Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

upetar ידידי,

זה נאמר בצחוק כמובן. את האוטו הקודם שלי צבעתי במברשת, ואף אחד לא שוכח לי את זה. :lol:

אגב, אני מעתיק מפורום טכני מאחר ואף אחד לא הגיב שם:

"שלום,

אתמול באמצע סיבוב הרגשתי לפתע שההגה נעשה קשה לסיבוב לצד שמאל, וקל לסיבוב לצד ימין.

יש תחושה שההגה מושך מעט ימינה וגם הסחיבה נפגעה.

ציריות חדשות ויושבות טוב, מסרק הגה תקין, תפוחים 100% - למעשה כל הפרונט נראה תקין לחלוטין.

מה שכן, הגיר כבר שנים שורק וחורק. יש איזושהי אבחנה לפני שאני פותח גיר? (שמן יש בשפע)"

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם שאלה שסיקרנה אותי - כשהתקנתי לאוטו את התרמוסטט (באדיבות אסף) הרמתי את החלק הקדמי על ג'ק והנעתי את המנוע על ניוטרל. שמתי לב שהגלגל שהיה באוויר (הקדמי שמאלי) הסתובב בכוחות עצמו כמו במכוניות עם גיר אוטומטי. הוא הסתובב די מהר, אבל לא בעוצמה חזקה, יכולתי לעצור אותו בקלות עם הרגל (ואחר כך הוא חזר להסתובב כמובן).

מה גורם לזה לקרות? אולי יש לי רנו 4 אוטומטית ולא ידעתי? :shock:

והתרמוסטט, אגב, עובד יופי ולפליקס כבר לא קופא הת*ת

פורסם
נורמלי, זה סימן שיש שמן גיר.

מה שכנראה לא היה לעליזה זה שמן גיר , בירידות מירושלים ובכביש 6 במהירות ממוצעת של 100 קמ"ש התחיל ההילוך הרביעי לקפוץ החוצה , נו שויין , יש סיבה לפתוח גיר ...:oops:

אגב : זה מזכיר לי את התקופה שהיה לי ג'יפ , איך יודעים שנגמר השמן ? נורא פשוט , האוטו מפסיק לטפטף ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

ואעתיק גם את השאלה מהפורום לכאן:

מודול הצתה טרנזיסטורי למפלג עם פלטינות - קיים?

שלום,

לא עברה חצי שנה והחלפתי קרוב לחמש פלטינות. הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי הוא העובדה שהמנוע מזייף בעיקר בעמידה.

זה מתבטא ברעידה בודדת בכל שתיים-שלוש שניות וגם פוגע בסחיבה.

החלטתי שאת המפלג אני לא רוצה לראות שוב, ולכן אני חושב על הצתה אלקטרונית בתוך מפלג רגיל.

מאיפה ניתן להשיג כזה דבר? והאם למישהו יש נסיון עם מערכת הצתה שכזאת?

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אההה! אני בסדר D:

מתי אנחנו נפגשים לצילומים?

אם הבן שלך לא מגיע אני נשארת בבית עם המצלמה P:

דודה , רק תצייני מקום וזמן רוי אני ועליזה נגיע , נשב על איזו כוס שוקו חמה ונשמע את רוי מספר בדיחות גסות ותוקע גרפ@*ם :wink: , או כמו שהמחנכת שלו אומרת - טוב שאבא שלו דמות חינוכית ...

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם
בדחיפה רצינית של אסף הינה שלוש תמונות שהספקתי להעלות למחשב בינתיים :)

יש לנו תמונה שלך מצלמת את התמונה השמאלית. מה שנקרא דה מייקינג אוף.

זו המכונית של צוקרמן בתחנת דלק בבני ברק.

אגב, המפלצת שלי עברה טסט היום!

והצבע שלה ברשיונות שונה מכחול ל"לבן שנהב":roflmao:

איזה קטעים איתם. אסף, איזה צבע היה כתוב על הדלי של טמבור?

• תוכן חדש...