Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות בנושא צמיגים - 185/60/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קל למצוא צמיגים טובים בארץ...

אחרי המון סיבובים בפנצ'ריות בכל אזור דן ואחרי אין ספור חאפרים כאלו ואחרים שניסו לדחוף לי צמיגים זולים במחיר מטורף ("זה צמיג בן-זונה אחשלי, זה צמיג KINGS משהו מטורף. 1500 ש"ח ואני מרכיב לך אותם. איזון? עזוב, אני מוציא לך את כל המשקולות איזון ויהיה בסדר...") הגעתי לשלושת הפיינליסטים הבאים.

הדרישות, אגב, הם:

א. מחיר - לא יותר מ1400 ש"ח לרביעייה.

ב. אחיזה - בניגוד לזוג מישלין שמורכב לי היום על הרכב ומאבד אחיזה עם כל סימן של מים על הכביש.

ג. שקט - לא רוצה לשמוע אותם, לפחות עד אובדן האחיזה.

ד. אורך חיים - לא מצפה שיחזיקו 30 שנה, אבל שנה-שנתיים יהיה סביר ביותר.

המועמדים:

א. דאנלופ Sp-01, 1100 ש"ח לרביעייה, וצריך להוסיף לזה את מחיר האיזון (שיתבצע במקום אחר)

ב. דאנלופ D87, 1300 ש"ח לרביעייה. לא מצאתי מידע על הצמיג הזה כלל, אבל המוכר התעקש שזה הדגם.

ג. פירלי P2500, סביב 1300 ש"ח לרביעייה. הדגם הזה עומד מול הדגמים הספורטיביים?

מבינהם, הדאנלופ SP01 נשמע האופציה הטובה ביותר. הציעו לי גם דאנלופ 490, אבל הבנתי שהוא נחות משמעותית. שאר האופציות שמצאתי מסתכמות בקלבר ללא דגם, Tiger, Hankook (שהסוליה שלו נראית דווקא מבטיחה מאוד) אבל זה לא זה...

דעתכם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הSP1 מותקנים אצלי בCTI. עושים עבודה טובה מאוד , עושה רושם שהם שקטים גם , אני לפחות נהנה מהם.
לא ממצה לחלוטין. אבל אצלי בגולף הוחלפו DUNLOP SP2000 המקוריים, ב GOODYEAR NCT5, מה שהפך את ההיגוי לחד ומדויק מאי פעם.
פורסם

אוטו דיפו בחולון. עד 24-11-2005 צמיגי Uniroyal Rallye 550 במידה 185/65/14 86H במבצע!

http://www.conti-online.com/generator/www/de/en/uniroyal/automobile/themes/pkw/summer/rallye550/rallye550_en.html

2 צמיגים 500 ש"ח כולל עבודה, איזון ושסתומים. אחריות בכתב 4 שנים.

צמיג איכותי, כיווני!

מי שלא יודע- אונירויאל שייכת לקונטיננטל.

אתמול קניתי זוג לפסאט.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אנטון לא נמצא ברשימת המקומות הרלוונטיים להחלפת צמיגים. גם נעליים אני לא קונה בשוק.

היונירויאל נראים מבטיחים במיוחד, גם לפי הסוליה וגם לפי הכתוב.

Primekart - אשמח אם תוכל לתת חוות דעתך מהניסיון (האמנם קצר) על הצמיג.

פורסם
אנטון לא נמצא ברשימת המקומות הרלוונטיים להחלפת צמיגים. גם נעליים אני לא קונה בשוק.

בשוק ? מי ישמע איזה "חנויות" לממכר צמיגים כבר יש. כמעט כולן נראות כמו שוק, מה אתה מחפש שם בדיוק ? מוכר שילטף אותך וינשנש אותך במחיר ?

אם יש לך את הכסף, אדרבה - אבל אם הוא לא כ"כ נזיל אצלך, גש לאנטון.

