Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך יצאו הקסנונים לאוטו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פורסם

יצא ממש ממש יפה!

אם תוכל להגיד מה המחיר של הקיט ומה הוא כולל?

והאם אפשר לעשות זאת לכל רכב?

ROVER=~~

פורסם

פשש, אני כבר רואה איך גיא-איש-הקסנון עומד להתלהב... יצא יפה מאוד. רק השגה אחת קטנה - הישבן הכי סקסי במדינה? :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני רוצה לציין שיפה מאוד שדאגת שהאלומה תהיה ממוקדת, ולא כמו חלק מהחובבנים שמסנוורים את כל הכביש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
פשש, אני כבר רואה איך גיא-איש-הקסנון עומד להתלהב... יצא יפה מאוד. רק השגה אחת קטנה - הישבן הכי סקסי במדינה? :roll:

אחרי הישבן של חברה שלי כמובן :-P

מה חשבת שהקליאו סקסית מאחורה? :twisted:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

זנון, זה קודם כל. אם נרצה לדייק יותר אז אפילו זינון...

אין כזה דבר קסנון, כמו שאין כזה דבר קסארה וקסנטיה :?

בכל מקרה, נראה יפה מאוד :) תתחדש.

חשבתי שדברים כאלה הם יקרים בהרבה, מסתבר שלא.

אפשר לשאול האם נעשו שינויים נוספים מלבד התקנה של הנורות? כלומר בפנסים עצמם. (רפלקטורים וכד')

!AWDSOME

פורסם

לא נעשו שום שינויים.. הוצאת נורה ישנה, הכנסת החדשה.. חיבור כמו לגו ושלום על ישאל :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...