Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל לעומת בנזין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכחתם כ''כ הרבה ששכחתם מה הבחור שאל, ז''א נכון שמנועי הדיזל התקדמו משמעותית ואולי הם שקטים יותר,

אבל ביגלל אגרות הרישוי ומחירי החלפים המופקעים דיזל מישתלם אם אתה עושה 31K בשנה (היה גם פעם ת'רד של משהו כזה בפורום).

אז נכון שזה חוסך דלק ויותר חזק, אבל אם הבחור פשוט לא יעשה 30K+- בשנה הוא פשוט יפסיד על הרכב דיזל שקנה בצורה הכללית

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל עדיין טעית בצריכת דלק :smile:

מה יהיה? :wink:

הגולף TDI, אוטומאטית (ממיר מומנט והכל) שנת 1997 שהייתה לי גמעה לא פחות מ15.659 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת עם מזגן ורגל לא עדינה (בלשון המעטה) על הגז.

ההבדל בין אוטומאטי לידני הוא לא 1/12 במקום 1/18, הוא אולי פחות ק"מ או שניים.

בכל מקרה - אל הפרטים המדוייקים (להחריד) על צריכת הדלק של הרכבים שלי ניתן להגיע באמצעות הקישור שבחתימה שלי.

אני לא טעיתי בכלום אני סך הכל הבאתי דוגמא של שתי אנשים שרשמו פה את צריכת הדלק ברכבים שלהם.

אחד עם SDI שעשה 1/18 ואחד עם TDI אוטומטית שעשה 1/12.7. זה לא ממש מזיז לי מה החישוב שכל אחד עשה. אני מספיק חכם כדי להבין שההבדל הוא לא גדול עד כדי כך במציאות. :)

פורסם

אחד ממכם כבר החליף טורבו ?????? גיל,GOLF

ויש מצב שזה קשור לצריכת דלק ??? אני כבר עם קרוב ל150 אלף ועוד לא החלפתי מגדש ....... פרילינג אמר לי שבקילומטרז כזה הם כבר מתעייפים ושובקים חיים .....

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

לא החלפתי טורבו. למי שיודע לתת לטורבו מנוחה אחרי נסיעה (לא לכבות את המנוע מיד) לא יצטרך להחליף טורבו כל כך מהר. אין שום סיבה להחליף טורבו ב-150K ק"מ אם משתמשים נכון כאמור.

• תוכן חדש...