שבוע שעבר הרכבתי אצלו רביעיית צמיגי KUMHO טריים (דגם חדש - לא ספורטיבי) במידה 195/60 R15 + איזון + ונטילים חדשים. הכל ב 1000 ש"ח כולל מע"מ, בכרטיס אשראי (והוא עוד מחלק לתשלומים בלי ריבית). רק בשביל שתבין, בכל מקום אחר דיברו אתי על 1200-1450 שח לצמיגים הכי פשוטים של פאלקן ודומיו... על צמיג ספורטיבי תוסיף עוד כסף.

רוצה לשלם יותר ? סע ל"חנות"... (הם קונים את הצמיגים מאותם היבואנים, אתה יודע...).

BTW (כדוגמא נוספת למחירים שביררתי):

צמיג ברידג'סטון MY-01 במידה שלי (195/60 R15) עולה בחוץ כ 450 שח ליחידה - וזה נחשב למחיר טוב.

אצל אנטון: 380 ש"ח לאותו הצמיג בדיוק, טרי טרי, עוד לפני שניסית בכלל להוריד לו במחיר.

אבל עזוב, צמיגים לא קונים ב"שוק", סע ל"חנות"... מה זה בשבילך עוד 300-400 שח ? :p

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק,

שאני משלם 1000+ ש"ח אני מצפה לקבל יחס ושירות מינימליים מבעל המקצוע, ועם כל הכבוד, אלו לא נמצאים שם.

מה גם שממה שאני שומע כאן, המחירים שקיבלתי לא שונים משמעותית מהמחירים של אנטון. 1200 ש"ח לרבייעית SP01 אצל אנטון, 1100 ש"ח אצל צמיגי כחלון ברשל"צ (לא כולל איזון).

אבל עזוב, איפה מצאת צמיגים של יוקוהומה?

לא הצלחתי למצוא מקום אחד שמוכר אותם...

פורסם

מניסיון של יומיים בלבד. שקטים מאד ורכים. בדיוק כמו המישלין שיש לי מלפנים.

שימו לב! המבצע 500 ש"ח במקום 700 ש"ח לזוג צמיגים הוא רק על הדגם הספציפי במידות שציינתי ורק באוטו דיפו חולון. המחיר כולל הכל!

לגבי שירות אין מה לדאוג. אוטו דיפו הם היבואנים ונותנים אחריות בכתב ל 4 שנים!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

כשאתה כותב מישלין, אתה מתכוון למישלין אנרג'י, או שחלילה הגיע דגם אחר של מישלין לארץ הקודש?

פורסם
איציק,

שאני משלם 1000+ ש"ח אני מצפה לקבל יחס ושירות מינימליים מבעל המקצוע, ועם כל הכבוד, אלו לא נמצאים שם.

מה גם שממה שאני שומע כאן, המחירים שקיבלתי לא שונים משמעותית מהמחירים של אנטון. 1200 ש"ח לרבייעית SP01 אצל אנטון, 1100 ש"ח אצל צמיגי כחלון ברשל"צ (לא כולל איזון).

אבל עזוב, איפה מצאת צמיגים של יוקוהומה?

לא הצלחתי למצוא מקום אחד שמוכר אותם...

טעות שלי :oops: :oops: :oops:

מדובר בברידג'סטון.

StephenFx@112.jpg

StephenFx@113.jpg

היחס והשירות שאתה מקבל מפנצ'רמעכר הם לא יותר משירות בזמן מכירה, אחרי זה אתה לא תצטרך אותו למעט פגם או תקלה בצמיג - ואצל אנטון יש עם מי לדבר במידה ואתה נתקל בתקלה או פגם.

אני אספר לך סיפור; ברביעיית צמיגים שאני שמתי אצלי ברכב, שמתי לב לאחר כמה ימים שאחד הנתונים על אחד הצמיגים לא היה תואם ב 100% לצמיגים האחרים. כנראה שיצרן הצמיגים עשה שינוי קליל/זעיר בצמיג משבוע מסויים של הייצור - ולאחר שסטוק התערבב עם סטוק אחר שמאוד קרוב אליו מבחינת תאריך ייצור, שמתי לב לעניין.

