Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW POLO 2006

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגביי יצור היאריס בצרפת אתה יכול להסתכל על הדגמים של טויטה שמיוצרים בארה"ב, האם הם נהנים מאמינות יפנית, מצדיקים את השם של טויטה??? או שלא???

טויטה היא יפנית, שם דבר בנוגע לאמינות ומקבלת ציונים גבוהים בסקרי שביעות רצון במשך שנים רבות.

להגיד לך שאני צופה את העתיד של הגרנדה פונטו והקליאו 3 בשוק הישראלי? לא. אי אפשר לשכוח כמה רעש היה עם הצגת המגאן 2, עם הגעתה לארץ, עם ציפיות היבואן וכד'.

צריך לחכות שרכב יגיע לארץ, צריך לראות איך הוא מסתדר עם המזג הישראלי.

ובנוגע לבטיחות - אם בטיחות הילדים זה הפרמטר הכי חשוב ברכישת רכב ומהווה מעין פרה קדושה, סופר מיני זה לא בדיוק הקטגוריה המומלצת... זה פרמטר יותר חשוב מצריכת דלק, אמינות, סחירות, עלויות אחזקה ???

אפשר לקנות מרצדס S מאמצע שנות ה90 במחיר של סופר מיני חדשה, ואני בטוח שהיא תגן יותר טוב על היושבים ברכב מקליאו, יאריס, סיריון, ג'אז, 206, פונטו והרשימה ארוכה.

אל תשכח שבמציאות התאונות הן לא כמו במבחני ריסוק... ואם כבר שכחת אז גם שם כמו בכל תחום השחיתות חוגגת....

haters will hate

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

...ובנוגע לבטיחות - אם בטיחות הילדים זה הפרמטר הכי חשוב ברכישת רכב ומהווה מעין פרה קדושה, סופר מיני זה לא בדיוק הקטגוריה המומלצת... זה פרמטר יותר חשוב מצריכת דלק, אמינות, סחירות, עלויות אחזקה ???

אפשר לקנות מרצדס S מאמצע שנות ה90 במחיר של סופר מיני חדשה, ואני בטוח שהיא תגן יותר טוב על היושבים ברכב מקליאו, יאריס, סיריון, ג'אז, 206, פונטו והרשימה ארוכה.

אל תשכח שבמציאות התאונות הן לא כמו במבחני ריסוק... ואם כבר שכחת אז גם שם כמו בכל תחום השחיתות חוגגת....

איזה קריטריון הוא הכי חשוב - זה תלוי באדם. יש כאלו שחשובה להם צריכת הדלק, יש כאלו שהעיצוב, או כל קריטריון (או שילוב קריטריונים) אחר והכל לגיטימי. בתור אב לילד קטן אני יכול לומר לך שלפחות מבחינתי הבטיחות היא הקריטריון החשוב ביותר.

אני גם לחלוטין לא בטוח שמרצדס משנות ה 90 תהיה יותר בטוחה מסופרמיני, לדוגמה C class משנת 97 קבלה רק 2 כוכבים (ל S לא עשו מבחן). "עובי פח" כמדד לבטיחות עבר מן העולם כבר מזמן...

פורסם
איזה קריטריון הוא הכי חשוב - זה תלוי באדם. יש כאלו שחשובה להם צריכת הדלק, יש כאלו שהעיצוב, או כל קריטריון (או שילוב קריטריונים) אחר והכל לגיטימי. בתור אב לילד קטן אני יכול לומר לך שלפחות מבחינתי הבטיחות היא הקריטריון החשוב ביותר.

אני גם לחלוטין לא בטוח שמרצדס משנות ה 90 תהיה יותר בטוחה מסופרמיני, לדוגמה C class משנת 97 קבלה רק 2 כוכבים (ל S לא עשו מבחן). "עובי פח" כמדד לבטיחות עבר מן העולם כבר מזמן...

וולבו 244 לדוגמא, שנת 82, אני עומד ברמזור פתאום בום נכנסה בי סופר לאנסר מאחורה, אני יוצא וכל הסופר לנסר מעוכה, מכסה מנוע, פנסים שבורים, כנפיים עקומות, חלון סדוק, טמבון מפוצץ שנפל לרצפה ובוולבו? סדק בפנס האחורי... עכשיו אני מדמיין את אותה תאונה כאשר אני יושב בסופר מיני עם 2 ילדים במושב האחורי.

