Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בהתלבטות מה כדאי לי לעשות.

בהתחשב בעובדה שיש לי HU, מגבר Orion4004, וסאב שמחובר לשתי יציאות מתוך הארבע.

איך כדאי לי לחלק את התקציב של 2.6K? כדאי לקנות שני זוגות קומפוננט- שנייים באותה רמה? או קדמי איכותי ואחורי פשוט, שיחובר ל-HU? או שכדאי לקנות זוג קומפונט קדמי איכותי בלבד?

או שכדאי לי לקנות קומפוננט קדמי איכותי ולהשקיע ב-6X9 או ברמקולים קואקסיליים?

בבקשה הציעו לי איך כדאי לחלק את הסכום. תודה.

שי.:roll:

פורסם

בתקציב כזה הייתי קונה קומפוננט קדמי ב 2.4k וב200 שם 6X9 מאחורה סתם שיהיה לאנשים שם מה לשמוע וגם זה תלוי, מכיוון שהתקנה איכותית תביא לכך שגם מאחורה יהנו מאד מהסאונד של הבמה הקידמית

פורסם

אני במקומך הייתי קונה סט קדימה ברמה גבוהה ומשקיע על אטימה לדלתות.

 

אם אתה חייב אז תקע איזשהו זוג רמקולים מאחורה 2WAY עם חיבור ל HU, תבטל אותם עם ה FADER ואז אם אתה ממש חייב בגלל שיושבים מאחורה תכוון את ה FADER שיפעיל אותם ותבטל שוב אחרי שהתחפפו לך מהאוטו.

×
×
  • תוכן חדש...