Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמים של מונרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להחליף בולמים קידמיים. המקוריים מהמפעל הם של מונרו, ומאחורה החלפתי לחדשים לפני כמה שנים. מאחור יש לי מונרו ריפלקס וחשבתי לקחת מונרו סנסאטרק לקידמיים.

משהו יודע איפה לקנות בזול? כמה זה צריך לעלות?

מותר לעשות שילוב כזה או שאני חייב ריפלקס גם לקידמיים?

golf vr6

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

ריפלקס הם הדגם המתקדם של סנסה טראק.

כדי לקנות אתה יכול לפנות כמעט לכל חנות חלפים. נסה בצנטרל, תבקש את אילן 03-5616222

פורסם

אגב, תודה על הטלפון. ברור שניתן למצוא בכל מקום, רק המחיר קצת שונה...

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

אין לי חשש שיתפרקו, אני רוצה התנהגות כביש טובה. אגב התפרקויות ניסיתי בולמים של "ליפ" לפני המונרו ושברתי אותם מבפנים אחרי שבועיים של נסיעה. הספק הסכים לקחת אותם בחזרה והחלפתי למונרו. ממליץ עליהם בחום.

פורסם

קודם כל- אם לקחת מונרו ואתה מרוצה -אז זה סוף הדיון.

שנית- היה לי סנסטראק במשך איזה חודשיים אחרי שהורדתי את המקוריים. הם נזלו והלכו לפח לטובת סט קוני.פחדתי שהקוני יהיו קשים מדי-אבל הכיוון פתר את זה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

איזה אוטו יש לך, וכמה הם עלו לך? מה לגבי השילוב של סוג אחר מקדימה ומאחורה? סנסאטרק עם ריפלקס?

• תוכן חדש...