Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבטומוביל חדש נולד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה יצא ממכבש הדפוס גיליון נוסף של האבטומוביל, גיליון 61, הגיליון האחרון לשנת 2005, ובו, בין היתר, הרשימות הבאות:

חיפושית צהובה - אורן קיפניס נפגש עם בני המשפחה וחבריו הקרובים של של אבי דגן ז"ל, ומספר מעט על חברנו שנהרג בתאונת דרכים שעה שניסה להציל את החיפושית שלו מידיו של גנב רכב חסר לב.

סימקה וששון - קובי מילוא מביא את קיצור תולדות ה"סנונית", הסימקה של מסייה פיגוזי, ומוסיף כמה מילים על הסימקה הפרטית שלו.

פרויקט אסקורט - נמרוד ועמרי רחמימוב ממשיכים לשפץ את האסקורט שלהם, ומשיכים לחלוק חוויות ותובנות ממסע השיפוץ העממי של המכונית. והפעם - פחחות והכנה לצבע.

רכבת העמק - לרגל מלאת 100 שנים לנסיעת הבכורה של רכבת העמק, ולתערוכה באותו הנושא במוזיאון העיר חיפה, סוקר בני הספל את קורותיה של הרכבת הארץ ישראלית המפורסמת ביותר.

האלה באליזה - איך נראות שדרותיה הראשיות של פאריס כש-1,600 מכוניות DS נוסעות בהן בשיירה אחת ארוכה. איל פלד על החגיגה המוטורית לציון 50 שנה ל"מכונית האלה".

האוטובוס של רוזה פארקס - באוקטובר השנה, כשהיא בת 92, הלכה לעולמה רוזה פארקס, "האמא של המאבק לשיוויון זכויות השחורים בארצות הברית". במלאת 50 שנה ליום שבו סרבה רוזה פארקס לפנות את מקומה באוטובוס הציבורי לגבר לבן, מביא בני הספל את הסיפור המופלא של האשה וגם של האוטובוס ההיסטורי.

20 עובדות על 2 גלגלים - 120 שנה אחרי שהאדון דיימלר רשם פטנט על הכרכרה הנוסעת, בעיני רבים האופנוע הראשון, מביא ערן סורוקה 20 עובדות - מרכזיות ושוליות כאחד - מההיסטוריה הלא-רשמית של הדו-אופן.

ולתשומת לבכם:

* האבטומוביל נמסר רק אתמול לחברת העיטוף והשילוח, לכם יחלפו עוד כמה ימים עד שיגיע לתיבות הדואר של כל חברי מועדון החמש והמנויים העצמאיים.

* על מנת להיות מנוי הכי כדאי להירשם כחבר במועדון החמש. לחילופין אפשר לרכוש מנוי שנתי במחיר 180 שקלים ל-6 גיליונות (כולל מע"מ ודמי משלוח) בטלפון 02-6521222.

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם
לתשומת לבכם:

* האבטומוביל נמסר רק אתמול לחברת העיטוף והשילוח, לכם יחלפו עוד כמה ימים עד שיגיע לתיבות הדואר של כל חברי מועדון החמש והמנויים העצמאיים.

מקוה שיגיע במהרה.

עיתון הרכב היחידי שבו אני קורא כל עמוד וכל מילה...

ותודה ענקית לאייל פלד ומר בני הספל על ההשקעה העצומה בהעלאת איכות הבטאון.

אני בטוח שעל כתבה מעניינת כמו הבטאונים הקודמים...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

היי איל ,מה שלומך ?

אוהב את האבטומוביל ואוהב אותך יותר..

נהנה מכל מילה שמודפסת במגזין.

ואת כן כן את ,את יודעת בדיוק שאני מתכוון אלייך

סמדר המתוקה תשלחי אלי את המגזין ראשון תודה.

דרור בננה.

מקוה שיגיע במהרה.

עיתון הרכב היחידי שבו אני קורא כל עמוד וכל מילה...

ותודה ענקית לאייל פלד ומר בני הספל על ההשקעה העצומה בהעלאת איכות הבטאון.

אני בטוח שעל כתבה מעניינת כמו הבטאונים הקודמים...

משה אזולאי.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

פורסם

קבלתי את העיתון היום וכמו תמיד כתבות מעולות והנאה מלאה.

במיוחד נהנתי לקרוא את 20 העובדות על האופנעים, כתבה מצויינת.

פורסם
קבלתי את העיתון היום וכמו תמיד כתבות מעולות והנאה מלאה.

במיוחד נהנתי לקרוא את 20 העובדות על האופנעים, כתבה מצויינת.

מה כ"כ מהר????

אני מקוה שיגיע גם אלי במהרה..............................................................

כבר לא יכול לחכות....

משה

Moshe Azulay

פורסם

מצורפת "דוגמית" קטנה רק כדי לגרות קצת את החברים, וכדי "לעשות כבוד" לירוני, שהפיאט שלו מככבת בגדול על השער...

בברכה,

קובי

Avtomobile-small.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

רק אלי לא הגיע :cry:.

כאחד מחבריו הקרובים של ירון אני מכיר את הסיפור שעומד מאחורי הגשמת החלום. אני מתאר לעצמי (מה זה מתאר אני יודע הרגע דיברתי איתו בנייד.) שהוא מרגיש כמו ילד שרק עכשיו קיבל ליומולדת את הצעצוע שהוא הכי רצה הרבה זמן. והחשיפה התקשורתית סביבו רק מעצימה לו את ההתרגשות.

אני מאחל לך שתמשיך להנות מהיפיפיה ו"שהחרמנות" עליה לא תידעך....

משה אזולאי.

Moshe Azulay

פורסם
גם לך יש צעצוע דומה אם אני לא טועה, נכון?

כן אבל לצערי אני מתחיל קצת להתיאש ממנו.....

משה

Moshe Azulay

פורסם

אייל פלד הי!!

עדיין לא קיבלתי החוברת (אני גר רחוק) אבל מדמיין את יופייה ואיכותה. מחזק את ידכם (אייל ובני) על העשייה, על התכנים ועל הופעה. המשיכו במלאכה כולנו עימכם בעבודת הקודש שלכם בהאדרת המודעות לרכב הקלאסי בישראל ובכלל.

מצא

מצא משה

פורסם
אייל פלד הי!!

עדיין לא קיבלתי החוברת (אני גר רחוק)

זה לא בגלל שאתה גר רחוק... כמעט אף אחד עוד לא קיבל. אני קיבלתי עותק בזכות ה"מאפיה" שיש לי בתור כתב מזדמן...

סבלנות - יגיע.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...