Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW POLO 2006

BURZUM
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם יש הונדה ג'אז 1400 ידנית?

כיווןשדבקתי למיטב ידעתי ואין,רק אוטומאט או מה אני טועה.

מעבר לכך הC3 לא משו לדעתו..

האם יש עוד מכוניות בסגנון ידניות עד 1600 סמ"ק באותו טווח מחירים +- ?

יש גם ידני (אבל עם 2 כריות אויר בלבד, משום מה)
פורסם

גם אני לא חושב שהיא שווה את הכסף כחדשה.

אגב, המנוע לא כ"כ גרוע... 75 כ"ס , 16V.... הופיע לראשונה באמצע שנת 2000.

לא הייתי נוגע ב206 או C3 עם גיר אוטומט, גם אם המנוע נראה חזק יותר על הנייר, הגיר האוטומט מסרס אותו.

הייתי שוקל פאביה / איביזה / פולו , או לחילופין משהו מהגזרה היפאנית , קרי יאריס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מסרס אבל לא ברמה של הצרפתיות.

אין מה לעשות, אבל צרפתיות קטנות עם גיר אוטומט מעולם לא הצטיינו. אני לא חושב שמישהו יסתור אותי בנושא.

בנוסף, אל תשכח שמי שקונה רכב עם מנוע קטן וגיר אוטומט, לא מחפש ביצועים. אם כן , אז יש לו בעיה חמורה,

כי הוא לא ימצא ולא יעזור כלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה בהחלט צודק בעניין הזה.

אבל שים לב שבמחיר של הפולו/איביזה/פאביה 1.4 אוטו' אתה יכול לרכוש C3 1.6 (סנסודרייב) שתהיה מהירה ממנם בכל מצב.

וה1.4 הצרפתיות עולות 10K פחות.

פורסם

יש לנו בבית פולו אוטומטית משנת 2003 עליה אני נוהג כשנה+ באופן די יומיומי, כאשר רוב הנסיעות מתבצעות בתוך העיר. הנה מספר דברים מנסיוני, בהנחה שהדברים לא השתנו באופן דרסטי במעבר לפולו החדשה:

בנסיעה רגועה בעיר לא מורגש כלל חוסר בכוח.

במספר לא רב של נסיעות בין עירוניות שביצעתי ברכב הנ"ל כן הורגש מחסור בכוח בהאצות.

המזגן לא מצטיין לטעמי, אינו מקרר מספיק טוב בימי הקיץ החמים.

האוטו לא כל כך נוח על כבישים משובשים, מהמורות, פסי האטה וכדומה. הייתי מעדיף מתלים מעט רכים יותר מהנוכחיים

עיצוב הפנים מעט אפור וחדגוני אך סביר ופלסטיק איכותי. יש רק קילוף קטן בפלסטיק של תא הכפפות שאין לי מושג ממה נגרם

המדף מתחת להגה (שקיים כבר בדגם זה) לא הפריע לי מעולם.

המקום מאחור די והותר לילדים, לא יודע לגבי מבוגרים (לא חושב שאי פעם יצא למבוגר כלשהו לשבת שם)

תקלות (האוטו שלנו יד ראשונה מהסוכנות):

פעם אחת התפתח רקבון באגזוז מאחר והרכב נוסע כמעט רק נסיעות קצרות (כלומר קורה הרבה שנשארת רטיבות באגזוז...)

כמו כן פעמיים "נפלנו קורבן" לבעיית החלונות הנופלים הידועה של VW

ולשאלת השאלות- האם אני הייתי רוכש אותה לעצמי מכספי שלי? די בטוח שלא, ישנן אלטרנטיבות מתאימות וזולות יותר לדעתי (ומן הסתם לעצמי גם הייתי רוכש רכב ידני)

השאלה היא מה אתה מחפש ברכב

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

...או לחילופין משהו מהגזרה היפאנית , קרי יאריס.

היאריס המחודשת, למרות שמה, אינה מכונית יפנית אלא (הפתעה) צרפתית: תוכננה בסדנה הצרפתית של טויוטה, ומיוצרת ב(לא פחות ולא יותר מאשר) מפעל של פיג'ו/סיטרואן (!) בולנסיאן.
פורסם

כמה אנשים פה נהגו על 206 ו C3 אוט' שהם אומרים שהפולו עגלה, אבל אלו חלופות טובות יותר?

גם ה206 וגם ה c3 עושות 17 שניות ו17.7 שניות ל מאה בהתאמה וכל זה ביום טוב. מעל 100 כל האצה היא דכאון רצוף, ובעליות הרכב צורח ולא זז.

