Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר כריש כדי לסגור את העניין וכדי שהקרפיון יפסיק להזיע כי איש שלום הוא,

אני מנסה להבהיר לך נקודה קטנה.

כל התגובות שלי לשם הבהרת הנושא של ה כריש היו בהומור בנימה צינית.

ועובדה שחוץ ממך אף אחד לא התלהם .

אני חושב ואני שוב מדגיש שאין לי שום דבר נגד בעל הרכב או הרכב שמפורסם

ויש טעם ויש ריח, זכותי לא לאהוב את הדגם , אבל מבחינת הרכב עצמו הוא נראה שמור והמחיר לא רע.

ואת זה גם אמרתי. אז אתה רוצה להתיחס למה שאתה רוצה להתיחס.

ואם יש לך בעיה עם הגישה שלי או עם הדברים שאני רושם יש דרכים כגון הודעות פרטיות MSN או כל דבר אחר כדי לדבר וללבן עניינים, זה עניין של גישה.

במקום לעשות באלגן שלם בכל הפורום.

בקשר לאוטו של טינו, אני רוצה להבהיר עוד נקודה,

אני מאד אוהב את העבודת פחחות ועבודת השיפוץ שהוא עושה, אני חושב שהמוסטאנג 66 שהוא בנה בזמנו פשוט מושלמת והצטערתי שהוא מכר אותה.

בקשר ל 70, הרכב שופץ ברמה את זה כל חובב רכב יכול לראות. אבל אישית הפינשים והתוצאות ציעצעו בעניי את הרכב. וכמו שהייתה לי שיחה אתמול עם בחור שגם מבין לא קצת במוסטאנגים כל אחד מחפש משהו אחר ברכב הזה יש את השרירים יש את הקלאסי יש את האספני ויש את אלה שתיחסים אליו כרכב יום יומי. אז שוב זכותי לא לאהוב את התוצאה הסופית של הפריוקט של טינו. אני הייתי עושה את זה אחרת. וזהו.

מקווה שהבנת והפנמת כי מבחינתי העניין הזה סגור

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוליה, אין "מוסטנג כריש"

אבל יש כינוי

כמו להבדיל "סובארו פשע"

או אוטובוס ליילנד רויאל טייגר "גמל"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נעים.

בקשר למנוע K קוד.

המפלג שונה יש לו פלטינות כפולות

והגירסה של 67 הייתה יותר חזקה עם 320 כ"ס

כל שאר הנתונים שאמרת מדויקים להפליא חוץ מהעובדה שהראשים זהים בין כל סוגי ה 289 אפילו של ה K קוד

פורסם
יוליה, אין "מוסטנג כריש"

אבל יש כינוי

כמו להבדיל "סובארו פשע"

או אוטובוס ליילנד רויאל טייגר "גמל"

נכון וגם אוטו כינוי נדבק לפיירברדים שנתון 71 עד 73

שדרך אגב 73 אהוב עלי ביותר

פורסם
מר SHARK -

עכשיו אתה תספר לי - יש דגם מוסטנג כריש או אין?

כי עד שייברא דגם כזה, אולי הניסוח היה לא משהו - אבל התגובה הייתה במקום.

בגלל ה"רק ניסוח לא משהו" אף אחד לא ירצה לפרסם פה רכב אספנות למכירה.

אנו פה כדי לעזור אחד לשני ולא לקטול!

הניסוח הוא הדבר הכי חשוב. זה נקרא "תרבות דיבור".

אם לא הבנת את זה, אז תתחברי לפורום FS . אולי שם זה יותר לטעמך. http://www.classicar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1585&PN=1

פורסם

אני מכירה את פורום FS רוב הסיכויים עוד מלפני ששמעת על המועדון בכלל.

כשיש לך פורום של חברים קרובים לפי דעתי אין בעיה להפוך אותו לשכונה.

"רק בגלל הניסוח לא משהו" - לא חובה לפתוח נושא חדש בפורום - יש נושאים דביקים שאליהם אפשר לשייך את הודעת המכירה ובנוסף - עדיף להסב את תשומת ליבו של הקונה הפוטנציאלי לחוסר הדיוק בשמו של הדגם.

cest tut

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
יוליה, אין "מוסטנג כריש"

אבל יש כינוי

כמו להבדיל "סובארו פשע"

כידוע סובארו הוא רכב אמין וזול לאחזקה ומסיבה זו נהגים חדשים קונים אותן, יש המדביקים להן ציפוי שחור על החלונות איזה ספויילר שלא קשור לעולם ולצערנו מהסיבה הזו כל סובארו ישנה זוכה לכינוי סובארו פשע. סובארו קופשע. ועוד כל מיני שטויות...

רכב יצא מהיצרן עם שם דגם. בואו נצמד לזה ונעזוב את השטויות.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
בגלל ה"רק ניסוח לא משהו" אף אחד לא ירצה לפרסם פה רכב אספנות למכירה.

