Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחיר סביר ביותר לרכב כזה

מה אתם רוצים זה לא םירט סוברו קורטינה (בלי לזלזל בכלל)

זה מוסטנג המחירים שלהם בארהב שחיטה

גם בארץ כל שהם מתישנות ככה המחיר עולה

בקשר לדגם וואלה לא אוהב אותם אחרי 69 וגם ב 69 אני אוהב רק פסטבק

בתכלס הכי יפה לדעתי זה 67 פסט בק

ופתוח אני לא ממש אוהב זה קלסי מדי וזה מוריד את הספורטיביות מהרכב וזה לא נראה כמו בהמה

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

אחרי כזה תיקון, ידידי, את יכול לשנות את שמך... :wink:

בחור שם מודעה למכירה של רכב ללא ספק מיוחד מאוד.

וקיבל רק תגובות כמה האוטו גרוע/ דגם מכוער.....

וזה מחובבי התחום.... עאלק.

NSU Club Israel

פורסם

נדב, מה אתה רוצה?

קובי, אם אתה לא מבין מה הבעיה בזה שאתה .... קופץ בראש, וחייב לבטא את סלידתך מרכב מסויים באותו שירשור של בעל הרכב, כנראה שאתה לא מודע לבעייה שלך.

אם יש טעות בתיאור הרכב , אתה לא חייב לבטא את זה כאילו מישהו ניסה לאנוס אותך!

ד"א אין לי שום קשר לרכב הזה. פשוט מגעיל היחס של חלק מהאנשים פה.

פורסם

אני לא רוצה כלום !!!

ממני לא קיבלת יחס מגעיל.

יום טוב

נדב, מה אתה רוצה?

קובי, אם אתה לא מבין מה הבעיה בזה שאתה .... קופץ בראש, וחייב לבטא את סלידתך מרכב מסויים באותו שירשור של בעל הרכב, כנראה שאתה לא מודע לבעייה שלך.

NSU Club Israel

פורסם
נדב, מה אתה רוצה?

תגיד מה אתה גמור ? אני מבין שתיקרה במיני נמוכה ואתה חוטף מכות בראש בפסי האטה, אבל תעשה לי טובה, אני לא ראיתי אף אחד פה שירד על הרכב המפורסם, אלה תיקנו את בעל הרכב שרשם מידע שגוי.

הבנת ACE?

ונדב, טוב אז לא כריש, כרישון

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

ההודעה של קובי היתה בסדר גמור, לא הביעה סלידה או כל דבר שלילי שהוא כלפי הרכב, בסה"כ קובי תיקן מצג שווא של בעל הרכב כאילו מדובר בכריש טורף, שבמקרה זה נראה שנעשה בתום לב של בעל הרכב או אשתו.

בברכה,

גלעד

פורסם

אהבתי את התיאוריה עם פסי ההאטה.... :-D

תגיד מה אתה גמור ? אני מבין שתיקרה במיני נמוכה ואתה חוטף מכות בראש בפסי האטה, אבל תעשה לי טובה, אני לא ראיתי אף אחד פה שירד על הרכב המפורסם, אלה תיקנו את בעל הרכב שרשם מידע שגוי.

הבנת ACE?

ונדב, טוב אז לא כריש, כרישון

NSU Club Israel

פורסם

לתשומת לב, האח הגדול, הרודן וכו' וכו' עוקב בתשומת לב יתרה אחרי הדיון המעמיק ומקווה שהכרישים למיניהם לא ינשכו יותר מדי.

בני, מנהל הפורום (ובעל מוסטנג "קרפיון")

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...