חזרתי לאנטון, הראתי לו בדיוק במה מדובר, ולמרות שמדובר במשהו זניח למדי - הוא החליף לי אותו באחד חדש לכזה שאני בדיוק רציתי... כן, מבחינתי זה שירות טוב... אני דיי בטוח שבמקום אחר הייתי צריך להזיע הרבה בשביל שיחליפו לי צמיג שכבר נסע כמה ימים באחד אחר חדש - כל זאת למרות שכולם זהים ! (אין שום הבדלים בחתך הסוליה או משהו כזה).

נכון, יש אצלו הרבה מאוד לחץ וקשה לקבל "שירות אישי" אבל אתה גם משלם ברוב המקרים הרבה פחות. לי זה משתלם ועובדתית שזה משתלם גם להרבה אחרים. יכול להיות שבמקרה הספציפי שלך זה לא משתלם, אבל כדאי שתשים לב טוב טוב למחיר (אין הרבה מקרים בהם הצעות בפנצ'ריות אחרות זולות יותר מאשר אצל אנטון)... אגב, תקפיד טוב שהמחירים בהצעות שנותנים לך הם כוללים מע"מ, כבר נתקלתי בכמה מקומות שרוצים למשוך לקוחות ומפרסמים מחירים ללא מע"מ (רשום באותיות הקטנות).

בסופו של עניין אתה צריך להסתכל על התוצאה הסופית, כמה יעלה לך להרכיב רביעיית צמיגים מדגם מסויים, כולל איזון והרכבה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כשאתה כותב מישלין, אתה מתכוון למישלין אנרג'י, או שחלילה הגיע דגם אחר של מישלין לארץ הקודש?

אנרג'י כמובן.

שים לב- האנרג'י עם קוד מהירות T. האונירויאל עם קוד מהירות H- גבוה יותר והם גם כווניים!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

ואני יכול לספר לך מקרה אחר על אנטון, מכיוון אחר לגמרי.

באחד מימי השישי נתקעתי עם בורג בגלגל. מכיוון שבאותה השבת היתה לי נסיעה ארוכה עם הרכב, העדפתי לא לקחת סיכונים ולתקן את הפאנצ'ר עוד באותו יום השישי. נסעתי לאנטון.

בשבת בבוקר לא היה אוויר בגלגל. מי שתיקן את הפאנצ'ר עשה את זה באופן כל כך רשלני, שלא רק שאוויר היה בורח מהגלגל כל שעתיים, אלא גם לא היה ניתן לתקן מחדש את הצמיג. פשוט שיפשפו יותר מדי את הצד הפנימי לפני הדבקת התיקון, וברח משם אוויר.

הלכו 500 ש"ח, זוג צמיגים חדש.

בקיצור, עזוב. אני מעדיף לשלם עוד 10% במחיר כדי לקבל שירות טוב בהרכבה ויחס אישי, ולא בחור שתוך כדי שיחה בפלאפון ועישון סיגריה ירכיב לי את הצמיג.

אבל נחזור לנושא המרכזי - :wink:

איציק - איפה מצאת צמיגים של יוקוהומה? הם היו טריים?

פרייםקארט - בעצם ההשוואה שלך לאנרג'י פסלת אותו מבחינתי. אני ש-ו-נ-א את הצמיג הזה. לא שקט, לא אוחז ולא נותן פידבק טוב בהגה. אתמול בזבזתי כמעט שעה בניסיון להרוג את זוג האנרג'י שמותקנים אצלי מקדימה. הניסיונות כשלו, הצמיג הזה מסרב למות :wink:

פורסם

אבל נחזור לנושא המרכזי - :wink:

איציק - איפה מצאת צמיגים של יוקוהומה? הם היו טריים?

אני מבין שלא קראת את ההודעה שלי.. (סתם הגבת ?) - קרא אותה שנית.

אגב, דוגמאות על נותני שירות אפשר להבין לכאן ולכאן על כל מקום שרק תחפוץ, השאלה היא על מה אתה "נתפס" (בכל מקום עושים פאשלות, אם אתה חושב שתשלם יותר ולא יהיו פאשלות, אתה בסרט...)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...