אנו פה כדי לעזור אחד לשני ולא לקטול!

הניסוח הוא הדבר הכי חשוב. זה נקרא "תרבות דיבור".

אם לא הבנת את זה, אז תתחברי לפורום FS . אולי שם זה יותר לטעמך. http://www.classicar.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=1585&PN=1

תבוא איזה יום שישי אלינו ותראה מה הולך שם , אתה לא יכול להרשות לעצמך ללכלך כי אף פעם לא

הגעת למפגש שלנו ולפי רמתך אני סבור שגם לא תגיע ואם תגיע תאמין לי שנארח אותך ולא נתייחס אלייך

כמו שמגיע לך באמת.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

אגב, קיים כזה דבר שנקרא מוסטנג כריש, יותר נכון "פה כריש"

mustang shark mouth

אני לא חושב שמוכרים כאלה בארץ...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

קובי - סוף סוף תגובה לעניין. היו שלושה סוגי מפלגים ושני סוגי ראשים. בHIPO מקורי היו ראשים מיוחדים.

אם תרצה תן לי מס פקס אני אשלח לך שרטוטים.

פורסם
אני מכירה את פורום FS רוב הסיכויים עוד מלפני ששמעת על המועדון בכלל.

כשיש לך פורום של חברים קרובים לפי דעתי אין בעיה להפוך אותו לשכונה.

"רק בגלל הניסוח לא משהו" - לא חובה לפתוח נושא חדש בפורום - יש נושאים דביקים שאליהם אפשר לשייך את הודעת המכירה ובנוסף - עדיף להסב את תשומת ליבו של הקונה הפוטנציאלי לחוסר הדיוק בשמו של הדגם.

cest tut

אני רואה שקשה לך.... גם התנפלות, וגם סלידה מהדגם, מיותרים בשרשור של למכירה או שרשור של מישהו שכן אוהב את הדגם. ולהעליב משתמש חדש זו חוכמה קטנה מאוד.

אבל עקשנות זה כנראה מדבק...

פורסם

כן, אני יודע מה זה.

מנוע K קוד הינו מנוע שיוצר החל משנת 65 עד ל וקיבל שם עממי יותר בשם ה 289HIPO

יש לו קומפרסיה יותר גבוה ממנוע 289 סטנדרתי, קאמשפט שונה, ומערכת הצתה שונה. כמו כן הגיע עם סעפת וקארובוטור של הולי.

גירסה דומה של המנוע הזה ישבה ב GT350

אחחחחחח אודי,

I like it when you talk dirty...

:twisted:

אל תתן לו את הכובע של פורד, זה חתיכת קמע!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
מר SHARK -

עכשיו אתה תספר לי - יש דגם מוסטנג כריש או אין?

כי עד שייברא דגם כזה, אולי הניסוח היה לא משהו - אבל התגובה הייתה במקום.

מה שאני לא קולט זה מה מפריע לך שהוא ( ולא רק הוא יש רבים ) שמכנים אותו קריש .

זה כי הוא דומה לכריש להרבה דעות מה הבעיה עם זה?? , נראה כאילו שזה מרגיז פה אנשים ואני לא מבין למה ...

הבן אדם כתב דגם כריש אז מה ? אני לא מבין למה זה צריך להפריע למישהו ,זה לא שם הדגם אבל הוא דומה לכריש , הוא לא הרכב היחיד שדומה לכריש ומכנים אותו ככה , ומוזר לא שמתי לב שזה מפריע למישהו , חוץ מלכמה אנשים פה ולא ברור למה ...

ולא לדבר על פ"ת זאת העיר שלי .:wink:

פורסם
תבוא איזה יום שישי אלינו ותראה מה הולך שם , אתה לא יכול להרשות לעצמך ללכלך כי אף פעם לא

הגעת למפגש שלנו ולפי רמתך אני סבור שגם לא תגיע ואם תגיע תאמין לי שנארח אותך ולא נתייחס אלייך

כמו שמגיע לך באמת.

STANG אין לי נגדכם כלום. אתם נראים חבר'ה שעושים כיף. יש לכם אחלה רכבים, אני אוהב רכבי שרירים כמו רוב משתמשי הפורום. אבל להתייחס למפרסמת של ההודעה כמו שאתם רגילים אחד לשני - זה לא לעניין בכלל. פה ושם זה פורומים שונים.

לקובי - אין לי מלחמה איתך. ניפגש ,נלחץ יד ונדפוק כמה בירות שאתה רוצה. אבל למה לגרום עוול לגברת הזאת? למה? גם אני לא מת על דגמים מסוימים, אז מה צריך להרוס הודעת למכירה בגלל זה? אתה חושב שבעל רכב שממש אוהב אותו (אספנות אחרי הכל!!!) אוהב לקרוא את מה שכתבת?

אנו פה לעזור אחד לשני או להרוס אחד לשני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...