Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OpenOffice - מישהו מכיר ? משתמש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שווה מאוד.

בעסק של אשתי משתמשים בה בלבד משיקולי עלות וגם אידאולוגייה (קוד פתוח). היא עושה כל מה שאופיס עושה ויותר (למשל שמירה ל PDF) ואשתי לא מצאה בה עדיין בעיות משמעותיות לאחר שנתיים של עבודה (והיא עוד עם אופן אופיס 1.0 ולא 1.1).

לוק קצת זמן להתגל לטרמינולוגיה ולכפתורים השונים אבל ס"הכ זה דומה מאוד לאופיס של מיקרוסופט.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המרצה שלי באוניברסיטה מאוד המליץ על האופיס הזה, גם קוד פתוח, גם חינם וגם מאוד דומה לאופיס של מיקרוסופט, אבל יש בעיות עם פתיחת קובץ של מיקרוסופט באופיס הזה ולהיפך, לא הכל קריא.

פורסם

המרצה שלך איפה? באוניברסיטה?:wink:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
המרצה שלי באוניברסיטה מאוד המליץ על האופיס הזה, גם קוד פתוח, גם חינם וגם מאוד דומה לאופיס של מיקרוסופט, אבל יש בעיות עם פתיחת קובץ של מיקרוסופט באופיס הזה ולהיפך, לא הכל קריא.
זה בסדר, גם בין גירסאות אויפי0 יש בעיות של היפוך מילים, שדות ו"חרבאשות" אחרות... ניתקלתי גם שזה קרה לי עם אותה גירסא בין שני מחשבים, באחת זה ניפתח טוב, בשניה, הכל זז... אותה גירסא, אותו "בית יוצר"... אין מה לבוא בטענות כשהמקור שלך דפוק!!!

לעניין.

אופן אופיס, או בכינויו OO, (וזה שני "O" ולא פעמיים 0) שווה עד מאוד, יש בו פיצרים שעוזרים לך אם אתה מקליד מהר ועיוור. למשל הוא בודק אילו מילים הישתמשת במיסמך ומנסה לנחש מה אתה הולך ליכתוב לפי האותיות שאתה תקליד בהתחלה. אם המילה אך מה שהתכוונת אתה ממשיך הלאה, אם לא, פשוט להמשיך ליכתוב.

יש את הסרגלים הנישלפים. פטנט גאוני שחוסך מקום...

כמו כן, יש פיצ'ר של יצוא לPDF. ניתן לעשות גם מיסמכי PDF חכמים עם אינדקס וכו', אבל זה דוקש פלאג מיוחד...

ביכלל, הOO מלא פיצ'רים מגניבים, ולמרות המעטפת הטיפה עלובה ניראה שהשקיעו לא מעט מחשבה בתיכנון וב"הנדסת אנוש" שלו... צריך רק להיתרגל, אחרי זה כל אופיכO יראה כמו סמרטוט ריצפה...

התחלתי לעבוד בה רק עכשיו במנדריבה שהתקנתי, נראית דומה מאוד לאופיס של גייטס (הכוונה אותם אפשרויות), שמעתי עליה רק טובות.

פליקס

או, סוף כל סוף מישהו רציני.... עזוב אותך ממנדרייק, תקין דביאן ותראה איך החיים יותר פשוטים וקלים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את האמת התקנתי אותה רק לפני כמה ימים, ואני ממש NEWBIE בכל הקשור ללינוקס. אני עוד צריך להכיר לעומק את כל הפקודות, איך מבצעים התקנות, תוכנות ללינוקס וכ"ו (לא שזה כזה קשה (הכל אפשר ללמוד), אבל איך אמר דוד שלי כל עוד קיימים עצלנים בעולם הזה מייקרוסופט תמשיך להתקיים.).

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

שראיתי את השרשור הזה נזכרתי שרציתי מזמן להוריד אותה

10דקות מאוחר יותר ואני משתמש :shock:

מדהים, הדף לבן יותר, האותיות שחורות יותר - חוויה

פורסם

כן סלבה למקרה ששכחת אני לומדת באוניברסיטה הפתוחה בשיתוף עם המכללה למנהל, אז מאיפה חשבת אני מקבלת את התואר?? :nono::fist:

המרצה שלך איפה? באוניברסיטה?:wink:
פורסם

OPEN OFFICE 2 שיצאה לא נופלת מאופיס כמעט בשום דבר והיא קפיצת מדרגה אדירה על 1.1 ועל 1.15

לבחור שהתקין מנדריבה - לחפש easyurpmi -זה אתר אינטרנט שאתה מכניס את הפרטים של המערכת הפעלה שלך והוא נותן לך 5 שורות להריץ בSU ( בROOT למי שמפספס ) ואז כל החבילות ה"אקסטרה" שאתה צריך מתווספות אליך למערכת ההתקנה הרגילה של מנדריבה , כולל קודקים , תוכנות שיתוף , OPEN OFFICE 2 ( מותקן אצלך 1.15 ב2006 ) ועוד הרבה הטבות..

