Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מעבר ע"פ רכב מכל צד שהוא נחשבת כעקיפה, אין צורך לבצע מעבר נתיבים לשם עקיפה.

לפליקס:

יציאה מרמזור אינה נחשבת כעקיפה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כלומר שאם אני נוסע בכביש החוף, נניח, בנתיב השמאלי, ו100 מטר לפני רכב שנוסע 80, ואני עובר ימינה, חולף על פני הרכב, וממשיך בנתיב הימני עד מחוז חפצי - זו עקיפה? :shock:

לא נראה לי סביר, או שהתנועה בנתיב הימני תמיד הייתה צריכה לסוע לאט יותר מהשמאלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

roee זו עקיפה. אתה חייב לחכות עד שהרכב יואיל בטובו לעבור ימינה.

אגב, לא אמורים לנסוע בכלל בנתיב השמאלי כל עוד הימני פנוי אפילו אם אתה דוהר על 160 קמ"ש. הנתיב השמאלי משמש לעקיפה כאשר הכביש פנוי.

וכשתנהג קצת בחו"ל במדינות המערביות, ברובן תראה שנהגים מקפידים לנסוע בנתיב הימני כל עוד זה אפשרי.

אז גם תבין למה החוקים האלה יוצרים סדר.

במציאות, בארץ לא מקפידים על זה ולא אוכפים את זה (לפעמים שוטר משועמם כן אוכף את זה).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כן, אני מבין שאמורים לסוע בימין, וגם יש לי דרכון, תודה, זה היה רק לצורך המחשת נקודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אגב, לא ממש קשור למקרה שלפנינו, אבל יש סייג נוסף לאיסור עקיפה מימין.

מי שנוסע בנתיב תחבורה ציבורית פעיל (ומורשה לכך, כמובן) רשאי לחלוף מימין, קרי לעקוף את התנועה מימין.

פורסם

אגב, לא אמורים לנסוע בכלל בנתיב השמאלי כל עוד הימני פנוי אפילו אם אתה דוהר על 160 קמ"ש. הנתיב השמאלי משמש לעקיפה כאשר הכביש פנוי.

נכון, בחוק רשום בפירוש שגם בנסיעה מעל המהירות המותרת חובה להישאר בימני אם הוא פנוי! :loco:

פורסם

אם הוא ניכנס לנתיב השמאלי ואחרי כמה מטרים אתה חלפת על פניו זה לא ניקרא עקיפה (למרות שאתה אמור להאט כדי לאפשר לו להישתלב).

אם הוא התחיל להאיץ אתה אמור לאפשר לו להישתלב בנתיב הימני.

החוק אומר שניתן לחלוף על פני רכב אחר מצד ימין כאשר שני הנתיבים עמוסים. וכתוב "לרבות ביציאה מרמזור", אז אם היתה תנועה ערה באותו יום וטור אחד נע יותר מהר טיפה מהטור השני אז זה לא ניקרא "עקיפה מימין".

בקיצור, אם כזה דבר קורא לך בטסט, תמשיך לנסוע במהירות שלך ותן לו להישתלב. אם אתה רואה שהוא לא מישתלב אתה יכול להגיד לטסטר שלך "תיראה, אני נותן לו להישתלב והוא לא רוצה... איזה מצחיקים אנשים..." לי זה קרה בטסט, הורדתי מהירות ל30 (בימקום 60) ובסוף הטסטר אמר לי "טוב, תעבור אותו"...

בחיים האמיתיים אף אחד לא יעשה לך כלום, במיוחד אם אתה לא עושה את זה בפראות, לא חותך או מאיץ בפיתאומיות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...