מעוצמת המכה הרכב יכול להיכנס לתוך הצומת

אי אפשר לדעת לאן הסופר לנסר הייתה מגיעה

ואי אפשר לדעת אם הייתי יכול להמשיך ממקום התאונה כמו שעשיתי, פשוט חזרתי לרכב ונסעתי...

הS שנתתי דוגמה היא מכונית כבדה וחזקה, הייתה לנו כזאת כשהייתי קטן(לא שהיום אני ענק), היא הייתה חדשה S320 שחורה ומפחידה, הרכב היה עצום, אני זוכר שהרכב היה מעורב בתאונה עם אוטובוס, היינו גרים אז ברח' יפת ביפו וליד הבית לא ממש שומרים על חוקים, נהג אוטובוס שניסה לתפוס ירוק ברמזור ונסע באדום מלא נבהל ברכב שנכנס כבר לצומת ופשוט נכנס במרצדס, הרכב הושבת, כל תא המטען נמעך כליל בפינתו השמאלית נמעך כליל, הסובארו שהייתה לפני המרצדס גם איבדה את תא המטען והמרצדס מקדימה נשארה שלמה (טמבון הלך, מכסה מנוע התעקם מעטהפנסים נכנסו מעט פנימה) תא הנוסעים של המרצדס אמנם הצטמצם במעט (מאחור המושב זז קצת קדימה) אבל נותר שלם....

במקרה כזה אני לא חושב שסופר מיני הייתה נשארת שלמה. ועובי פח לא עבר מן העולם, פשוט נותנים לו פחות חשיבות....

haters will hate

פורסם
וולבו 244 לדוגמא, שנת 82, אני עומד ברמזור פתאום בום נכנסה בי סופר לאנסר מאחורה, אני יוצא וכל הסופר לנסר מעוכה, מכסה מנוע, פנסים שבורים, כנפיים עקומות, חלון סדוק, טמבון מפוצץ שנפל לרצפה ובוולבו? סדק בפנס האחורי... עכשיו אני מדמיין את אותה תאונה כאשר אני יושב בסופר מיני עם 2 ילדים במושב האחורי.

מעוצמת המכה הרכב יכול להיכנס לתוך הצומת

אי אפשר לדעת לאן הסופר לנסר הייתה מגיעה

ואי אפשר לדעת אם הייתי יכול להמשיך ממקום התאונה כמו שעשיתי, פשוט חזרתי לרכב ונסעתי...

הS שנתתי דוגמה היא מכונית כבדה וחזקה, הייתה לנו כזאת כשהייתי קטן(לא שהיום אני ענק), היא הייתה חדשה S320 שחורה ומפחידה, הרכב היה עצום, אני זוכר שהרכב היה מעורב בתאונה עם אוטובוס, היינו גרים אז ברח' יפת ביפו וליד הבית לא ממש שומרים על חוקים, נהג אוטובוס שניסה לתפוס ירוק ברמזור ונסע באדום מלא נבהל ברכב שנכנס כבר לצומת ופשוט נכנס במרצדס, הרכב הושבת, כל תא המטען נמעך כליל בפינתו השמאלית נמעך כליל, הסובארו שהייתה לפני המרצדס גם איבדה את תא המטען והמרצדס מקדימה נשארה שלמה (טמבון הלך, מכסה מנוע התעקם מעטהפנסים נכנסו מעט פנימה) תא הנוסעים של המרצדס אמנם הצטמצם במעט (מאחור המושב זז קצת קדימה) אבל נותר שלם....

במקרה כזה אני לא חושב שסופר מיני הייתה נשארת שלמה. ועובי פח לא עבר מן העולם, פשוט נותנים לו פחות חשיבות....

מראה הרכב לאחר תאונה לא מלמד על בטיחותו. במיוחד כשמדובר ברכבים ישנים שתוכננו ללא אזורי קריסה, כך שעוצמת המכה מועברת ישירות אל הנוסעים.

המושג של "עובי פח" כמדד לבטיחות בהחלט עבר מן העולם.

ראה הדיון שלהלן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=53197

• תוכן חדש...