אני הייתי שוקל יאריס, אם כי בסעיף הנוחות והאבזור (כולל הבטיחותי) היא ברמה אחת מתחת לכל המכוניות הנ"ל. הדגם הקודם של היאריס היאי ידוע באופי הניהוג המשובח, אך כיום כמו בהרבה מכוניות חדישות יש לה הגה חשמלי ומתלים שכויילו יותר לרכות מאשר להתנהגות. יש לה ביצועים נאים מאוד הודות לגיר טיפש ועירני ומנוע 1.3 עם 86 כ"ס ותזמון שסתומים משתנה. מרחב הפנים שלה הוא מהטובות בקבוצה וזה בא על חשבון של תא מטען קטנטן. בנוסף, חשוב לציין שהמזגן הוא בין הגרועים בו נתקלתי ויכולת הקירור שלו ביום חם היא מתחת לכל ביקורת (לא מדובר על אקזמפלר ספציפי).

שמעתי הרבה דברים טובים על הסיריון החדשה, שווה לבדוק , אם כו עוד לא יצא לנהוג עליה.

פורסם
היאריס המחודשת, למרות שמה, אינה מכונית יפנית אלא (הפתעה) צרפתית: תוכננה בסדנה הצרפתית של טויוטה, ומיוצרת ב(לא פחות ולא יותר מאשר) מפעל של פיג'ו/סיטרואן (!) בולנסיאן.
לא ראיתי את התגובה הזאת, לכן לא הגבתי בהודעתי לעיל.

בעל אוהב, עם כל הכבוד, אתה מגיב להרבה הודעות ללא ידע קונקרטי.

מה זה קשור שהיאריס מורכבת בצרפת? זה הופך את הקורולה למכונית טורקיה לכל דבר? כנ"ל גם הסיוויק..

היום הרבה מכוניות מורכבות במדינות שונות, שם הייצור יותר זמין וזול ונותן אפשריות תפוצה נוחות יותר, וע"פ רוב אין שום קשר לאיכות המכונית והן לאמינותה.

פורסם

הפולו סובלת מבעיות אמינות קשות החל מחלונות חשמליים שצונחים, מנועי וישרים שנשרפים,תקלות בבית המצערת, זה פשוט רכב שהוא נפילה שלא תאמן,קשה להבין כיצד פולקסווגן הגדולה יצרה מכונית כ"כ לא אמינה.

ממליץ להתרחק מצרות.

פורסם
לא ראיתי את התגובה הזאת, לכן לא הגבתי בהודעתי לעיל.

בעל אוהב, עם כל הכבוד, אתה מגיב להרבה הודעות ללא ידע קונקרטי.

מה זה קשור שהיאריס מורכבת בצרפת? זה הופך את הקורולה למכונית טורקיה לכל דבר? כנ"ל גם הסיוויק..

היום הרבה מכוניות מורכבות במדינות שונות, שם הייצור יותר זמין וזול ונותן אפשריות תפוצה נוחות יותר, וע"פ רוב אין שום קשר לאיכות המכונית והן לאמינותה.

סלח לי אדון שגב, אתה זה שכותב בלי ידע קונקרטי.

שים לב: היאריס החדשה (זו שכבר נמכרת באירופה ותגיע אוטוטו לארץ) לא רק מיוצרת אלא גם *תוכננה* בצרפת, בסדנת ED2 של טויוטה, וכן, זה הופך אותה בהחלט למכונית צרפתית.

בקיצור, חיכית לי בפינה, אחרי שחשפתי את בורותך בנוגע לבטיחות ילדים ברכב, וניסית "להחזיר" לי, אבל במקרה שלך - הכורה בור (תרתי משמע), בו יפול.

פורסם
סלח לי אדון שגב, אתה זה שכותב בלי ידע קונקרטי.

שים לב: היאריס החדשה (זו שכבר נמכרת באירופה ותגיע אוטוטו לארץ) לא רק מיוצרת אלא גם *תוכננה* בצרפת, בסדנת ED2 של טויוטה, וכן, זה הופך אותה בהחלט למכונית צרפתית.

בקיצור, חיכית לי בפינה, אחרי שחשפתי את בורותך בנוגע לבטיחות ילדים ברכב, וניסית "להחזיר" לי, אבל במקרה שלך - הכורה בור (תרתי משמע), בו יפול.

לא ניסיתי להחזיר לך, אתה פשוט רושם שטויות בפורום ומאוד בטוח בעצמך, ללא כל בסיס.

ולא היאריס היא לא מכונית צרפתית, עדיין מדובר במכוניות יפנית .