אחלה מערכת הפעלה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אשתי ביקשה לציין שתי תכונות מרגיזות : תמיכה לא מושלמת בטקסט מעורב אנגלי עברי (טוב זה לא עובד מי יודע מה גם באופיס של מיקרוסופט) ובעיה בטבלאות שלפעמים באותה שורה הטקסט נצמד למעלה ולפעמים למטה.

אולי בגרסאות המתקדמות יותר זה נפתר. וזה שזה חינם כבר אמרו ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעיה הכי קריטית שהיתה ונפתרה לגמרי ב2.0 היא ללא שום ספק איחוד התאים שהיה דפוק לגמרי בטבלאות בגירסאות ישנות יותר

השאר כבר מתגמד.

דרך אגב אלי , אני לא יודע עם מה אתם עובדים

2.0 יצאה בערך לפני חודש חודשיים גג ... שווה לבדוק אם זה משהו ישן יותר ולשדרג.

ההבדל עצום ...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ממליץ בהחלט לנסות את OO, אבל אתה צריך להיות מוכן לכמה דברים שעלולים לעצבן אותך. קודם כל הפתיחה של מסמכי מייקרוסופט אופיס היא בעייתית לפעמים - יש לי מסמכים שנפתחים משובשים באופן אופיס, או טבלאות אקסל שנראות בסדר באופן אופיס אבל לוקח להן המון זמן להיפתח. שנית, אתה בטח התרגלת כבר ל-MS אופיס, ויהיו דברים שעובדים בצורה שונה ב-OO. תבוא עם ראש פתוח ונכונות לשנות קצת הרגלים. זה לא תמיד קל - אני עדיין מתעצבן כל פעם מחדש כשאני מנסה להגדיל טקסט באופן אופיס על ידי לחיצה על ctrl-] ושום דבר לא קורה, אני מקווה שזה יעבור לי יום אחד. דבר שלישי - עדיין יש באגים באופן אופיס (כמו בכל תוכנה, כמובן) ואתה עלול להיתקל בהם. אפשר להיעזר בפורומים באתר של אופן אופיס, יש שם תשובות.

אגב, אני משתמש גם באובונטו 5.10 ולא עידכנתי את גירסת הבטא של אופן אופיס שהגיעה איתו. BASE קורס לי שם כל הזמן. מישהו יודע האם גירסה 2 הסופית יציבה יותר?

פורסם
OPEN OFFICE 2 שיצאה לא נופלת מאופיס כמעט בשום דבר והיא קפיצת מדרגה אדירה על 1.1 ועל 1.15

לבחור שהתקין מנדריבה - לחפש easyurpmi -זה אתר אינטרנט שאתה מכניס את הפרטים של המערכת הפעלה שלך והוא נותן לך 5 שורות להריץ בSU ( בROOT למי שמפספס ) ואז כל החבילות ה"אקסטרה" שאתה צריך מתווספות אליך למערכת ההתקנה הרגילה של מנדריבה , כולל קודקים , תוכנות שיתוף , OPEN OFFICE 2 ( מותקן אצלך 1.15 ב2006 ) ועוד הרבה הטבות..

אחלה מערכת הפעלה.

ליביו

קודם כל תודה על התשובה.

הרצתי את ה5 שורות של URPMI, ואח"כ נכנסתי לRPM דרייק, ושם בשביל להתקין כל מיני דברים (למשל Mפלייר, XMMS ( מקווה שכתבתי נכון, זו התוכנה של ניגון המוסיקה) הוא מבקש להכניס דיסק דיווידי לכונן סידי (ולא לכונן דיווידי), כלומר אם אני מכניס את הדיסק לכונן דיוידי הוא כמובן לא ממשיך בהתקנה (כי הוא רוצה שאני אכניס אותו אך ורק לכונן סידירום, שכמובן אינו יכול לקרוא דיווידי). שאלה נוספת, האם בדרייק RPM, ישנם כל התוכנות? עשיתי חיפוש לאופן אופיס 2, והוא מצא הרבה קבצים, אני צריך להתקין את כל הקבצים שקשורים לאופן אופיס 2?

הקיצר אני צריך עוד ללמוד הרבה על לינוקס, מי יודע אולי אני אלך להרצאות בבר אילן על לינוקס.

פליקס

ROOONEEYY

• תוכן חדש...