אתה תביא מים רותחים מהרדיאטור..אה..אנ.אס או... אהמממ..רק קרפיון מאודה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בנתיים בעל הקרפיון מחק 2 הודעות של הכריש...

ראו הוזהרתם

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

תשובה זאת מיועדת לSHARK

שמע אני הראשון שנגרר לריבים ועוד ריבים מטופשים זה בכלל הובי שלי.

אבל את משקעי העבר אני השארתי מאחור עניינים לובנו וקשרים חברתיים פרחו,

למרות שאני מאלה שבדרך כלל יזרקו קילשון על יונת השלום ועל דגים חברותיים כמו דולפנים

ואבשל אותם, אני לא מתכוון לרדת לרמה המטופשת שלך.

רק תדבר עם המחלקת הנדסה אצלך בעיריה או במועצה, הפסי האטה כנראה ממש אבל ממש גבוהים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אין בעיה...

איך אתה מעדיף אותו, מאודה על 2 או 4 צילינדרים?

אתה תביא מים רותחים מהרדיאטור..אה..אנ.אס או... אהמממ..רק קרפיון מאודה

NSU Club Israel

פורסם

ואללה אתם זריזים...

עד שחשבתי מה לענות כבר פיתחתם קונספרציה על קרפיונים!

האלה בשר סוסים!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
תשובה זאת מיועדת לSHARK

שמע אני הראשון שנגרר לריבים ועוד ריבים מטופשים זה בכלל הובי שלי.

אבל את משקעי העבר אני השארתי מאחור עניינים לובנו וקשרים חברתיים פרחו,

למרות שאני מאלה שבדרך כלל יזרקו קילשון על יונת השלום ועל דגים חברותיים כמו דולפנים

ואבשל אותם, אני לא מתכוון לרדת לרמה המטופשת שלך.

רק תדבר עם המחלקת הנדסה אצלך בעיריה או במועצה, הפסי האטה כנראה ממש אבל ממש גבוהים

אתה איש קטן ועקשן שלא מודה בטעויות שלך (תלמד מלירון).

ד"א התקרה במיני דווקא די גבוהה. ובדיחה לא מספרים פעמיים.

פורסם

ליבנת אני חייב להגיד לך לא להתייחס לכל המשמיצים שהיו מתים שיהיה להם אוטו כזה. לי יש בדיוק את אותו הדגם הפתוח משנת 70 והוא דגם יפה ונדיר. מי שלא רוצה לקנות שלא יקנה אבל למה להשמיץ?

המוסטנג 70 פתוח של טינו הוא המוסטנג הכי יפה בארץ.

האוטו של צבי דורש הרבה עבודה ועומד על בעיית מנוע אצל איתן.

האוטו שעשה בני בייקר בזמנו נמצא ברעננה. האוטו רקוב לגמרי מלא חומר ודורש המון עבודה.

ובקשר לאוטו שלך קובי היקר...

חוות הדעת המלומדת שלך על הרכב של קובי ועל קובי עצמו נמחקה בזאת על ידי הקרפיון כי השרשור עוסק ברכב אחר..שמור על הלשון שלך ותתבטא בהתאם לכללי האמבטיה...סליחה, הפורום.זה פורום של חברים בעלי עניין משותף..ראה הוזהרת

בני

מנהל הפורום

פורסם

קובי אני ממש שמח שאתה נהנה... לא מדובר כאן בשנאת חינם חס וחלילה אלא רק בשיעור קטן בנימוסין.

ועוד דבר שלא ידעת - מהדגם הפתוח של המוסטנג 69 יוצרו 13000 מכוניות. מהדגם הפתוח של המוסטנג 70 יוצרו 7600 מכוניות. בבסיס אין בכלל הבדל במחירים של שני הדגמים הפתוחים מכיוון שחוץ מהחזית והאחורה הם זהים בדיוק. ההעדפה זה כבר עניין של טעם.

המחירים היום נקבעים ע"י רמת השיפוץ של הרכב והמנוע שיש בו.

אם המספרים תואמים (בודי / מנוע) כפי שהרכב יצא מהחברה זה מעלה את ערכו. ואם מותקן ברכב מנוע מיוחד מדובר בחגיגה אמיתית.

דגמים יפים מאד של 69/70 פתוחות עם מנועי V8 351C מגיעים ל - 30000 דולר בארה"ב, לא יותר...

גם ב 69 וגם ב 70 יש חמש מכוניות מתועדות מכל דגם פתוח שיצאו מהמפעל עם מנועי 429CJ

מודל 69 כזו נמכרה באי ביי לא מזמן ב 96000 דולר ומודל 70 זו הגיעה ל 85000 דולר ולא נמכרה.

פורסם

SHARK - אף אחד לא קטל את הדגם או את הרכב הספציפי הזה, אף אחד לא אמר שיש בו משהו לא בסדר. מה שקובי אמר נוגע לדעתו האישית - הוא לא אוהב אותה! הוא לא חייב להתחסד בגלל שהוא בעצמו בעל מוסטנג אז תלמד קצת הבנת הנקרא, תקרא את כל התגובות של קובי ואז רק תענה.

ליבנת אני חייב להגיד לך לא להתייחס לכל המשמיצים שהיו מתים שיהיה להם אוטו כזה. לי יש בדיוק את אותו הדגם הפתוח משנת 70 והוא דגם יפה ונדיר. מי שלא רוצה לקנות שלא יקנה אבל למה להשמיץ?

המוסטנג 70 פתוח של טינו הוא המוסטנג הכי יפה בארץ.

האוטו של צבי דורש הרבה עבודה ועומד על בעיית מנוע אצל איתן.

האוטו שעשה בני בייקר בזמנו נמצא ברעננה. האוטו רקוב לגמרי מלא חומר ודורש המון עבודה.

ובקשר לאוטו שלך קובי היקר...

מדובר בדגם קופה פשוט ביותר, אמנם עם מנוע 289 אבל עדיין לא שווה הרבה, לא כאן ולא בארה"ב!!!

חוץ מזה שאתה מסתובב ואומר שיש לך מנוע קוברה באוטו. יש.

נעים - אתה זה סיפור אחר. מישהו פה השמיץ את הרכב? לא נראה לי. כמו שאתה בוחר להביע את אהבתך למוס של טינו (שאני אגב חושבת שהיא יפה, אבל לא כמו ה-67 פסטבק), קובי בוחר להביע את אי אהבתו לרכב הספציפי הנ"ל מענייני טעם.

לא ראיתי כאן מלה אחת שגבלה בהשמצה. אז מספיק כבר לנסות להכנס בו, כי כמה שלא תעשה את זה - זה לא יזיז לו את הקצה של הציפורן בבוהן השמאלית. לא אכפת לו. זה מצחיק אותו בדיוק כמו שזה מצחיק אותי. התאוריות המופרכות שלך, והגישה התגוננת הזאת של ילד בכיתה ג' פשוט קורעות אותי מצחוק. קשה לי להאמין שככה מתנהג אדם מבוגר שמכבד את עצמו.

אה, ועוד דבר - מאיפה הוצאת את השטות שקובי מתלהב מזה שיש לו מנוע קוברה במוס?!!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...