ואמור לי בבקשה, האם השברולט אוויאו הינה איטלקית כיוון שהיא תוכננה באיטליה?

והאם וולוו היא היא הולנדית אמיתית כיוון שהיא מיוצרת שם?

מילא אם היאריס הייתה חולקת רכיבים עם רכב צרפתי, הייתי מבין, אבל היא פשוט לא רכב צרפתי, לא ביופי לא באופי ואף שום אספקט אחר.

במקום לחפש לריב, תלמד לשתוק קצת, לא יזיק לך.

וסליחה, אם כבר "חיפשת" אותי, בוא תן לי לענות לך על כמה דברים - שלא גיליתי מההודעות הקודמות

1. אמינה? אולי, בהתחשב בכך שהדגם החדש הוא בעצם רכב צרפתי ולא יפני. מוכחת? ודאי שלא, הרכב צעיר מדי מכדי שיהיה מוכח. היאריס הוכיחה את עצמה כאחת המכוניות באמינות ביותר בסקרי אמינות בעולם, ומכיוון שכל המכלולים העיקריים הם בשימוש כבר כמה שנים טובות, אין שום סיבה שהאמינות הזאת תדרדר.

2. "מרווחת מאוד ביחס לסופרמיני אחרות"?!?! בדיוק להיפך, צפופה מאוד ביחס לפונטו/קליאו/c3, ודאי ביחס להונדה ג'אז (אלא אם כן אתה מתכוון ליאריס ורסו), לגרנד פונטו ולקליאו 3 (שאמורות להגיע אוטוטו), עם תא מטען קטנטן. מתאים לאשה מבוגרת בלי ילדים, בעייתי מאוד לאם + 2 ילדים, כמו במקרה הזה.נ נחמד שאתה מכניס את הגראנד פונטו והקליאו שלוש, כי אני בטוח שנסעת בהן.

כמה קליאו החזקת? אני החזקתי 2, שתיהן 2003, ואין בהן מקום בכלל מאחורה, גם לילדים צפוף. אני בשלושה שבועות האחרונים עם יאריס 2005 ואתה יודע שמאחור יש שני כסאות ילידם? ואתה יודע שאתמול נסעו שם שלושה מבוגרים ללא בעייה מיוחדת? בנוסף הייתה לי פונטו 2005 ל 5ימים והיא פחות מרווחת מהיאריס בוודאות, אבל אתה יודע הכול. הc3 גם כן צפופה יותר מהיאריס ובמקרה הזה גם מהפונטו במושב האחורי. בג'אז לא נסעתי, לכן לא הגבתי.

3. 4 כוכבי ריסוק במבחני euroncap - בדיוק כמו הג'אז, ה c3, הפונטו והקליאו הישנות, פחות מאשר הגרנד פונטו והקליאו 3 החדשות יותר (5 כוכבים). שוב, אתה מתעקש להתווכח, אם תשים לב לא מדובר ב"רק כוכבים", מדובר בציונים המצביעים על כוכבים, והיאריס קיבלה בשקלול יותר כוכבים מה206, קליאו והפונטו. וכמובן שאתה מכניס לפה רכבים שעוד לא הגיעו לארץ וכמובן הם לא אופציה

4. "צריכת דלק מעולה"?! בדיוק להיפך, ביחס לקבוצה, היא בין הבזבזניות ביותר בדלק (אם כי ההפרשים לא גדולים). לפי נתוני יצרן, צריכת הדלק היא כדלקמן:

יאריס 1:12.4 14 ק"מ לליטר - רגע?! הכי בזבזנית, מוזר.....

פונטו 1:13.8

11.3c3 1:12.9

ג'אז 1:14 13.8

רק היונדאי גטס גרועה יותר מבחינת צריכת דלק. הנתונים נלקחו מאתר net-car.

אז בעל אוהב, עשה טובה לך ולאישה האוהבת, ותלמד קצת את החומר שלך לפני שאתה קופץ.

ערב נעים, ופה שמתי סוף לוויכוח הזה, אני כותב כבר כמה שנים בפורום, ומי שמכיר אותי יודע שאני לא מתווכח בלי לבסס את הידע שלי.

פורסם
בנוסף, חשוב לציין שהמזגן הוא בין הגרועים בו נתקלתי ויכולת הקירור שלו ביום חם היא מתחת לכל ביקורת (לא מדובר על אקזמפלר ספציפי).

אני לא יודע לגבי יאריס רגילה, אבל ביאריס TS מודל 2006 המזגן מקרר מצויין(לפחות בשלי זה ככה).

• תוכן חדש...