Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברים בקשר לתיאוריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי הקטן עבר תיאוריה לאוטו יש לו את הממסי עם החותמת "עבר"של התאוריה.

עכשיו הוא רוצה לעשות רישיון ל50 סמ"ק בשביל עבודה איך הוא מוציא את הפטור מתיאוריה לאופנוע?

פורסם

עד כמה שאני יודעת הוא לא יכול, וזאת מפני שאין לו וותק ורשיון נהיגה על רכב.

כנראה שהוא יאלץ לבצע את התאוריה שוב עבור הקטנוע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עד כמה שאני יודעת הוא לא יכול, וזאת מפני שאין לו וותק ורשיון נהיגה על רכב.

כנראה שהוא יאלץ לבצע את התאוריה שוב עבור הקטנוע.

ל'

צודקת ממאה אחוז

ירון מאיר

פורסם

נדמה לי שהוא צריך להיות עם רשיון על אוטו כמה זמן לפני שהוא מקבל את ה"פטור" מתאוריה לאופנוע...

אבל אל תתפוס אותי במילה. :wink:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

הוא הולך לממסי ומוציא דף לאופנוע עד 50 סמ"ק

הולך עם הדף למשרד הרישוי, עומד בתור ניגש לפקידה ואומר לה שהוא כבר עשה תאוריה והוא צריך פטור, שיקח איתו את הדף של הרכב ע"מ שיקל על תהליך החיפוש (למעשה מספיק תאריך הבחינה שבה הוא עבר) היא חותמת לו על הדף וזהו. הוא ממשיך עם השיעורים על הקטנוע עד לטסט.

haters will hate

פורסם

אם יש לך וותק על אוטו (לא נהג חדש) - שיעור אחד: שליטה על האופנוע וטסט.

ככה לפחות אמר לי מורה לנהיגה לפני יומיים.

אחרי שהגעתי למ.מ.ס.י. ולקחתי דף ירוק עם התמונה של הרשיון, בא אלי איזה מורה לנהיגה והמליץ לי בחום לעשות את הבדיקת עיניים אצלהם, אז צריך גם בדיקת עיניים וללכת למשרד הרישוי אחרי החג כדי להחתים אותם על הטופס.

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
מתעלק על האשכול:

כמה עולה כל הסיפור של הוצאת רישיון ל50 סמ"ק?

1. בדיקת עיניים.

2. בדיקות רפואיות(מילוי שאלון) אצל רופא המשפחה.

3. תאוריה -במידה ויש לך שאלון עבור לסעיף 4

4. מבחן שליטה במגרש.(במידה ולכבודו יש רשיון על רכב פרטי )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...