Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה...

היום מלאתי דלק בפעם השניה (נסעתי סה"כ בערך 700 ק"מ עם הרכב... ). הרכב הוא פיאסטה YOUTH 97 ידנית 1.3, מנוע עם 86,000 ק"מ.

צריכת הדלק בפעם הראשונה היתה גרועה, כ11 ק"מ לליטר משולב, אבל תרצתי את זה בזה שהתבצע לו הטיפול הגדול עם כל הניקויים רק באמצע התדלוק, המנוע עבד הרבה בIDLE, וכאלה. צריכת הדלק הפעם היתה כ12 ק"מ לליטר, משולב, וזה שאני נהג שנוהג חסכוני מאוד בד"כ... רק אני באוטו ב90% מהמקרים, ומזגן כבוי ב95% מהמקרים...

סביר? לא סביר? בבדיקה אמרו שצריך לבצע "תאום מנוע" וכיוון שסתומים. המכונאי שלי אמר שאפשר לוותר על כיוון שסתומים, כי זה לא רציני מדי, ולדעתו זה כסת"ח. מה זה תאום מנוע? זה ישפר את המצב? כמה עולה, ואיפה?

(דרך אגב, טיפלתי בצבע של האוטו עם carplan fast color restorer, שיפר את המראה... נחמד)

תודה מראש!...

פורסם

היי אבי מה המצב זה אני עמית.

שמע בזמן האחרון צריכת הדלק שלי מצוינת אני מאמץ מאד את האוטו מושך הילוכים

ונראה לי שהדלק מחזיק הרבה מאוד זמן. ואל תשכח את האגזוז לחץ שבבוקר אני מתניעה את האוטו אני מריח ריח ממש חריף של דלק שיוצא המזרימה חופשית של האגזוז. אז ככה שהאוטו אמור להיות מאוד חסכוני.

נסעתי פעם לכרמל עם העליות ולנתניה ב50 שקל ונשאר לי דלק לעוד יומים שלושה של נסיעה.

150 קילומטר על 45 שקל אז תחשוב לאיזה צריכה אפשר להגיע עם האוטו

1.6 206

פורסם

ונראה לי שהדלק מחזיק הרבה מאוד זמן. ואל תשכח את האגזוז לחץ שבבוקר אני מתניעה את האוטו אני מריח ריח ממש חריף של דלק שיוצא המזרימה חופשית של האגזוז. אז ככה שהאוטו אמור להיות מאוד חסכוני.

נסעתי פעם לכרמל עם העליות ולנתניה ב50 שקל ונשאר לי דלק לעוד יומים שלושה של נסיעה.

חישבת פעם כמה יוצא? כי אי אפשר להשוות עם הרגשה...

פורסם

בפעם המיליון. צריכת דלק נבדקת על פי קילומטרים לליטרים. לא על פי שקלים למספר ימים!!

וצריכת דלק משולבת של 1:12 זה סביר, אם כי בטוח שסגנון נהיגה רגוע יותר או טיפול כלשהו למנוע יוכל לשפר אותה מעט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני נוסע בכביש רגוע להפליא , לא מושך את המנוע , מאט המון לפני רמזור אדום (לחסוך דלק וברקסים...)...

(כמעט והוספתי שבשטח זה סיפור שונה לגמרי, ואז נזכרתי שיש לי עכשיו פיאסטה ;-)

מבחינת טיפולים למנוע, עשיתי לאוטו טיפול ענק, שכלל בין השאר טיפול תוספים לשמנים של JB (לפני ההחלפה, ואחרי), ניקוי אינקטורים, והחלפת פילטר דלק, שמן, מסנן אויר, וכל זה...

כיוון שסתומים ותאום מנוע יכולים להשפיע? מה זה בדיוק תאום מנוע, איך מבצעים, כמה $$$, ואיפה מומלץ... אשמח לשמוע.

10x

פורסם

טוב אז ככה, אני קיבלתי לא מזמן רכב מחברת ההשכרה אחרי שעשיתי טוטלוסט לעגלה שהייתה לי... ומה קיבלתי ? פיאסטה!

שנת 2002 אוכלת 1:9 עם מזגן מדי פעם 1300 ידני, ולא השתוללתי יותר מדי איתה...

היה לי גם מצב איתה שהיא גמרה לי מיכל ביחס נכוך יותר....

------------------------

VR6 1997+ superchip

פורסם

chupy אתה יכול להסביר לי למה אתה בודק צריכת דלק ברכב מהחברה ולמה מדליק את המזגן רק מדי פעם ??

רכב חברה=דלק חינם=מזגן=שם ז** על דלק

פורסם
chupy אתה יכול להסביר לי למה אתה בודק צריכת דלק ברכב מהחברה ולמה מדליק את המזגן רק מדי פעם ??

רכב חברה=דלק חינם=מזגן=שם ז** על דלק

אחי שלי, זה היה רכב שכור, אני שילמתי עם הדלק, אני קיבלתי אותו מהחברת ביטוח אחרי שעשיתי טוטלוסט!!!! :roll:

------------------------

VR6 1997+ superchip

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אבי שלום

אני יכול לאמר לך יש ברשותי פיאסטה 1.3 2002 עם הזרקת דלק. הצריכה הממוצעת כאשר 75% מהנסיעות מחוץ לעיר כ14-15 ק"מ\ל .

11-12 ק"מ\ל סביר בהחלט, מה גם שחסכון בדלק מעולם לא היה הצד החזק של פורד.

http://www.whatcar.com/ מבחני מכוניות חדשות וישנות. רוב הדגמים מופיעים.
  • תוכן חדש...